F5

S'han trobat 340 resultats.

 • Les dones de la generació Z del Primavera Sound
  Escolta àudio

  Les dones de la generació Z del Primavera Sound

  Coneixem 4 dones de la Generació Z: la cantant Laia Vehí, l'artista multidisciplinar Indra Zabala, l'escriptora Leticia Sala i la dissenyadora de moda Paula Ayet. Totes elles han participat en la Jornada de CultHunting WomenZ del CCCB, dins el marc del Primavera Pro.

 • Catalunya és la nova Silicon Valley d'Europa?
  Escolta àudio

  Catalunya és la nova Silicon Valley d'Europa?

  Fa molts dies que sentim a parlar de l'arribada a Catalunya d'empreses tecnològiques punteres a nivell mundial. L'última, Siemens, que ha triat Cornellà de Llobregat per situar-hi el seu nou centre d'innovació digital. La Mariola Dinarès parla d'aquest boom empresarial al "Popap" amb Ivan Aguilar, periodista econòmic a Via Empresa; Joan Romero, conseller delegat d'ACCIÓ, i Marc Caballé, CEO de Hubtype.

 • Neix el Cybercat, el centre de recerca en seguretat virtual de Catalunya
  Escolta àudio

  Neix el Cybercat, el centre de recerca en seguretat virtual de Catalunya

  La nostra vida és cada vegada més a internet: els nostres diners, les nostres dades de salut, els contactes i converses amb amics... Les empreses i institucions ja fa temps que se n'han adonat, i la ciberseguretat és una de les seves prioritats. En aquest context es va presentar, a principis de maig, el Cybercat, Centre de Recerca en Ciberseguretat de Catalunya. La Mariola Dinarès en parla amb tres dels seus investigadors, Jordi Castellà, Miquel Soriano i Vanesa Daza.

 • Teatre en temps de xarxes
  Escolta àudio

  Teatre en temps de xarxes

  Les xarxes socials són un vehicle de difusió de continguts importantíssim, tant per a les companyies de teatre petites com per a les sales que les programen. Els actors les utilitzen per estar en contacte amb els seus seguidors i el nombre de seguidors es té en compte a l'hora de contractar un actor. Mariola Dinarès en parla amb Israel Solà, director teatral i membre de la companyia La Calòrica; l'actriu Txell Aixendri, i Cristina Roda, responsable de comunicació i mitjans del teatre Tantarantana.

 • Consultori legal sobre el nou reglament europeu de protecció de dades
  Escolta àudio

  Consultori legal sobre el nou reglament europeu de protecció de dades

  La Mariola Dinarès entrevista al "Popap" l'advocat especialitzat en noves tecnologies Víctor Roselló, que resol dubtes als oients sobre el nou reglament europeu de protecció de dades. Aquesta legislació entra en vigor divendres a tot Europa i per això també connectem amb el corresponsal a Brussel·les Jordi Baró.

 • Mòbils i dispositius que es poden mullar
  Escolta àudio

  Mòbils i dispositius que es poden mullar

  Marc Corredera, periodista especialitzat en tecnologia, ens explica la diferència entre un mòbil resistent a l'aigua i un de submergible. També sabrem quins telèfons submergibles hi ha al mercat i sabrem quins altres gadgets es poden mullar.

 • Adolescents enganxats a les pantalles, pares desorientats?
  Escolta àudio

  Adolescents enganxats a les pantalles, pares desorientats?

  La Mariola Dinarès parla al "Popap" amb l'assessor pedagògic Juanjo Fernández i amb Helena Guasch, autora del llibre "Generació 4C", que és com un manual per a pares i docents sobre adolescents i tecnologia.

 • Com es viu en una casa desconnectada?
  Escolta àudio

  Com es viu en una casa desconnectada?

