Anar a la navegació principalAnar al contingut
Això no té nom

2x301: neules+tes+peredelescabres

Durada: 52 min
26/12/2013
Avui és festiu perquè celebrem Sant Esteve, però també us explicarem que...

A la sobretaula, amb aquelles neules que no pots parar de menjar-ne, que n'obrim una bossa rera una altra; l'Adrià Bas visita l'obrador del pastisser de Terrassa, Héctor Galizia, que ens ensenyarà a fer-les i ens explicarà perquè les neules són aquella petita tradició que ningú sap com va arrelar, però que no falla a cap taula catalana.

Tips de neules, de canelons, d'escudella i carn d'olla: hi ha una beguda que té més de 5.000 anys i que és un gran digestiu per acabar els àpats de Nadal: el te, un gran desconegut. El gastrònom Vador Garcia-Arboç ens n'explicarà secrets i històries. I ens preparará la infusió de la tarda, un tast de tes per fer baixar els canelons.

La música ens la posarà l'acordió del pastor de Riudaura Marc August Muntanya, en @peredelescabres

Àudios