TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 2581 resultats.

 • Manu Guix: "Spotify i Netflix no poden costar nou euros al mes"
  Escolta àudio

  Manu Guix: "Spotify i Netflix no poden costar nou euros al mes"

  Mariola Dinarès entrevista Manu Guix amb motiu de la 65a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals. A més de repassar la seva vida digital, el músic interpreta una cançó al piano de cua instal·lat davant de la ràdio.

 • Juguem a endevinar les sintonies dels mòbils al piano
  Escolta àudio

  Juguem a endevinar les sintonies dels mòbils al piano

  Arran de la iniciativa Pianos al carrer que impulsa el Concurs Internacional Maria Canals, hem jugat amb el pianista, arranjador i transcriptor musical Oriol López Calle a endevinar les sintonies que tenen els mòbils.

 • Popap, de 13 a 14 h - 22/03/2019
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 22/03/2019

  Aquest divendres Catalunya Ràdio treu el piano al carrer, amb motiu del Concurs Internacional de Música Maria Canals, i Mariola Dinarès ho aprofita per descobrir la vida digital del músic Manu Guix. Al final del programa, el també músic Oriol López Calle ens ajuda a fer un joc amb el públic perquè reconeguin melodies d'empreses i marques tecnològiques.

 • Carlo Padial: "He fet servir el troleig per explicar un món que està canviant"
  Escolta àudio

  Carlo Padial: "He fet servir el troleig per explicar un món que està canviant"

  Carlo Padial és el director del documental "Vosotros sois mi película", que explica com el "youtuber" Wismichu (Ismael Prego) va enganyar fans, premsa i el Festival de Sitges amb una suposada pel·lícula dirigida per ell. El "Popap", en aquell moment, va entrevistar Prego i ara apareix al documental. Mariola Dinarès entrevista Carlo Padial per parlar de tot el projecte.

 • Manel López: "Quan una tecnologia és absorbida per la societat, desapareix"
  Escolta àudio

  Manel López: "Quan una tecnologia és absorbida per la societat, desapareix"

  Mariola Dinarès entrevista Manel López, docent i assessor tecnològic, autor del llibre "Internet de las cosas". Assegura que una de les coses més interessants és estudiar com les noves tecnologies canvien la forma de ser de l'ésser humà en el dia a dia, tot i que també fa por.

 • Els telèfons Android agafen dades personals dels usuaris sense permís
  Escolta àudio

  Els telèfons Android agafen dades personals dels usuaris sense permís

  Ho ha demostrat un estudi de l'Institut IMDEA Networks i la Universitat Carlos III, que assegura que el model de permisos del sistema operatiu de Google i de les seves aplicacions permet que puguin obtenir informació personal dels usuaris sense el seu permís. Mariola Dinarès n'ha parlat amb Tomàs Roy, responsable de l'Àrea d'Estratègia de Seguretat del Cesicat.

 • Popap, de 13 a 14 h - 21/03/2019
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 21/03/2019

  Mariola Dinarès parla amb Carlo Padial, director de "Mi película", el documental que el "youtuber" Ismael Prego, "Wismichu", ha fet arran del procés de creació de la seva falsa pel·lícula "Bocadillo", presentada al Festival de Sitges. A l'informatiu xarxes, Tomàs Roym, responsable de l'Àrea d'Estratègia de la Seguretat del CESICAT, ens explica com Android monitoritza els usuaris sense que ho sàpiguen. A l'espai guru del "Popap", conversem amb Manel López, docent tecnològic, autor del llibre "Internet de las cosas".

 • Com s'ho faran els partits per enviar-nos per WhatsApp la seva propaganda electoral?
  Escolta àudio

  Com s'ho faran els partits per enviar-nos per WhatsApp la seva propaganda electoral?

  Mariola Dinarès entrevista Josep Maria Arpal, cofundador de l'agència 7-50 Strategy, i Xavier Tomàs, assessor d'estratègia electoral, per explicar quin serà el paper de WhatsApp a les properes convocatòries electorals.

 • Què fa el sector audiovisual per connectar amb la gent més jove?
  Escolta àudio

  Què fa el sector audiovisual per connectar amb la gent més jove?

  El Clúster Audiovisual de Catalunya ha organitzat Zoom Marques, una trobada en què experts del sector han analitzat com es pot connectar amb les noves audiències: amb els "millennials" i la generació Z. N'hem parlat amb el seu director, Miquel Rutllant, que ens ha explicat les principals conclusions que han sorgit d'aquesta iniciativa.

 • Ja se saben els finalistes del monument favorit dels catalans 2019
  Escolta àudio

  Ja se saben els finalistes del monument favorit dels catalans 2019

  El "Popap" s'uneix a la revista Sàpiens i a l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural per buscar el monument favorit de Catalunya 2019 i avui hem anunciat quins són els finalistes.

 • #StoryTxelling: Protector
  Escolta àudio

  #StoryTxelling: Protector

  Necessitem un màster per enganxar un plàstic a la pantalla.

 • Popap, de 13 a 14 h - 20/03/2019
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 20/03/2019

  Al "Popap" parlem de la propaganda electoral a través de WhatsApp, que podran fer servir per primera vegada els partits polítics en les diferents eleccions que venen, amb Josep Maria Arpal, director d'operacions i cofundador de l'agència 7-50, i amb Xavier Tomàs, assessor d'estratègia digital. La directora de Sàpiens, Claudia Pujol, desvela quins són els 12 monuments finalistes del concurs del monument favorit dels catalans 2019. Al final del programa, el caça tendències Joan Arenyes ens parla de les tendències publicitàries per la generació Z, en conversa amb Miquel Rutllant, president del Clúster Audiovisual de Catalunya.

 • Toni Casares: "El teatre s'ha de nodrir de l'actualitat, i les xarxes ho són"
  Escolta àudio

  Toni Casares: "El teatre s'ha de nodrir de l'actualitat, i les xarxes ho són"

  D'aquesta premissa parteix el cicle "Res no és mentida. Joves i ficció en temps digitals", que organitza la Sala Beckett. I sobre això i els nous formats narratius que neixen d'internet n'hem parlat amb Toni Casares, director de la Beckett, i Cristina Clemente, dramaturga, autora de l'obra "Andrea Pixelada", una de les creades expressament per a aquest cicle sobre joves i ficció.

 • Christine Hug, la "youtuber" de l'ordre i la papereria
  Escolta àudio

  Christine Hug, la "youtuber" de l'ordre i la papereria

  La Cristina la podem trobar a YouTube, Instagram, Twitter i Facebook com a Christine Hug, amb més de 35.000 seguidors. També podeu llegir-la a christinehug.blogspot. I fa 6 anys que ens explica tota la seva vida amb vídeos. El que més destaca de la Christine és la seva capacitat per tenir una vida amb molta activitat, amb mil projectes simultanis i, al mateix temps, la capacitat per organitzar-ho, estructurar-ho i explicar-ho a través dels vídeos.

 • Vox és el partit més buscat pels catalans a Internet
  Escolta àudio

  Vox és el partit més buscat pels catalans a Internet

  Mariola Dinarès parla amb Ismael El-Qudsi, CEO de l'agència especialitzada en posicionament en buscadors, Social Media i màrqueting digital, Internet República. Aquesta agència ha publicat el baròmetre sobre les eleccions del 2019 i la seva repercussió a internet i les xarxes socials, que, entre altres coses, diu que Vox és, amb diferència, el partit polític més buscat pels catalans a internet.