Gastronomia

  • Berenar 'aftersun'
    Escolta àudio

    Berenar 'aftersun'

    Avui, el Marc Monzó i el Marcel Fernández de El Morro Fi, ens visiten per parlar-nos de què s'ha de berenar a l'estiu. Clar, això del sol, el mar i les piscines... cansa molt! I ens hem d'alimentar com toca!

    Avui, el Marc Monzó i el Marcel Fernández de El Morro Fi, ens visiten per parlar-nos de què s'ha de berenar a l'estiu. Clar, això del sol, el mar i les piscines... cansa molt! I ens hem d'alimentar com toca!

  • Cuisine data, què vol dir aquest plat?
    Escolta àudio

    Cuisine data, què vol dir aquest plat?

    Ariadna Rodríguez, de Nyam Nyam ens parla del workshop 'Cuisine data', quina historia ens expliquen els plats? Ho havieu pensat mai?

    Ariadna Rodríguez, de Nyam Nyam ens parla del workshop 'Cuisine data', quina historia ens expliquen els plats? Ho havieu pensat mai?

  • 'A casa portuguesa' Brasa i alegria!
    Escolta àudio

    'A casa portuguesa' Brasa i alegria!

    Ramon Llubià, del blog 'Sant Antoni i part de l'estranger' ens porta a 'A casa portuguesa' un bon lloc per menjar lo bo i millor que ens ofereix portugal a Barcelona. Brasa, vins, cerveses... Estem 'Obrigados'!

    Ramon Llubià, del blog 'Sant Antoni i part de l'estranger' ens porta a 'A casa portuguesa' un bon lloc per menjar lo bo i millor que ens ofereix portugal a Barcelona. Brasa, vins, cerveses... Estem 'Obrigados'!

  • El pa, l'aliment imprescindible, volum II
    Escolta àudio

    El pa, l'aliment imprescindible, volum II

    El Marc Monzó de 'Morro fi' fa un segon homenatge al pa des de dues perspectives diferents: aliment bàsic i aliment espiritual.

    El Marc Monzó de 'Morro fi' fa un segon homenatge al pa des de dues perspectives diferents: aliment bàsic i aliment espiritual.

  • Fem el mariner a la Barceloneta, al Maians
    Escolta àudio

    Fem el mariner a la Barceloneta, al Maians

    Ramon Llubià, l'autor de Sant Antoni i Part de l'estranger, ens recomana anar fins a la Barceloneta al Maians, al carrer Sant Carles, 32. Hi trobareu uns arrossos i tapes delicioses.

    Ramon Llubià, l'autor de Sant Antoni i Part de l'estranger, ens recomana anar fins a la Barceloneta al Maians, al carrer Sant Carles, 32. Hi trobareu uns arrossos i tapes delicioses.

  • Festival Plaga, l'art envaeix la ciutat igual que els escarabats
    Escolta àudio

    Festival Plaga, l'art envaeix la ciutat igual que els escarabats

    Els Nyam Nyam, l'Ariadna Rodríguez i l'Iñaki Álvarez, ens descobreixen el festival Plaga que vol portar l'art als racons més inusuals de Barcelona. Exposicions i performances s'escamparan per carrers i pisos particulars per reivindicar la creativitat a l'abast de tothom. Els Nyam Nyam hi organitzaran un PicNic on els insectes seran uns convidats més a taula.

    Els Nyam Nyam, l'Ariadna Rodríguez i l'Iñaki Álvarez, ens descobreixen el festival Plaga que vol portar l'art als racons més inusuals de Barcelona. Exposicions i performances s'escamparan per carrers i pisos particulars per reivindicar la creativitat a l'abast de tothom. Els Nyam Nyam hi organitzaran un PicNic on els insectes seran uns convidats més a taula.

  • El pa de veritat ha mort?
    Escolta àudio

    El pa de veritat ha mort?

    En Marcel Fernández de 'Morro Fi' intenta trobar el Sant Grial del pa. Podem aconseguir pa bo i cruixent com el de quan érem petits en alguna fleca? Fer-lo a casa és la solució?

    En Marcel Fernández de 'Morro Fi' intenta trobar el Sant Grial del pa. Podem aconseguir pa bo i cruixent com el de quan érem petits en alguna fleca? Fer-lo a casa és la solució?

  • El pa de veritat ha mort?
    Escolta àudio

    El pa de veritat ha mort?

    En Marcel Fernández de 'Morro Fi' intenta trobar el Sant Grial del pa. Podem aconseguir pa bo i cruixent com el de quan érem petits en alguna fleca? Fer-lo a casa és la solució?

