Gastronomia

  • Bodega Gracian, vermuts, seitons i sardines per plorar
    Escolta àudio

    Bodega Gracian, vermuts, seitons i sardines per plorar

    En Ramon Llubià ens recomana un bon bar per anar a fer el vermut del cap de setmana on se us farà la boca aigua amb croquetes casolanes, xampinyons, unes braves molt potents i vins catalans bons i assequibles. Els trobareu al carrer Rocafort 106, a Barcelona.

    En Ramon Llubià ens recomana un bon bar per anar a fer el vermut del cap de setmana on se us farà la boca aigua amb croquetes casolanes, xampinyons, unes braves molt potents i vins catalans bons i assequibles. Els trobareu al carrer Rocafort 106, a Barcelona.

  • Volem menjar al carrer!
    Escolta àudio

    Volem menjar al carrer!

    Ariadna Rodríguez i Iñaki Álvarez de l'Espai Nyam nyam reivindiquen el menjar de carrer de qualitat i preu assequible. Aquesta tendència està estesa a molts països però aquí la llei no la contempla. En parlen amb Carla Rodamilans Castillo i Buster Turner de "Rooftop smoke house" i organitzadors de la primera trobada Eat Street a Barcelona.

    Ariadna Rodríguez i Iñaki Álvarez de l'Espai Nyam nyam reivindiquen el menjar de carrer de qualitat i preu assequible. Aquesta tendència està estesa a molts països però aquí la llei no la contempla. En parlen amb Carla Rodamilans Castillo i Buster Turner de "Rooftop smoke house" i organitzadors de la primera trobada Eat Street a Barcelona.

  • Pastissos i llibres a Babèlia Books & Coffe
    Escolta àudio

    Pastissos i llibres a Babèlia Books & Coffe

    En Ramón Llubià, ens parla de 'Babèlia, Books & Coffe' una llibreria-cafeteria que ho té tot. Exposicions, recitals, tallers de degustació, un petit local on gaudir de la cultura a Barcelona, acompanyat de pastissos casolans, brownies o fins i tot, una carta de tes.

    En Ramón Llubià, ens parla de 'Babèlia, Books & Coffe' una llibreria-cafeteria que ho té tot. Exposicions, recitals, tallers de degustació, un petit local on gaudir de la cultura a Barcelona, acompanyat de pastissos casolans, brownies o fins i tot, una carta de tes.

  • Els 'Snack Bar' i les presses
    Escolta àudio

    Els 'Snack Bar' i les presses

    Marcel Fernandez i Marc Monzó, del Morro Fi, ens introdueixen en la modalitat d'anar d'snack bar'. Si teniu pressa i no voleu gastar gaire... pot ser una bona opció! Hi posem l'orella...

    Marcel Fernandez i Marc Monzó, del Morro Fi, ens introdueixen en la modalitat d'anar d'snack bar'. Si teniu pressa i no voleu gastar gaire... pot ser una bona opció! Hi posem l'orella...

  • Tawari, punt de trobada del producte ecològic
    Escolta àudio

    Tawari, punt de trobada del producte ecològic

    Els Nyam Nyam, l'Ariadna Rodríguez i l'Iñaqui Álvarez, ens descobreixen les creadores de la plataforma web Tawari. Elles són l'Eva Pulido i la Justine Cattacin que ens expliquen aquesta manera de connectar el productor d'alimentació ecològica amb el consumidor de carrer.

    Els Nyam Nyam, l'Ariadna Rodríguez i l'Iñaqui Álvarez, ens descobreixen les creadores de la plataforma web Tawari. Elles són l'Eva Pulido i la Justine Cattacin que ens expliquen aquesta manera de connectar el productor d'alimentació ecològica amb el consumidor de carrer.

  • Bodega Montferry, d'una web a un bar
    Escolta àudio

    Bodega Montferry, d'una web a un bar

    En Ramon Llubià ens recomana la 'Bodega Montferry', un antic celler del barri de Sants. En un dinar va poder tastar delícies com les mandonguilles, croquetes de carxofa o el que ens recomana en Ramon, el bocata del dia.

    En Ramon Llubià ens recomana la 'Bodega Montferry', un antic celler del barri de Sants. En un dinar va poder tastar delícies com les mandonguilles, croquetes de carxofa o el que ens recomana en Ramon, el bocata del dia.

  • Fast food, la glòria pels que no tenen temps
    Escolta àudio

    Fast food, la glòria pels que no tenen temps

    Marcel Fernandez del Morro fi ens fa un monogràfic del menjar ràpid. Hamburgueses, aletes de pollastre, sandwitxos grassosos... Alegría!

