TOTS ELS ÀUDIOS

 • Victor García Tur vola!
  Escolta àudio

  Victor García Tur vola!

  L'escriptor barceloní Victor García Tur presenta la seva segona novel·la "Els ocells'" editada per Empúries. L'escriptor narra la història d'un poble ubicat en una espècie de Matarranya imaginari on, poc a poc, hi desapareixen els ocells. Una tensió cobreix tota la novel·la que vol ser un homenatge a Hitchcock.

 • Cabaret Elèctric. 11 de febrer '16. Tu toca el piano i jo t'ompliré d'ocells.
  Escolta àudio

  Cabaret Elèctric. 11 de febrer '16. Tu toca el piano i jo t'ompliré d'ocells.

  Ens agraden els nous talents. Avui descobrim el nou llibre de l'escriptor Víctor García Tur, premi Marian Vayreda, que es titula "Els ocells" editat per Empúries. Lu Rois, la pianista sabadellenca ens presenta "El camí del far". Parlem de les novetats editorials amb nom de dona de Patricia Highsmith i Colm Toibín i ens emocionem amb la pel·lícula de parla no anglesa nominada als oscars, 'El abrazo del serpiente' de Ciro Guerra.

 • "El abrazo de la serpiente" hipnotitza
  Escolta àudio

  "El abrazo de la serpiente" hipnotitza

  Descobrim la pel·lícula colombiana nominada als Oscars que s'estrena la setmana que ve a Catalunya. "El abrazo de la serpiente" està nominada als Oscars com pel·lícula de parla no anglesa i és obra del joveníssim Ciro Guerra.

 • Els millors llibres amb noms de dona
  Escolta àudio

  Els millors llibres amb noms de dona

  Lluís Morral, de la Llibreria Laie ens recomana dues novetats editorials amb nom de dona: "Carol" de Patricia Highsmith i "Nora Webster" de Colm Toibín per L'Avenç i Amsterdam respectivament.

 • Extraperlo, els nous hereus de la Carrà
  Escolta àudio

  Extraperlo, els nous hereus de la Carrà

  Extraperlo, amb el seu últim disc "Chill aquí", són capaços de destronar Raffaella Carrá. "Chill aquí" és un disc amb lletres plenes de sexualitat i sensualitat. Hi apareix un ritme més tranquil i suggerent.

 • Cabaret Elèctric. 4 de febrer '16. Cada dia més sexis
  Escolta àudio

  Cabaret Elèctric. 4 de febrer '16. Cada dia més sexis

  Descobrim (abans que ningú) el nou disc d' Extraperlo 'Chill aquí' editat per Canada Editorial, fem un repàs per les millors sèries de dibuixos animats per adults, llegim la millor literatura russa contemporània amb Laie Llibreria i us descobrim dos artistes que treballen amb fusta fent rellotges i barrets, Eli Urpí i Mam Originals. Escolteu-nos, és una ordre!

 • Fem-ho amb fusta
  Escolta àudio

  Fem-ho amb fusta

  Després del boom de les ulleres de sol, la fusta ha arribat a d'altres universos. La dissenyadora de barrets i de roba, Eli Urpí ha començat a fer els seus barrets de fusta i Mam Originals s'estrenen amb un èxit increïble amb el seus rellotges flexibles i anti-alèrgics fets de fusta.

 • La millor literatura russa en català
  Escolta àudio

  La millor literatura russa en català

  Lluís Morral, de la Llibreria Laie ens recomana alguns dels millors autors contemporanis russos. Des de la Nobel de Literatura d'enguany, Svetlana Alexievich, editada per Raig Verd fins a Maksiv Osipov pel seu llibre "El crit de l'au domèstica", editada per Club Editor

 • Si ets gran, encara pots mirar dibuixos animats
  Escolta àudio

  Si ets gran, encara pots mirar dibuixos animats

  Anna Ferrer ens recomana algunes de les millors sèries d'animació per adults. "Rick and morty", "Bojack" i "Bob's burger".

 • Cabaret Elèctric. 28 de gener '16. A les millors coves, hi ha llibres
  Escolta àudio

  Cabaret Elèctric. 28 de gener '16. A les millors coves, hi ha llibres

  Avui a les 21h us esperem en una cova subterrània plena de bona música amb Hazte lapón, escriptors de la bcn negra amb Laie Llibreria, mons amagats amb La Felguera Editores i hotels on s'hi menja molt bé que ens descobrirà la Mònica Escudero d' El Comidista. Agafeu la llibreta!

 • Hazte Lapón guanyen tots els concursos literaris
  Escolta àudio

  Hazte Lapón guanyen tots els concursos literaris

  La banda barcelonina Hazte Lapón guanyarien tots els concursos literaris si s'hi presentessin. És difícil trobar-se unes lletres més curioses i surrealistes en el panorama musical actual. A "No son tu marido", el seu últim disc barregen folk, pop, electrònica i bossanova, si convé. El disc està editat per El Genio Equivocado.

 • Els hotels on es menja millor
  Escolta àudio

  Els hotels on es menja millor

  Mònica Escudero d'"El Comidista" ens fa una bona llista dels hotels de Barcelona i Catalunya on es pot menjar molt bé. Dinars, sopars, brunchs i, si convé, un còctel per totes les butxaques.

 • Peirre Lemaitre i Fred Vargas, la millor novel·la francesa
  Escolta àudio

  Peirre Lemaitre i Fred Vargas, la millor novel·la francesa

  Lluís Morral, de la Llibreria Laie ens recomana dos autors de la famosa novel·la "polar" francesa. Pierre Lemaitre que passa aquestes dies per Barcelona i l'escriptora Vargas com una de les grans troballes literàries dels darrers anys.

 • Sota terra més enllà de Verne
  Escolta àudio

  Sota terra més enllà de Verne

  L'editorial La Felguera convida una colla d'escriptors i periodistes per escriure sobre les teories que imaginaven els primers científics sobre la vida sota terra en un llibre fantàstic, en tots el sentits, "Mundo Subterráneo. Puertes secretas, ciudades sumergidas y utopías bajo tierra"

 • Little Wings, la millor banda fora de les llistes
  Escolta àudio

  Little Wings, la millor banda fora de les llistes

  "La millor banda del 2015 no surt a les llistes de l'any", això segons Quique Ramos, el nostre periodista musical de capçalera. En Quique recomana el projecte de Little Wings i reivindica que hauria de ser un dels discos de l'any. Per què no ha sortit en cap llista? Reivindiquem-lo.