    En Marcel Fernández de 'Morro Fi' intenta trobar el Sant Grial del pa. Podem aconseguir pa bo i cruixent com el de quan érem petits en alguna fleca? Fer-lo a casa és la solució?

  • El pa de veritat ha mort?
    Escolta àudio

    El pa de veritat ha mort?

    En Marcel Fernández de 'Morro Fi' intenta trobar el Sant Grial del pa. Podem aconseguir pa bo i cruixent com el de quan érem petits en alguna fleca? Fer-lo a casa és la solució?

    En Marcel Fernández de 'Morro Fi' intenta trobar el Sant Grial del pa. Podem aconseguir pa bo i cruixent com el de quan érem petits en alguna fleca? Fer-lo a casa és la solució?

  • Una ruta per menjar de luxe al Primavera Sound!
    Escolta àudio

    Una ruta per menjar de luxe al Primavera Sound!

    Ramon Llubià, l'autor de Sant Antoni i Part ens fa un recorregut ben especial pels bar interessants que envolten el recinte del Fòrum. Musclos, anxoves i rock'n'roll.

    Ramon Llubià, l'autor de Sant Antoni i Part ens fa un recorregut ben especial pels bar interessants que envolten el recinte del Fòrum. Musclos, anxoves i rock'n'roll.

  • Sopar amb companyia... pot ser un drama!
    Escolta àudio

    Sopar amb companyia... pot ser un drama!

    Heu convidat mai algú a sopar? A qui? A la parella, a la sogra, als amics... ? I si és un desconegut? Què li posem al plat? Ens ho expliquen tot Marcel Fernández i Marc Monzó, els del 'Morro Fi'

    Heu convidat mai algú a sopar? A qui? A la parella, a la sogra, als amics... ? I si és un desconegut? Què li posem al plat? Ens ho expliquen tot Marcel Fernández i Marc Monzó, els del 'Morro Fi'

  • Bons àpats en un ambient càlid, al Tarambana
    Escolta àudio

    Bons àpats en un ambient càlid, al Tarambana

    El Tarambana és un restaurant de Barcelona per fer un vermut, sopar i fins i tot, dedicar-se un brunch. Si en voleu saber més, visiteu el blog gastronòmic de Ramon Llubià, Sant Antoni i part de l'estranger.

    El Tarambana és un restaurant de Barcelona per fer un vermut, sopar i fins i tot, dedicar-se un brunch. Si en voleu saber més, visiteu el blog gastronòmic de Ramon Llubià, Sant Antoni i part de l'estranger.

  • Bons àpats en un ambient càlid, al Tarambana
    Escolta àudio

    Bons àpats en un ambient càlid, al Tarambana

    El Tarambana és un restaurant de Barcelona per fer un vermut, sopar i fins i tot, dedicar-se un brunch. Si en voleu saber més, visiteu el blog gastronòmic de Ramon Llubià, Sant Antoni i part de l'estranger.

    El Tarambana és un restaurant de Barcelona per fer un vermut, sopar i fins i tot, dedicar-se un brunch. Si en voleu saber més, visiteu el blog gastronòmic de Ramon Llubià, Sant Antoni i part de l'estranger.

  • Menjar, escoltar, fer teatre... barreges explosives a Nyam Nyam
    Escolta àudio

    Menjar, escoltar, fer teatre... barreges explosives a Nyam Nyam

    L'Iñaki Álvarez de l'Espai Gastronòmic Nyam nyam ens porta la companyia teatral El conde de Torrefiel que participa al cicle Todo lo que me gusta es ilegal, inmoral o engorda. Experimenten amb el que sentim mentre mengem i ens expliquen segons quines històries...

    L'Iñaki Álvarez de l'Espai Gastronòmic Nyam nyam ens porta la companyia teatral El conde de Torrefiel que participa al cicle Todo lo que me gusta es ilegal, inmoral o engorda. Experimenten amb el que sentim mentre mengem i ens expliquen segons quines històries...

  • Pícnics, el menjar modern del bon temps
    Escolta àudio

    Pícnics, el menjar modern del bon temps

    Marcel Fernandez i Marc Monzó, del Morro Fi, ens expliquen com fer un pícnic. Què ens haurem d'endur? què hem de menjar? què és més pràctic?

    Marcel Fernandez i Marc Monzó, del Morro Fi, ens expliquen com fer un pícnic. Què ens haurem d'endur? què hem de menjar? què és més pràctic?

Anar al contingut