Anar a la navegació principalAnar al contingut
Perspectiva

Tota la "grandeur" de la cuina francesa a una nova ciutat de la gastronomia a París

Durada: 12 min
16/12/2022
Ens hem trobat amb els arquitectes d'Archikubik Miquel Lacasta i Marc Chalamanch. Amb ells volíem celebrar que acaben de guanyar el concurs per dur a terme un projecte preciós, la construcció de la futura ciutat de la gastronomia de Rungis, a prop de París. Un espai inèdit i únic, de nova planta, als afores de París, molt a prop de l'aeroport d'Orly. En teoria ha d'estar acabada l'any 2027 i al recinte hi haurà laboratoris, una "halle gourmande", un museu, residències d'estudiants, un hotel amb centre de congressos... En total, una extensió de 53.000 m2 destinada a desplegar i desenvolupar tota la "grandeur" de la cuina francesa. Els arquitectes d'Archikubik ens ho expliquen en aquest podcast.

Àudios