Influenciadors i noves tendències

 • "Desconnectats", un conte per gestionar les pantalles en família
  Escolta àudio

  "Desconnectats", un conte per gestionar les pantalles en família

  Mariola Dinarès entrevista la periodista Míriam Tirado i l'il·lustrador Joan Turu, autors del conte "Desconnectats". I Roc Massaguer, "Outconsumer" ens posa al dia de l'actualitat en el món dels influenciadors a les xarxes.

 • Neix un codi de conducta per regular la publicitat dels influenciadors
  Escolta àudio

  Neix un codi de conducta per regular la publicitat dels influenciadors

  Roc Massaguer, Outconsumer, ens posa al dia de l'actualitat dels influenciadors, i Mariola Dinarès entrevista Jordi Cirach, estrateg de marca digital, mànager d'influenciadors, que comenta el Codi de conducta sobre l'ús d'influencers en la publicitat, elaborat per l'Associació per a l'Autoregulació de la Comunicació Comercial i l'Associació Espanyola d'Anunciants, i que regularà aquest tipus de publicitat a les xarxes socials a partir del 2021.

 • Enfermera Saturada: "Sort que Fernando Simón va demanar perdó"
  Escolta àudio

  Enfermera Saturada: "Sort que Fernando Simón va demanar perdó"

  Mariola Dinarès entrevista l'infermer i divulgador Héctor Castiñeira, Enfermera Saturada a les xarxes. Acaba de publicar el llibre "Nosotras, enfermeras: Historias de unos días que nos cambiaron para siempre", on fa balanç del que s'ha viscut als hospitals arran de la pandèmia de la Covid-19.

 • Com fa Ángel Martín el seu informatiu viral?
  Escolta àudio

  Com fa Ángel Martín el seu informatiu viral?

  Mariola Dinarès entrevista l'humorista Ángel Martín arran de l'èxit del seu informatiu a Twitter. Cada dia fa un resum en dos minuts i vint segons de l'actualitat. Cada dia té més de mig milió de visualitzacions. Martín reflexiona sobre la llibertat de crear els propis continguts i considera que els mitjans de comunicació tradicionals s'han de posar les piles.

 • Conexiem GerryQuerryBerry, un dels components de "Mood Z"
  Escolta àudio

  Conexiem GerryQuerryBerry, un dels components de "Mood Z"

  Mariola Dinarès entrevista GerryQuerryBerry, un dels components de "Mood Z", una creació de la fàbrica de continguts digitals juvenils i en català de TV3 per donar veu a la generació Z, que es va estrenar el 12 d'octubre. Dirigit per Marc Gabernet i Alba Surrallés, "Mood Z" té 14 presentadors i presentadores de seccions i continguts a Instagram, Yotube i TikTok. I Roc Massaguer, "Outconsumer", fa un repàs de l'actualitat de la setmana en el mon dels influenciadors i les noves tendències.

 • Blon: "Si guanyo la Batalla de los Gallos em tatuaré l'últim vers"
  Escolta àudio

  Blon: "Si guanyo la Batalla de los Gallos em tatuaré l'últim vers"

  Amb Roc Massaguer repassem l'actualitat del món digital marcada per la celebració de la final de la Red Bull Batalla de los Gallos, on participa el raper i "freestyler" català Blon. La competició es podrà seguir en "streaming" per Redbull TV, pels seus canals de YouTube, Periscope, Facebook i Twitch. Blon ens ha explicat que si guanya es tatuarà l'últim vers que digui.

 • Compres directes a YouTube i Rubén Serrano, l'activista LGTBI+
  Escolta àudio

  Compres directes a YouTube i Rubén Serrano, l'activista LGTBI+

  Amb el nostre expert en continguts digitals, Roc Massaguer, repassem les novetats de la setmana, com la possibilitat de fer compres directes des de YouTube. I entrevistem el creador de continguts i activista LGTBI+ Rubén Serrano, que acaba de publicar "No estamos tan bien. Nacer, crecer y vivir fuera de la norma en España", un mapa de les violències que pateixen les persones LGTBI+ dividit en 8 espais en què les enfronten: casa, escola, carrer, feina, institucions, presó, metge i divan.

