TOTS ELS ÀUDIOS

 • Artur Busquets: "Soc analògic. És lamentable que et contractin pels seguidors que tens a xarxes"
  Escolta àudio

  Artur Busquets: "Soc analògic. És lamentable que et contractin pels seguidors que tens a xarxes"

  Mariola Dinarès repassa la vida digital de l'actor Artur Busquets. L'Edu de "Com si fos ahir", ara protagonitza "Drama" a TV3 i estrena la pel·lícula "El sitio de Otto". Sabies que també toca el baix i és un DJ "petardo"?

 • Popap, de 13 a 14 h - 26/06/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 26/06/2020

  Mariola Dinarès repassa la vida digital de l'actor Artur Busquets, a punt d'estrenar sèrie a TV3, "Drama", i pel·lícula, "El sitio de Otto". Conversa amb el doctor Ramon Vilallonga, cirurgià de l'Hospital Vall d'Hebron sobre el torneig benèfic de "Valorant" que es farà el cap de setmana per recaptar fons per a la lluita contra la Covid-19. I Joan Arenyes acaba el repàs de la història dels reproductors musicals. Avui, de l'MP3 a l'Alexa.

 • Veritats i mentides de la tecnologia catalana LogMask, que detecta qui no porta mascareta
  Escolta àudio

  Veritats i mentides de la tecnologia catalana LogMask, que detecta qui no porta mascareta

  La periodista experta en dades Karma Peiró ens alerta dels titulars enganyosos i alarmistes que han aparegut els últims dies sobre l'algoritme LogMask, desenvolupat per la Universitat de Barcelona. No s'aplica a llocs públics i no col·laboren amb l'administració per posar multes. També analitzem tot el que s'ha dit sobre les aplicacions de rastreig contra la Covid-19.

 • Popap, de 13 a 14 h - 25/06/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 25/06/2020

  Al "Popap", Mariola Dinarès parla amb Karma Peiró, periodista especialitzada en dades, de LogMask, una tecnologia desenvolupada pel grup de recerca consolidat Computer Vision and Machine Learning de la UB que controla i reconeix qui porta i qui no porta mascareta, i també repassa tot el que sabem sobre les aplicacions de rastreig de la Covid-19. A "L'informatiu xarxes", conversem amb Miquel Pellicer, periodista, director d'innovació digital de l'agència de comunicació Interprofit i autor de "La comunicación en la era Trump", de l'enèsima topada entre Donald Trump i Twitter. I al final del programa, Roc Massaguer "Outconsumer" fa el "Popap challenge" a Nil Monró, instagramer i influencer que va explicar el seu confinament hospitalari per coronavirus a les xarxes just a l'inici de la pandèmia.

 • Cremem "la foguera" de Sant Joan amb Txarango
  Escolta àudio

  Cremem "la foguera" de Sant Joan amb Txarango

  Mariola Dinarès i Joan Arenyes han anat al local dels Txarango a preparar la revetlla amb Sergi Carbonell i Alguer Miquel. Posem música de revetlla, parlem del nou disc "De vent i ales", recordem el momentàs "Compta amb mi" i intentem fer un qüestionari digital. Creus que Sergi Carbonell sap què és fer un "swipe up"? Apostes!

 • Popap, de 13 a 14 h - 23/06/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 23/06/2020

  "Popap" especial revetlla de Sant Joan! Mariola Dinarès i Joan Arenyes conversen amb Alguer Miquel i Sergi Carbonell, de Txarango. Estrena mundial del remix del "Superfort" de Josmar que ha fet Lo Puto Cat. I entrevistes a Adriano Camps, director de la missió espacial FSSCat que posarà en òrbita dos nanosatèl·lits fets a Catalunya, i a Alba Colombo, investigadora de la UO, sobre les festes populars post-Covid 19.

 • Vuit tecnologies de salut que hauríem d'haver implantat abans del coronavirus
  Escolta àudio

  Vuit tecnologies de salut que hauríem d'haver implantat abans del coronavirus

  Com hauríem afrontat la crisi sanitària del coronavirus si haguessin estat plenament desplegades moltes de les tecnologies que ja coneixem en el sector mèdic i de la salut? Mariola Dinarès en parla amb Carlos Iglesias, codirector del programa In-Digital d'ESADE i CEO de la consultora de negoci digital Runroom, que ha fet un estudi sobre tecnologies disruptives en el futur del sector de la salut, des de la realitat virtual fins als xatbots, passant per la impressió en 3D i 4D, o els quiròfans 5G.

