Gastronomia

  • Banderilles de Vallekas, la revolució!
    Escolta àudio

    Banderilles de Vallekas, la revolució!

    Miquel Àngel Vaquer i Kike Martínez ens ensenyen el projecte. 'Bombas, lagartos y cohetes de Vallekas', unes banderilles al·lucinants que es comencen a vendre en els millors establiments i que van farcides de teca que no ens podriem ni arribar a imaginar!

    Miquel Àngel Vaquer i Kike Martínez ens ensenyen el projecte. 'Bombas, lagartos y cohetes de Vallekas', unes banderilles al·lucinants que es comencen a vendre en els millors establiments i que van farcides de teca que no ens podriem ni arribar a imaginar!

  • Maruya, una tasca japonesa autèntica
    Escolta àudio

    Maruya, una tasca japonesa autèntica

    Ramon Llubià, del blog de gastronomia 'Sant Antoni i part de l'estranger' ens recomana que tastem els fideus i el sushi del Maruya, situat a C/Sepúlveda, 42 de Barcelona.

    Ramon Llubià, del blog de gastronomia 'Sant Antoni i part de l'estranger' ens recomana que tastem els fideus i el sushi del Maruya, situat a C/Sepúlveda, 42 de Barcelona.

  • Estàs trist? Menja plàtans!
    Escolta àudio

    Estàs trist? Menja plàtans!

    Els Nyam nyam ens parlen del Mood food, una nova corrent d'alimentació que actualitza els típics remeis de la iaia i relaciona el que mengem amb el nostre estat d'ànim i les emocions.

    Els Nyam nyam ens parlen del Mood food, una nova corrent d'alimentació que actualitza els típics remeis de la iaia i relaciona el que mengem amb el nostre estat d'ànim i les emocions.

  • Can Vilaró, cuina de mercat i qualitat!
    Escolta àudio

    Can Vilaró, cuina de mercat i qualitat!

    Ramon Llubià, del blog de gastronomia 'Sant Antoni i part de l'estranger' ens recomana aquest restaurant de cuina catalana de mercat situat al Carrer Compte Borrell, 61

    Ramon Llubià, del blog de gastronomia 'Sant Antoni i part de l'estranger' ens recomana aquest restaurant de cuina catalana de mercat situat al Carrer Compte Borrell, 61

  • Bodega Bartolí, un clàssic de Barcelona
    Escolta àudio

    Bodega Bartolí, un clàssic de Barcelona

    Ramon Llubià, del blog Sant Antoni i part de l'estranger, ens recomana la bodega Bartolí, un restaurant que el 2014 farà 75 anys.

    Ramon Llubià, del blog Sant Antoni i part de l'estranger, ens recomana la bodega Bartolí, un restaurant que el 2014 farà 75 anys.

  • Tot el que ens agrada és poligonal, intertropical o engreixa
    Escolta àudio

    Tot el que ens agrada és poligonal, intertropical o engreixa

    Ariadna Rodríguez, de l'espai Nyam Nyam, ens explica que 'Todo lo que me gusta es polygonal, intertropical o engorda'. Bé, això no ho diem nosaltres, encara que ho podríem subscriure. És la manera com Anne Lise Le Gac ens explica la performance gastronòmica que durà a terme durant el mes de gener a l'Espai Nyam Nyam del Poble Nou de Barcelona.

    Ariadna Rodríguez, de l'espai Nyam Nyam, ens explica que 'Todo lo que me gusta es polygonal, intertropical o engorda'. Bé, això no ho diem nosaltres, encara que ho podríem subscriure. És la manera com Anne Lise Le Gac ens explica la performance gastronòmica que durà a terme durant el mes de gener a l'Espai Nyam Nyam del Poble Nou de Barcelona.

  • La Createca, un espai cultural on també s'hi menja
    Escolta àudio

    La Createca, un espai cultural on també s'hi menja

    Un espai d'exposicions, sala de teatre, local per presentacions de llibres i unes tapes que barregen l'exotisme i la tradició catalana a bon preu. No es pot demanar res més. Això és La Createca i ens en parla el Ramon Llubià.

