Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Passar notes 02: Assajant amb la dramatúrgia

Passar notes 02: Assajant amb la dramatúrgia

El segon "Passar notes" s'acosta a la creació de la dramatúrgia, i ho fa amb la Clàudia Cedó, la Núria, l'Edgar, i la Patrícia, tres alumnes de La Salle Girona que han participat en el Torneig de Dramatúrgia per a Instituts organitzat en paral·lel al festival Temporada Alta, on la Clàudia acaba d'estrenar "Els àngels no tenen fills", un espectacle de Teatre Verbatim sobre la maternitat de pares i mares amb discapacitat.
L'actriu i dramaturga Lara Diaz Quintanilla, actualment en residència a la Sala Beckett, on ha estrenat "Eufòria", escolta els joves del Centre Moral i Cultural del Poblenou, que acaben de representar "El despertar de la Primavera". En la conversa amb la Lara sabrem coses com ara que el teatre i la psicologia -diu- l'han salvat. I les notes del programa les passa la Carme Milán, que ha estrenat i protagonitzat "El petit Príncep", a la Sala Barts de Barcelona, dirigida per l'Àngel Llàcer.

Anar al contingut