    Marcel Fernandez del Morro fi ens fa un monogràfic del menjar ràpid. Hamburgueses, aletes de pollastre, sandwitxos grassosos... Alegría!

  • He Cheng, el restaurant 'xinès, xinès'
    Escolta àudio

    He Cheng, el restaurant 'xinès, xinès'

    Ramon Llubià, del blog 'Sant Antoni i part de l'estranger' ens parla d'aquest restaurant de cuina 'autènticament' xinesa... amb alguns plats... no aptes per aprensius!

    Ramon Llubià, del blog 'Sant Antoni i part de l'estranger' ens parla d'aquest restaurant de cuina 'autènticament' xinesa... amb alguns plats... no aptes per aprensius!

  • Fem la ruta del bacallà!
    Escolta àudio

    Fem la ruta del bacallà!

    Ada Parellada, del restaurant Semproniana de Barcelona, ens explica en què consisteix la 'Ruta del bacallà'. Un recorregut per restaurants i bacallaneries de Barcelona per coneixer i degustar l'autèntic bacallà curat i remullat tradicional

    Ada Parellada, del restaurant Semproniana de Barcelona, ens explica en què consisteix la 'Ruta del bacallà'. Un recorregut per restaurants i bacallaneries de Barcelona per coneixer i degustar l'autèntic bacallà curat i remullat tradicional

  • Coneix la 'permacultura', el futur de l'agricultura sostenible
    Escolta àudio

    Coneix la 'permacultura', el futur de l'agricultura sostenible

    Els Nyam Nyam ens parlen del nou concepte 'permacultura', una nova forma d'entendre el nostre entorn i el paper amb la natura. Compartir un tros de terreny per a cultivar el menjar de manera respectuosa amb el medi ambient, observar la natura i la il·lusió per la vida.

    Els Nyam Nyam ens parlen del nou concepte 'permacultura', una nova forma d'entendre el nostre entorn i el paper amb la natura. Compartir un tros de terreny per a cultivar el menjar de manera respectuosa amb el medi ambient, observar la natura i la il·lusió per la vida.

  • La fermentació, una altra manera de cuinar
    Escolta àudio

    La fermentació, una altra manera de cuinar

    L'espai gastronòmic Nyam Nyam ens descobreixen la fermentació com a concepte culinari i també social.

    L'espai gastronòmic Nyam Nyam ens descobreixen la fermentació com a concepte culinari i també social.

  • Hotdogs en una cantonada i afiladors de ganivets amb Morro Fi
    Escolta àudio

    Hotdogs en una cantonada i afiladors de ganivets amb Morro Fi

    En Marc Monzó del blog Morro Fi ens explica negocis petits o ambulants. Des de xurreries fins a venedores d'alls i llimones.

    En Marc Monzó del blog Morro Fi ens explica negocis petits o ambulants. Des de xurreries fins a venedores d'alls i llimones.

  • Ocho Barcelona, un argentí nou a la ciutat
    Escolta àudio

    Ocho Barcelona, un argentí nou a la ciutat

    Ramon Llubià, del blog de gastronomia 'Sant Antoni i part de l'estranger', ens recomana que visitem Ocho Barcelona, un argentí petit i bonic al carrer Tamarit 109.

    Ramon Llubià, del blog de gastronomia 'Sant Antoni i part de l'estranger', ens recomana que visitem Ocho Barcelona, un argentí petit i bonic al carrer Tamarit 109.

  • Sense sucre: més dolç i més sa
    Escolta àudio

    Sense sucre: més dolç i més sa

    Els Nyam nyam ens parlen de com endolcir els nostres plats sense la necessitat d'utilitzar sucre refinat. Vénen acompanyats de Miren de 'La madre de Miren' que fa melmelades i compotes artesanes.

    Els Nyam nyam ens parlen de com endolcir els nostres plats sense la necessitat d'utilitzar sucre refinat. Vénen acompanyats de Miren de 'La madre de Miren' que fa melmelades i compotes artesanes.

  • Truita per dinar, per sopar, per esmorzar i berenar!
    Escolta àudio

    Truita per dinar, per sopar, per esmorzar i berenar!

    Els del 'Morro fi' ens porten a la truiteria Flash Flash de Barcelona on podem menjar truites de tot tipus! Fins i tot de postres!

    Els del 'Morro fi' ens porten a la truiteria Flash Flash de Barcelona on podem menjar truites de tot tipus! Fins i tot de postres!

Anar al contingut