TOTS ELS ÀUDIOS

 • Popap, de 13 a 14 h - 02/12/2016
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 02/12/2016

  Toni Moog: "Els trols són benvinguts a les meves xarxes, però els ignoro." Escolteu el perfil digital de l'actor i humorista. Josep Martín, amb el grup de trap P.A.W.N. Gang, que dissabte fa un concert a la sala Razzmatazz, ens porta algunes de les cites musicals del desembre.

 • Fem taller d'#Instagram amb Marta Alonso
  Escolta àudio

  Fem taller d'#Instagram amb Marta Alonso

  Mariola Dinarès fa un taller d'Instagram, per saber com ens hem de moure per aquesta xarxa, amb una de les principals expertes a Catalunya, Marta Alonso. És directora de Circle Line i una de les fundadores de la comunitat #igersbarcelona, la primera comunitat local d'usuaris d'Instagram.

 • Xarxes socials i aplicacions per lluitar contra la sida
  Escolta àudio

  Xarxes socials i aplicacions per lluitar contra la sida

  En el Dia Mundial contra la Sida, l'espia Arenyes ens porta les últimes tendències a les xarxes socials per prevenir la malaltia. També entrevista María José Ferrer, psicòloga de l'Hospital Germans Trias i creadora de l'app Vertical/Horizontal, que vol conscienciar sobre la sida.

 • "El suplement" fa l'especial #Europa2cares
  Escolta àudio

  "El suplement" fa l'especial #Europa2cares

  El programa "El suplement" de Catalunya Ràdio, que dirigeix i presenta Ricard Ustrell, mostra aquest cap de setmana les dues cares d'Europa per fer un retrat de què, del com i del perquè de la immigració que hi arriba i de la crisi humanitària dels refugiats, passant per Grècia, Sicília, Brussel·les i Ceuta. I l'estudiant Jaume Palomar fa un diari del viatge. L'hi han explicat a la Mariola Dinarès.

 • Popap, de 13 a 14 h - 01/12/2016
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 01/12/2016

  "Instagram és la xarxa que tothom tria i prefereix els últims dos anys" ens ho diu Marta Alonso, directora de Circle Line amb qui fem un taller de l'aplicació. L'espia Joan Arenyes i el Dia Mundial de Lluita Contra la Sida amb Maria José Ferrer, psicòloga de l'Hospital Germans Trias i creadora de l'App Vertical/Horizontal. Ricard Ustrell amb l'equip d'"El Suplement" des de Grècia ens parla de la crisi humanitària dels refugiats.

 • Bots i vots. Com els robots manipulen per aconseguir vots
  Escolta àudio

  Bots i vots. Com els robots manipulen per aconseguir vots

  Durant la campanya de les eleccions americanes 4 milions de tuits van ser generats per 400.000 robots. Parlem del fenomen "bot" i la seva implicació en campanyes electorals amb la psicòloga social Dolors Reig i amb els professors de la Universitat Oberta de Catalunya Ferran Lalueza i Carles Garrigues.

 • Alfred Picó: "A un correu molt ben elaborat no hi pots respondre amb un ok"
  Escolta àudio

  Alfred Picó: "A un correu molt ben elaborat no hi pots respondre amb un ok"

  A l'espai guru, el guionista Alfred Picó ens ha presentat el seu llibre "100 idees per ser un gran comunicador".

 • Popap, de 13 a 14 h - 30/11/2016
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 30/11/2016

  Vots i bots. La guerra bruta a les xarxes influeix en el vot. Dolors Reig, psicòloga social; Carles Garrigues, professor Estudis Informàtics, Multimèdia i Telecomunicació de la UOC, i Ferran Lalueza, professor d'Estudis de Ciències de la Informació i Comunicació de la UOC. Demà es el Dia Mundial contra la Sida. A l'espai Guru trobem les reflexions de l'Alfred Picó, periodista i professor de Comunicació. Ens presenta el llibre "100 idees per ser un gran comunicador".

 • "100 influenciadors que s'han de seguir"
  Escolta àudio

  "100 influenciadors que s'han de seguir"

  Sabeu qui són Altug Galip, Rachel Brathen o Evan Blass? O què tenen en comú el papa Francesc, Beyoncé, Gerard Piqué o Bill Gates? Andrea Vàzquez ha coordinat la guia "100 influencers a los que seguir" editada per MíniMa. Un grup d'experts i expertes ha seleccionat aquestes figures i ha analitzat les claus de l'èxit. Una de les expertes és Mayka Jiménez de Aranoa.

 • "Protocol Popap": Com podem organitzar un casament?
  Escolta àudio

  "Protocol Popap": Com podem organitzar un casament?

  Els consells absurds d'Ignasi Taltavull per tenir un casament com cal.

 • Qui hi ha al darrere del vídeo viral del nen i la cabra?
  Escolta àudio

  Qui hi ha al darrere del vídeo viral del nen i la cabra?

  Els últims dies s'ha fet viral el vídeo d'un nen que es dóna un cop de cap amb una reixa imitant una cabra. Mariola Dinarès parla amb el seu autor, Carles Caparrós "Korah".

 • Popap, de 13 a 14 h - 29/11/2016
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 29/11/2016

  "Influencers". Com s'aconsegueix ser un influenciador? Com algú es pot convertir en influenciador i quines són els claus del seu èxit. Parlem amb l'editora del llibre "100 influencers a los que seguir", Andrea Vázquez, i l'autora, Mayka Jiménez de Aranoa, coneguda a la xarxa com Lujosa Barcelona. El vídeo de la cabra s'ha fet viral i en parlem amb el seu creador, Carles Caparrós. Busqueu al nostre canal de Youtube els consells de l'Ignasi Taltavull de com organitzar un casament.

 • El show del temps, amb Alfred Rodríguez Picó i Albert Martínez
  Escolta àudio

  El show del temps, amb Alfred Rodríguez Picó i Albert Martínez

  La informació del temps ha canviat molt amb els avenços tecnològics i les xarxes socials. Mariola Dinarès repassa com ha evolucionat amb un dels pioners de la informació meteorològica, Alfred Rodríguez Picó, i amb un català que triomfa als Estats Units, el meteoròleg Albert Martínez.

 • El fan més fan de Freddie Mercury
  Escolta àudio

  El fan més fan de Freddie Mercury

  Gonçal Perales és el fan català més entusiasta de Freddie Mercury. Amb el nostre prescriptor musical, l'independent Josep Martín, i la Mariola Dinarès, repassem els grans èxits de Queen.

 • Popap, de 13 a 14 h - 28/11/2016
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 28/11/2016

  El xou del temps amb Albert Martínez, meteoròleg de la cadena Univision, de Dallas, i Alfred Rodríguez Picó, metereòleg. Albert Murillo ens porta "Super Mario Run", el nou videojoc adaptat al mòbil. Josep Martín i Queen. Gonçal Perales es transforma en Freddy Mercury.

Anar al contingut