TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 2309 resultats.

 • Jordi Coll, actor: "Penjo moltes coses personals però mai veuràs la cara dels meus fills"
  Escolta àudio

  Jordi Coll, actor: "Penjo moltes coses personals però mai veuràs la cara dels meus fills"

  L'actor Jordi Coll no para. Ara és a la Sala Barts fent "El Petit Príncep", i també a la televisió, al programa "Tu cara me suena". També el podeu conèixer pels seus papers a les sèries "El secreto de Puente Viejo" i "Acacias 38". Avui sabem com és la seva vida digital.

 • Ni rosa ni blau, qui ens separi és un babau!
  Escolta àudio

  Ni rosa ni blau, qui ens separi és un babau!

  Sota el lema "Amb les joguines no s'hi juga" l'escola pública Fructuós Gelabert, de Barcelona, ha llançat una campanya per fer reflexionar sobre els estereotips de gènere a l'hora d'escollir les joguines dels infants. Des de la comissió de gènere de l'escola han elaborat uns vídeos, titulats "La revolució de les joguines", on es veu com les joguines s'organitzen i es manifesten per reclamar els seus drets, que estan tenint molt d'èxit a les xarxes.

 • L'enyorada Tatiana Sisquella inspira el nou disc de Macedònia
  Escolta àudio

  L'enyorada Tatiana Sisquella inspira el nou disc de Macedònia

  En Joan Arenyes i la Mariola Dinarès entrevisten el grup juvenil Macedònia per parlar del seu últim disc, "Escandaliciós", que surt justament avui.

 • Popap, de 13 a 14 h - 14/12/2018
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 14/12/2018

  Mariola Dinarés es capbussa en la vida digital de l'actor Jordi Coll, ara al musical "El petit príncep" i al programa "Tu cara me suena". A l'informatiu xarxes, Júlia Humet, membre de la Comissió de Gènere de l'Escola Fructuós Gilabert, ens parla de la campanya "Amb les joguines no s'hi juga". I al final del "Popap", les Macedònia ens porten els seu nou disc.

 • Les paraules més buscades a Google el 2018
  Escolta àudio

  Les paraules més buscades a Google el 2018

  "Rosalía" i "mundial" són les paraules més buscades al món aquest any. Repassem el rànquing i preguntem als nois i noies de 14 anys de l'Institut Vicenç Plantada de Mollet del Vallès quines paraules han buscat. Coincideixen?

 • La innovació al lloc més íntim de casa: els vàters del futur
  Escolta àudio

  La innovació al lloc més íntim de casa: els vàters del futur

  La unitat mòbil del "Popap" es desplaça fins a Roca Barcelona Gallery per descobrir les innovacions en el bany. La Mireia Izard i la Mariola Dinarès entrevisten Josep Congost, director de disseny i innovació de Roca, que els parla dels Smart Toilets i les noves mesures que està aplicant la companyia per estalviar aigua i energia.

 • David Soto, mestre de blockchain
  Escolta àudio

  David Soto, mestre de blockchain

  David Soto és fundador de l'empresa KnowTech, i es dediquen a formar les empreses perquè puguin entendre i arribar a operar amb blockchain. Així que amb ell hem parlat de bitcoins i de passarel·les segures, i hem entès una mica més aquesta tecnologia de cadenes.

 • #StoryTxelling: Sr. Roca
  Escolta àudio

  #StoryTxelling: Sr. Roca

  Ehem, ehem, ens estem fent pipí

 • Popap, de 13 a 14 h 13/12/2018
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h 13/12/2018

  Descobrim la tecnologia, la innovació i el disseny en el món dels sanitaris, els vàters i lavabos, amb una unitat mòbil a la Roca Gallery de Barcelona. En parlem amb Josep Congost, director de Disseny i Innovació de la marca Roca. Cristina Fallarás ens explica com va arrencar #cuéntalo. El guru de la setmana és David Soto, formador de Knowtech, que ens explica de forma entenedora què és el bitcoin.

 • La LOPD permet l'spam polític? Cara a cara entre un advocat i un expert en estratègia digital
  Escolta àudio

  La LOPD permet l'spam polític? Cara a cara entre un advocat i un expert en estratègia digital

  El nostre advocat de capçalera, Víctor Roselló, especialitzat en noves tecnologies, i l'expert en xarxes i estratègia digital de partits polítics i candidats Xavier Tomàs, discrepen al voltant de la llei orgànica de protecció de dades que va entrar en vigor el dia 7 de desembre. Un dels articles més polèmics d'aquesta nova llei és el 58bis, perquè diferencia la propaganda electoral del correu comercial, i això obre la porta a rastrejar dades personals i opinions polítiques sense permís dels afectats.

 • Les intimitats del Youtube Rewind amb Patry Jordan
  Escolta àudio

  Les intimitats del Youtube Rewind amb Patry Jordan

  La youtuber gironina Patry Jordan és l'única catalana que ha sortit dos anys consecutius al Rewind de Youtube i ens ha explicat com i a on va gravar la seva aparició. Un rewind que està a punt de convertir-se en el més odiat de la història de la plataforma, perquè ja porta 9 milions de dislikes. Fins ara, el vídeo amb més "no m'agrada" és el videclip de "Baby", de Justin Bieber, que en té 9'7.

 • "Microinfluencers", la nova tendència pel 2019 a les xarxes socials
  Escolta àudio

  "Microinfluencers", la nova tendència pel 2019 a les xarxes socials

  El caçatendències Joan Arenyes parla amb Ismael El-Qudsi, CEO de l'empresa Socialpubli.com, que ha publicat el primer estudi sobre "microinfluencers". Actualment les grans companyies inverteixen en publicitat sobretot en perfils de xarxes que tenen un nombre de seguidors moderat i no grans xifres.

 • #StoryTxelling: Autotune
  Escolta àudio

  #StoryTxelling: Autotune

  Ens atrevim a cantar en un estudi professional

 • Popap, de 13 a 14 h - 12/12/2018
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 12/12/2018

  Avui al "Popap", Víctor Roselló, advocat especialista en xarxes i propietat intel·lectual, i Xavier Tomàs, assessor d'estratègia digital, debaten sobre les disposicions de la llei orgànica de protecció de dades referents a si els partits polítics poden obtenir dades sobre les nostres opinions a les xarxes per fer-nos propaganda directa. A l'"Informatiu xarxes", Mariola Dinarès parla amb la youtuber i influencer gironina Patry Jordan, l'única catalana que surt al resum de l'any de YouTube, un Youtube Rewind que està resultant polèmic! Al final del programa, el caçatendències Joan Arenyes ens parla dels microinfluenciadors.

 • Tendències i novetats YouTube 2019
  Escolta àudio

  Tendències i novetats YouTube 2019

  La Mariola Dinarès entrevista Bep Moll, especialista en xarxes socials i màrqueting digital. Parlen de les noves opcions que ofereix YouTube i de les temàtiques i formats que més funcionen actualment a la plataforma de vídeos.