Gastronomia
Carlota Akaneya, una braseria japonesa
Ramon Llubià del blog Sant Antoni i Part de l'Estranger ens recomana Carlota Akaneya, una braseria japonesa al C/ Pintor Fortuny, 32 de Barcelona.
Ramon Llubià del blog Sant Antoni i Part de l'Estranger ens recomana Carlota Akaneya, una braseria japonesa al C/ Pintor Fortuny, 32 de Barcelona.
Fruita i verdura ecològica. Del Maresme, al Cabaret
L'associació gastronòmica Nyam Nyam ens presenta el pagès Gilad Buzi, membre del projecte Aurora del Camp. Té 4 hectàrees de fruita i verdura ecològica al Maresme.
L'associació gastronòmica Nyam Nyam ens presenta el pagès Gilad Buzi, membre del projecte Aurora del Camp. Té 4 hectàrees de fruita i verdura ecològica al Maresme.
Vins brutals
Els germans Colombo acaben d'obrir el seu segon establiment a Barcelona. Aprofitant el celler antic de Can Cisa, han obert el Bar Brutal (bar i botiga) amb la filosofia de vins sense sulfits.
Els germans Colombo acaben d'obrir el seu segon establiment a Barcelona. Aprofitant el celler antic de Can Cisa, han obert el Bar Brutal (bar i botiga) amb la filosofia de vins sense sulfits.
"La Masia", bodega autèntica al cor del Raval
Ramon Llubià, de @santantonipart ens recomana un dels millors bars del Raval per menjar croquetes.
Ramon Llubià, de @santantonipart ens recomana un dels millors bars del Raval per menjar croquetes.
Muntem un restaurant per un dia
L'associació Nyam Nyam ens dóna consells per participar al Restaurant Day i obrir el nostre restaurant.
L'associació Nyam Nyam ens dóna consells per participar al Restaurant Day i obrir el nostre restaurant.
"Funicular", marisc fresc a Poble Sec
Ramon Llubià, de @santantonipart ens recomana una de les millors marisqueries de Barcelona.
Ramon Llubià, de @santantonipart ens recomana una de les millors marisqueries de Barcelona.
Sopes bàsiques amb els del Morro Fi
Aiguioli, d'all, de pastilla o de sobre. Fem sopes, que ja és hora!
Aiguioli, d'all, de pastilla o de sobre. Fem sopes, que ja és hora!
El millor tast amb l'anti-somelier
A l'espai nyam nyam del Poblenou programen el segon tast del cicle "Aprende a beber con Jérôme". Serà un dinar de dissabte, així tenim una bona estona per anar explicant cada vi, menjant i passant l'estona, que és el que més ens agrada. Aquí us expliquem la filosofia d'aquest mini cicle:
A nyamnyam hem decidit que volem re-aprendre a veure vi. Hem convidat en Jérôme, amic i veí de nyamnyam. Ell ens proposa parlar del concepte de vi natural. Bàsicament entendre les diferències entre vins ecològics, biodinàmics, tecnològics, etc. Diu que es important aclarir les idees, sobretot ara que en general es busca més autenticitat en el vi que volem beure.
Com sempre, la cata dels 5 vins anirà acompanyada de platets nyamnyam que l'Iñaki dissenya a partir de cada vi proposat pel Jérôme.A l'espai nyam nyam del Poblenou programen el segon tast del cicle "Aprende a beber con Jérôme". Serà un dinar de dissabte, així tenim una bona estona per anar explicant cada vi, menjant i passant l'estona, que és el que més ens agrada. Aquí us expliquem la filosofia d'aquest mini cicle: A nyamnyam hem decidit que volem re-aprendre a veure vi. Hem convidat en Jérôme, amic i veí de nyamnyam. Ell ens proposa parlar del concepte de vi natural. Bàsicament entendre les diferències entre vins ecològics, biodinàmics, tecnològics, etc. Diu que es important aclarir les idees, sobretot ara que en general es busca més autenticitat en el vi que volem beure. Com sempre, la cata dels 5 vins anirà acompanyada de platets nyamnyam que l'Iñaki dissenya a partir de cada vi proposat pel Jérôme.
Nostàlgic, un bar petit i generós
Ramon Llubià ens recomana el bar Nostàlgic del barri de Sant Antoni de Barcelona. Per més informació http://santantoniestranger.wordpress.com/
Ramon Llubià ens recomana el bar Nostàlgic del barri de Sant Antoni de Barcelona. Per més informació http://santantoniestranger.wordpress.com/
Si voleu sopar romàntic? al Tonka!
Ramon Llubià del blog gastronòmic Sant Antoni i Part de l'estranger ens recomana un restaurant per anar a sopar.
Ramon Llubià del blog gastronòmic Sant Antoni i Part de l'estranger ens recomana un restaurant per anar a sopar.
Puja a un tren i menja't una truita
El col·lectiu Nyam Nyam ens parlen de l'experiència culinària 'station to station' on es preparen plats amb els productes autòctons de cada estació.
El col·lectiu Nyam Nyam ens parlen de l'experiència culinària 'station to station' on es preparen plats amb els productes autòctons de cada estació.
Els entrepans americans de 'Bread and Circuses'
Bread and Circuses és un bar del Poble Sec de Barcelona que fan entrepans deliciosos a l'americana. En Ramon Llubià del blog Sant Antoni i Part de l'estranger, ens el recomana
Bread and Circuses és un bar del Poble Sec de Barcelona que fan entrepans deliciosos a l'americana. En Ramon Llubià del blog Sant Antoni i Part de l'estranger, ens el recomana
Els ressopons a mitja nit explicats pel Morro Fi
Us aixequeu a les 3 de la matinada i ataqueu la nevera? ens ho explica la gent del Morro fi.
Us aixequeu a les 3 de la matinada i ataqueu la nevera? ens ho explica la gent del Morro fi.
Nyam Nyam et porta la carmanyola a casa
L'associació Nyam Nyam ens explicarà cada setmana curiositats al voltant del món del menjar, però si us agafa gana nyamnyam.net
L'associació Nyam Nyam ens explicarà cada setmana curiositats al voltant del món del menjar, però si us agafa gana nyamnyam.net
Els del Morro fi ens fan berenar
El blog gastronòmic ens fan un recorregut entranyable pels berenars de la nostra vida. Vosaltres sou de pa amb xocolata? o entrepà de pernil dolç florit?
El blog gastronòmic ens fan un recorregut entranyable pels berenars de la nostra vida. Vosaltres sou de pa amb xocolata? o entrepà de pernil dolç florit?