  En el Dia Mundial d'Internet, Mariola Dinarès fa "Popap" des de la Granja Circus, a Sant Hilari Sacalm, on la Yas Recht, l'Albert Masó i el seu fill Aniol viuen sense electricitat i sense wifi. Com carreguen el mòbil? Fan servir ordinador? Miren sèries?

 • Els Itarte, la família catalana que triomfa a YouTube
  Escolta àudio

  Els Itarte, la família catalana que triomfa a YouTube

  La Mariola Dinarès al "Popap" entrevista la família Itarte, que entre els tres canals de YouTube que gestionen acumula més de 5 milions i mig de seguidors a tot el món. Ells són la Mireia Martínez, el Lluís Itarte i les seves filles, la Clàudia i la Giselle Itarte.

 • Les claus per fer que els usuaris trobin la nostra empresa a Google
  Escolta àudio

  Les claus per fer que els usuaris trobin la nostra empresa a Google

  Google és un cercador que vol ser reconegut per oferir contingut de qualitat. Li preguntem a Sonia Fernández-Vidal, divulgadora científica i cofundadora de l'empresa Gauss & Neumann -especialitzada en l'anàlisi del posicionament SEM a Google-, quines són les claus perquè la nostra empresa aparegui en una bona posició en aquest cercador.

 • Juanjo i Núria, una parella de bloguers cecs que viatja i ho explica a les xarxes
  Escolta àudio

  Juanjo i Núria, una parella de bloguers cecs que viatja i ho explica a les xarxes

  Com fa les històries d'Instagram una persona que no hi veu? Quines són les xarxes més adaptades i les que menys? Mariola Dinarès entrevista Juanjo Montil, programador i Núria Azanza, autora del blog Six Sense Travel. Els dos són cecs, es van conèixer per internet i volen convertir-se en assessors de viatges inclusius.

 • Què passa quan mirem més el mòbil que a la nostra parella?
  Escolta àudio

  Què passa quan mirem més el mòbil que a la nostra parella?

  Moltes parelles fan teràpia perquè un diu que l'altre està enganxat al mòbil però sovint el problema el tenen tots dos. Fins i tot ens arribem a comunicar amb la parella dins de casa per whatsapp. Com podem lluitar contra això? Ho preguntem a la "coach" sexual Yaiza Redlights.

 • Descobrim la nova sèrie de TV3, "Patates rosses"
  Escolta àudio

  Descobrim la nova sèrie de TV3, "Patates rosses"

  Aquest dijous s'acaba el rodatge de la sèrie "Patates rosses", una sèrie gravada també amb el mòbil i pensada per ser vista a través de les xarxes socials amb mòbils o tauletes. 8 episodis de 6 a 10 minuts de durada que seran al web de TV3 a la carta i es distribuiran també per Instagram, Twitter i YouTube. En parlem amb David Vilareal, autor i director de "Patates rosses"; Joan Saranova, autor i productor de la websèrie, i el "youtuber" Pol Gisé.

 • Taller pràctic de podcast: Què és? Com l'escolto? Quins trobo a Catalunya Ràdio?
  Escolta àudio

  Taller pràctic de podcast: Què és? Com l'escolto? Quins trobo a Catalunya Ràdio?

  La Mariola Dinarès entrevista Albert Olaya, periodista col·laborador de Racó Català i Serielizados, i Judith Argila, cap de noves plataformes de la CCMA, per saber tots els detalls de com funcionen els podcasts. A més a més, ens fan recomanacions.

 • Linkedin, de "passar" temps a la xarxa a "invertir" temps a la xarxa
  Escolta àudio

  Linkedin, de "passar" temps a la xarxa a "invertir" temps a la xarxa

  Des del Formentera 2.0 Sarah Harmond, Country Manager de Linkedin Iberia, recomana als empresaris fer dels seus treballadors els ambaixadors de l'empresa, fer de la plantilla part de la solució i canviar la forma de premiar els treballadors. El fracàs és, diu, també un valor del qual se'n pot aprendre.