    Un espai d'exposicions, sala de teatre, local per presentacions de llibres i unes tapes que barregen l'exotisme i la tradició catalana a bon preu. No es pot demanar res més. Això és La Createca i ens en parla el Ramon Llubià.

  • La Createca, un espai cultural on també s'hi menja
    Escolta àudio

    La Createca, un espai cultural on també s'hi menja

    Un espai d'exposicions, sala de teatre, local per presentacions de llibres i unes tapes que barregen l'exotisme i la tradició catalana a bon preu. No es pot demanar res més. Això és La Createca i ens en parla el Ramon Llubià.

    Un espai d'exposicions, sala de teatre, local per presentacions de llibres i unes tapes que barregen l'exotisme i la tradició catalana a bon preu. No es pot demanar res més. Això és La Createca i ens en parla el Ramon Llubià.

  • Automedicació i bons aliments
    Escolta àudio

    Automedicació i bons aliments

    Remeis d'ahir i d'avui amb els del Morro fi

    Remeis d'ahir i d'avui amb els del Morro fi

  • Bar El Pràctic, tapes d'alta cuina i bon preu
    Escolta àudio

    Bar El Pràctic, tapes d'alta cuina i bon preu

    No heu sentit mai allò de 'bo, bonic i barat'? doncs sembla que El Pràctic omple les expectatives! Ramon Llubià ens recomana aquest bar que compta amb el xef Andrés Hucaraya (exalumne d'elBulli).

    No heu sentit mai allò de 'bo, bonic i barat'? doncs sembla que El Pràctic omple les expectatives! Ramon Llubià ens recomana aquest bar que compta amb el xef Andrés Hucaraya (exalumne d'elBulli).

  • Revistes per llepar-se'n els dits
    Escolta àudio

    Revistes per llepar-se'n els dits

    Els Nyam nyam ens recomanen publicacions gastrònimques plenes de gust i disseny.

    Els Nyam nyam ens recomanen publicacions gastrònimques plenes de gust i disseny.

  • Idò D. O. Balear, els reis de la sobrassada
    Escolta àudio

    Idò D. O. Balear, els reis de la sobrassada

    Ramon Llubià del blog Sant Antoni i Part de l'Estranger ens recomana Idò D.O. Balear, un lloc per degustar els millors plats de la cuina mallorquina. El trobareu a Viladomat, 43 a Barcelona.

    Ramon Llubià del blog Sant Antoni i Part de l'Estranger ens recomana Idò D.O. Balear, un lloc per degustar els millors plats de la cuina mallorquina. El trobareu a Viladomat, 43 a Barcelona.

  • Si et dius Albert Soler fes click aquí!
    Escolta àudio

    Si et dius Albert Soler fes click aquí!

    Si et dius 'Albert Soler' tens el menú gratuït! Els Nyam Nyam ens expliquen de què va aquesta iniciativa.

    Si et dius 'Albert Soler' tens el menú gratuït! Els Nyam Nyam ens expliquen de què va aquesta iniciativa.

  • Can Eusebio, un lloc canalla per fer coixí
    Escolta àudio

    Can Eusebio, un lloc canalla per fer coixí

    Ramon Llubià del blog Sant Antoni i Part de l'Estranger ens recomana Can Eusebio, un bar ple de cervesa barata i tapes per atipar-se. El trobareu a Vilà i Vilà 84 de Barcelona.

    Ramon Llubià del blog Sant Antoni i Part de l'Estranger ens recomana Can Eusebio, un bar ple de cervesa barata i tapes per atipar-se. El trobareu a Vilà i Vilà 84 de Barcelona.

  • Peix bo, desconegut i sense preu
    Escolta àudio

    Peix bo, desconegut i sense preu

    Els de Morro Fi ens descobreixen espècies poc consumides i econòmiques de gran valor gastronòmic.

    Els de Morro Fi ens descobreixen espècies poc consumides i econòmiques de gran valor gastronòmic.

Anar al contingut