Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Catalunya Ràdio Girona 19.40 h

Catalunya Ràdio Girona 19.40 h

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, reclama a ADIF que concreti el Pla d'Emergències del túnel de l'alta velocitat a Girona. Una petició que ha fet des de Salt. Abans ha anat al barri de la Font de la Pólvora de Girona, on la companyia Endesa han tallat el subministrament de llum a 200 pisos, després de comprovar que estaven connectats il·legalment a la xarxa.
Expliquem que el catedràtic d'Economia Josep Oliver preveu que l'arribada d'immigrants a Catalunya i a Girona, sobretot joves, tornarà a créixer a finals de la dècada, a causa de la davallada de la natalitat i la reactivació econòmica.
Destaquem la trobada d'empreses turístiques de la Costa Brava i el Pirineu de Girona amb operadors internacionals, en el marc de la Fira BuyBarcelona. També hem explicat els guanyadors del Premi Liberpress d'aquest any, i que aquesta nit actuarà a l'Auditori de Girona la cantant portuguesa Dulce Pontes, presentant el disc en castellà "Puertos de abrigo".

Anar al contingut