TOTS ELS ÀUDIOS

 • A la Xina han batut el rècord de vendes a internet en el Dia del Solter!!
  Escolta àudio

  A la Xina han batut el rècord de vendes a internet en el Dia del Solter!!

  A la Xina celebren avui el Dia del Solter, i el corresponsal de Catalunya Ràdio a Pequín, Francesc Canals, ens explica el com i el perquè d'aquest esdeveniment. Arribarà aviat a Catalunya?

 • Popap, de 13 a 14 h - 11/11/2016
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 11/11/2016

  Paula Bonet: "El meu objectiu no és acumular clics. L'important és el contingut i no vendre fum." La il·lustradora, al Perfil Digital. Avui és el Dia del Solter a la Xina. Francesc Canals, el nostre corresponsal, ens ho explica. Albert Murillo ens fa una demo en directe de la nova consola Nintendo Classic Mini i Leonard Cohen i el festival d'Art Digital Mira amb en Josep Martín.

 • Albert Sáez i Sergi Picazo, verificadors del "Popap"
  Escolta àudio

  Albert Sáez i Sergi Picazo, verificadors del "Popap"

  Parlem de les mentides polítiques i del paper dels periodistes a l'hora de verificar les dades que donen i les afirmacions que fan, amb Albert Sáez i Sergi Picazo, i posem sobre la taula la figura del factchecker.

 • Gabriel Rufián: "Prohibir els mems seria un atac a la llibertat d'expressió i una hipocresia"
  Escolta àudio

  Gabriel Rufián: "Prohibir els mems seria un atac a la llibertat d'expressió i una hipocresia"

  El PP ha presentat al Congrés una proposta no de llei per demanar que es reguli l'ús dels mems que afectin l'honor i la intimitat. En parlem amb la nostra corresponsal a Madrid, Queta Karmany, i el portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián. La polèmica està servida perquè també es pot interpretar que el PP vol prohibir els mems o fer que siguin delicte.

 • La por de la tecnologia i l'ús de les xarxes, claus en la victòria de Trump
  Escolta àudio

  La por de la tecnologia i l'ús de les xarxes, claus en la victòria de Trump

  Hem repassat les conseqüències que tindrà en publicitat, xarxes socials i comunicació política la campanya i la victòria de Donald Trump en les eleccions nord-americanes. Amb el director creatiu d'Ogilvy Barcelona, Camil Roca, el consultor en comunicació política Àlex Terés i des de Palo Alto, Califòrnia, l'expert en serveis de missatgeria instantània Elies Campo.

 • Mariola Dinarès parla amb l'autora de la carta viral contra la vaga de deures
  Escolta àudio

  Mariola Dinarès parla amb l'autora de la carta viral contra la vaga de deures

  La Coordinadora Espanyola d'Associacions de Pares i Mares vol que durant tots els caps de setmana del mes, els mestres no posin deures i que, si ho fan, les famílies justifiquin per què els seus fills no els han fet. Núria Pérez va fer un post al perfil de Facebook Sparks & Rockets, d'on és directora creativa, que s'ha fet viral. Diu que no es pot obligar els nens a triar entre fer cas als mestres o als pares.

 • Popap, de 13 a 14 h - 09/11/2016
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 09/11/2016

  Donald Trump és el nou president dels EUA. Ho analitzem amb Camil Roca, director creatiu d'Olgilvy; Àlex Terés, expert en Comunicació Política, i Elies Campo, expert en Serveis de Missatgeria Instantània. També parlem amb Nuria Pérez, l'autora d'una carta publicada a Facebook contra la vaga de deures que s'ha fet viral.

 • Viu la batalla de galls del "Popap"!
  Escolta àudio

  Viu la batalla de galls del "Popap"!

  Ante i Blon, els dos rapers més importants del país, ens han fet en directe una batalla de galls. També hem pogut parlar amb Arkano, l'actual campió mundial de les batalles de galls, just abans de marxar cap al Perú per participar a la final de la Red Bull Internacional Batalla de los Gallos.

 • Arkano: "El rap m'ha fet evolucionar com a persona"
  Escolta àudio

  Arkano: "El rap m'ha fet evolucionar com a persona"

  Dissabte es disputa al Perú la final mundial de la #BatalladelosGallos. Mariola Dinarès entrevista Arkano, que hi participarà. Acaba de sortir a la venda el seu llibre "Salto al vacío", on aquest alacantí de 22 anys explica com el rap el va ajudar a superar els seus complexos i la timidesa. (Foto R. A.). Arkano també ha fet un rècord mundial rapejant més de 24 hores seguides.

 • "Protocol Popap": Com podem triomfar a YouTube?
  Escolta àudio

  "Protocol Popap": Com podem triomfar a YouTube?

  Consells absurds del nostre youtuber, Ignasi Taltavull, per triomfar a YouTube.

 • Una samarreta catalana intel·ligent per detectar l'estrès!
  Escolta àudio

  Una samarreta catalana intel·ligent per detectar l'estrès!

  El centre Eurecat de Mataró ha dissenyat una samarreta intel·ligent que detecta l'estrès a la feina i dóna indicacions per combatre'l. Ens n'ha parlat Virgínia Garcia, directora de la unitat de tèxtils funcionals d'Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya.

 • Popap, de 13 a 14 h - 08/11/2016
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 08/11/2016

  No us perdeu la batalla de galls dels rapers Ante i Blon i l'entrevista al raper Arkano. Parlem de la final mundial RedBull Batalla de los Gallos. Al Canal de Youtube, amb l'Ignasi Taltavull, sabreu com triomfar a Youtube.

 • Com és l'experiència de navegació d'un cec
  Escolta àudio

  Com és l'experiència de navegació d'un cec

  A "Popap" ens preguntàvem com navega per internet i fa servir el mòbil, l'ordinador o la tauleta una persona invident. El David Viñolas ens ho ha vingut a explicar i ens n'ha fet una demostració pràctica. I Dolors Luna, cap del Departament de Serveis Socials de l'ONCE, ens ha explicat què és la tiflotecnologia.

 • Grups i artistes catalans actuals versionen Sisa
  Escolta àudio

  Grups i artistes catalans actuals versionen Sisa

  L'independent Josep Martín ens presenta el disc de tribut a "Qualsevol nit pot sortir el sol" que es distribueix gratuïtament al número de novembre de la revista "Enderrock". Grups i artistes actuals com Love of Lesbian, Xarim Aresté, Gemma Humet, La Soul Machine, Germà Aire, Roba Estesa, Rusó Sala, Invisible Harvey han versionat les 8 cançons que formaven el disc original de Sisa, publicat l'any 1975.

 • Vols ajudar Ràdio Arrels?
  Escolta àudio

  Vols ajudar Ràdio Arrels?

  Ràdio Arrels, l'única emissora que emet tots els seus continguts en català a la Catalunya Nord, comença avui una campanya de micromecenatge a la xarxa. Els donatius es poden fer a través de la plataforma TotSuma i serviran per modernitzar el web de l'emissora i garantir-ne el seu futur. Ens ho ha explicat Albert Noguer, director de Ràdio Arrels.

Anar al contingut