Cervesa sense alcohol, moniatos i tràfic d'angules
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

Cervesa sense alcohol, moniatos i tràfic d'angules

Cervesa sense alcohol, moniatos i tràfic d'angules

La visió tradicional de la cervesa sense alcohol és la d'un producte dolent i barat que consumeix la gent que no pot beure una altra cervesa. Per què històricament hem associat aquesta beguda amb problemes de salut? És possible fer una millor cervesa 0'0? L'hi preguntem al periodista Marc Casanovas a "Menjar sense ficció". El músic i cantant Arnau Tordera rememora la seva magdalena de Proust. Amb Tots Sants arriba el temps dels moniatos: el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, en parla i també d'altres productes de temporada. El crític gastronòmic Philippe Regol visita el restaurant japonès Kappo de Madrid i ens ho explica. I, finalment, la propina la deixa la pagesa Maria Costa de Cal Rosal des del Berguedà.