 • El mundial de LOL i Rosa Garalva, la youtuber de la neteja domèstica
  Escolta àudio

  El mundial de LOL i Rosa Garalva, la youtuber de la neteja domèstica

  Amb Roc Massaguer fem un repàs de l'actualitat a la xarxa i l'última hora del Mundial de League of Legends, on l'equip espanyol G2, propietat de Carlos Ocelote, se la juga per seguir viu a la competició. I coneixem Rosa Garalva, una youtuber que triomfa amb els seus consells de neteja domèstica.

 • Com serà el primer "reality" de "gamers" del món?
  Escolta àudio

  Com serà el primer "reality" de "gamers" del món?

  Hi participaran El Rubius, Willyrex, TheGrefg i Ibai i surt de la factoria Gestmusic Endemol. Mariola Dinarès entrevista Tinet Rubira, director de Gestmusic, i Anna Oliveras, Anouc, directora de l'acadèmia d'aquest primer talent show de "gaming" del món, "Top Gamer Academy".

 • La potència de l'NBA a les xarxes
  Escolta àudio

  La potència de l'NBA a les xarxes

  Amb motiu de la sortida del llibre "Pick and roll. El baloncesto solo es el principio", Mariola Dinarès conversa amb el seu autor, Roc Massaguer, "outconsumer", i amb la il·lustradora Maria Martínez, "María Emegé". Tots dos són grans experts en bàsquet i en xarxes. El llibre explica l'evolució de la presència dels partits de bàsquet de l'NBA al nostre país, una evolució que ha anat en paral·lel a la vida de Roc Massaguer.

 • El triomf d'Among Us i Gemmeta la Divina
  Escolta àudio

  El triomf d'Among Us i Gemmeta la Divina

  Amb Roc Massaguer analitzem l'èxit del joc Among Us, el joc de moda a la xarxa. El cap de setmana passat va tenir 1.5 milions d'usuaris concurrents, és a dir, gent jugant al mateix temps. I coneixem el secret de l'èxit de Gemmeta la Divina, una tiktoker que té gairebé 50.000 seguidors i que només fa servir el català a la xarxa.

 • Pau Font: "Tots els mestres són influencers"
  Escolta àudio

  Pau Font: "Tots els mestres són influencers"

  El creador de la pàgina web Youtubers Docents, Pau Font, ens explica què és i quins són els objectius d'aquest directori digital on es poden trobar canals de docents de parla catalana.

 • YouTube com a eina d'empoderament personal
  Escolta àudio

  YouTube com a eina d'empoderament personal

  El nostre expert Roc Massaguer, "Outconsumer", ens explica què és "Fes click a YouTube", un projecte impulsat per la Fundació IRES amb l'ajuda de la Fundació Caixa d'Enginyers i el districte de Sant Martí de Barcelona. És un curs d'estiu gratuït adreçat als adolescents i joves del districte de Sant Martí amb diferents realitats socioeconòmiques, amb l'objectiu que puguin aprendre a fer servir la xarxa YouTube com a eina d'empoderament personal.

 • Arnau Tordera es converteix en el youtuber de les sardanes
  Escolta àudio

  Arnau Tordera es converteix en el youtuber de les sardanes

  Mariola Dinarès i Roc Massaguer "Outconsumer" parlen amb el músic Arnau Tordera, que analitza sardanes al canal de la Confederació Sardanista de Catalunya. Per ell, la sardana no ha deixat mai de ser transgressora.

 • Popap, de 13 a 14 h - 11/06/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 11/06/2020

  Al "Popap", Mariola Dinarès conversa amb Josep Lluís Micó i Patrícia Coll, autors del llibre "Hiperaceleración. La revolución digital en la época del coronavirus", que analitza com la crisi del coronavirus ha impulsat o modificat diferents àmbits de la nostra vida relacionats amb la ciència, la tecnologia i el món digital. A l'"Informatiu xarxes", Joan Aranda, responsable de noves tecnologies de la Confederació Sardanista de Catalunya, ens explica com l'entitat s'ha posat les piles, digitalment, durant aquest confinament i, entre altres coses, ha renovat la secció de videoteca, ha afegit un cercador, ha creat etiquetes per agrupar per continguts i ha creat nous continguts confinats. Precisament, des de fa uns dies el músic Arnau Tordera es dedica a analitzar sardanes al canal de la Confederació Sardanista de Catalunya, i Roc Massaguer "Outconsumer" l'ha convidat al seu espai perquè ens expliqui aquesta i altres qüestions.

Anar al contingut