 • Popap, de 13 a 14 h - 22/06/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 22/06/2020

  Al "Popap", Mariola Dinarès parla de com han de ser els hospitals i la medicina del futur, en conversa amb Carlos Iglesias, codirector del programa In-Digital d'ESADE i CEO de la consultora de negoci digital Runroom, que ha fet un estudi sobre tecnologies disruptives en el futur del sector de la salut. Després de les notícies i tendències en l'àmbit digital i de les xarxes socials, Mariola Cubells analitza la nova faceta de "youtuber" de la periodista Maria Teresa Campos.

 • Luis Pardo farà mentalisme virtual via Zoom
  Escolta àudio

  Luis Pardo farà mentalisme virtual via Zoom

  Mariola Dinarès entrevista el mentalista Luis Pardo. Acaba d'estrenar la primera sala dedicada en exclusiva al mentalisme de tot Europa. A més té dos espectacles, "Virtualmente conectados" i "¿Hay alguien ahí?", fets únicament online.

 • Popap, de 13 a 14 h - 19/06/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 19/06/2020

  Mariola Dinarès entrevista el mentalista Luis Pardo, que fa mentalisme virtual amb la plataforma Zoom. I amb Joan Arenyes repassa la història dels reproductors musicals.

 • Els pros i contres de FaceApp
  Escolta àudio

  Els pros i contres de FaceApp

  Mariola Dinarès fa un informe especial sobre l'aplicació FaceApp, que s'ha tornat a posar de moda per canviar de sexe les persones. Pot comportar algun perill pel que fa a privadesa i dades? Ens ho aclareix Víctor Roselló, advocat especialista en dret digital.

 • Cristinini, la catalana amb més seguidors a Twitch
  Escolta àudio

  Cristinini, la catalana amb més seguidors a Twitch

  Twitch, la plataforma de directes d'Amazon, ha doblat el nombre d'usuaris i de seguidors en aquest confinament i ha vist com hi arribaven esportistes i personatges famosos. Mariola Dinarès parla amb Roc Massaguer "Outconsumer" i amb Cristina López "Cristinini" del boom de la plataforma, de la polèmica dels drets de la música i del seu funcionament.

 • Popap, de 13 a 14 h - 18/06/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 18/06/2020

  Al "Popap", Mariola Dinarès parla del fenomen de l'entrada massiva d'esportistes i famosos a la plataforma de streaming de vídeos Twitch. Ho analitzem amb Roc Massaguer "Outconsumer" i amb Cristina López, "Cristinini", la catalana amb més seguidors a tot l'Estat. A l'"Informatiu xarxes" fem un especial sobre FaceApp amb el nostre advocat de capçalera, Víctor Roselló. I també ens fem ressò de la iniciativa del forner Daniel Jordà Panes Creativos, que fa pans i coques de Sant Joan per recaptar fons per a la investigació de la Covid en nens per l'Hospital Sant Joan de Déu.

 • De 0 a 3, res de pantalles?
  Escolta àudio

  De 0 a 3, res de pantalles?

  Mariola Dinarès conversa amb Anna Ramis, pedagoga i autora del llibre "De 0 a 3, res de pantalles?" sobre la relació que han de tenir els nadons i els nens de menys de tres anys amb els mòbils, les tauletes i la televisió.

 • Popap, de 13 a 14 h - 17/06/2020
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 17/06/2020

  Mariola Dinarès entrevista la pedagoga Anna Ramis, autora del llibre "De 0 a 3, res de pantalles?", per parlar sobre quina ha de ser la relació dels nadons i els nens de fins a tres anys amb mòbils, tauletes i televisió. També conversa amb Jordi Llorens, director de la websèrie feta durant el confinament "Truca'm", i acabem el programa jugant al Kahoot per comprovar quines són les nostres competències digitals.

Anar al contingut