TOTS ELS ÀUDIOS

 • Cabaret Elèctric. 3 de març del 2016. El western caníbal
  Escolta àudio

  Cabaret Elèctric. 3 de març del 2016. El western caníbal

  Avui, a les 21h, descobrim el nou disc de Parade, "Demasiado humano", un disc ple d'alegria pop, sintetitzadors i lletres que evoquen l'univers de la sèrie B. Entrevistem a Miqui Otero pel seu nou llibre "Rayos", un cant a l'amistat, al barri del Raval i a les palles de 8473 grans d'arròs. També opinarem sobre la nova pel·lícula de González Iñarritu i proposarem altres westerns. I moltes més coses que descobrireu, si n'escolteu el podcast!

 • Miqui Otero il·lumina Barcelona a "Rayos"
  Escolta àudio

  Miqui Otero il·lumina Barcelona a "Rayos"

  L'escriptor barceloní Miqui Otero publica nova novel·la amb Blackie Books. Es titula "Rayos" i és un cant a l'amistat mentre explica també la relació de l'autor amb Barcelona, una ciutat que pateix els desnonaments i la constant gentrificació.

 • Segur que moles tant, Iñarritu?
  Escolta àudio

  Segur que moles tant, Iñarritu?

  Amb el crític cinematogràfic Rubén Lardín, parlem del nous westerns que han aparegut a les pantalles. Des d ' "El Renacido" a "Los odiosos ocho". Us recomanem un nou western que es podrà veure la setmana que ve a les pantalles, "Bone Tomahawk", i fem un repàs per la bona literatura d'aquest gènere.

 • Tinta jove i bons llibres
  Escolta àudio

  Tinta jove i bons llibres

  Lluís Morral, de la Llibreria Laie ens recomana dues novetats editorials protagonitzades per autors joves (o ja no tant) però amb molt futur per endavant: Joan Todó i Roc Casagran.

 • Xarim Aresté fa miracles
  Escolta àudio

  Xarim Aresté fa miracles

  El cantant de Flix ens presenta el seu projecte nou, Xarim Aresté i El Conjunt del Miracle que es podrà veure el 10 de març al MUD, el Músiques Disperses de Lleida

 • Cabaret Elèctric. 25 de febrer' 16. Zappa i Kauffman ens fan tornar bojos
  Escolta àudio

  Cabaret Elèctric. 25 de febrer' 16. Zappa i Kauffman ens fan tornar bojos

  Avui, a les 21h, triomfen les patilles al Cabaret amb un programasso com pocs. Parlem amb la que va ser secretària de Frank Zappa, Pauline Butcher, en motiu de la presentació del seu llibre "¡Alucina!, mi vida con Frank Zappa"", editat per Malpaso Ediciones, en Xarim Aresté ve a presentar-nos el seu nou espectacle amb "El Conjunt del Miracle" que es podrà veure al Músiques Disperses MUD de Lleida. Anem al cinema amb "Anomalisa" de Charlie Kauffman i mengem una paperina de fish and chips.

 • "Anomalisa", l'anomalia preciosa de Kauffman
  Escolta àudio

  "Anomalisa", l'anomalia preciosa de Kauffman

  Amb el cinèfil Andreu Meixide parlem de l'última pel·lícula de Charlie Kauffman i fem un repàs a la seva carrera.

 • El fish and chips és un invent català
  Escolta àudio

  El fish and chips és un invent català

  Descobrirem el primer fish and chips de Barcelona, The fish & chips shop, un invent de dos germans i un cunyat per fer el primer establiment d'aquest tipus a Barcelona. Això sí, amb el seu estil propi.

 • La secretària de Zappa ens explica els secrets del geni
  Escolta àudio

  La secretària de Zappa ens explica els secrets del geni

  L'editorial Malpaso acaba de publicar "Alucina. Mi vida con Frank Zappa" i rebem la visita de Pauline Butcher, la seva secretària durant 5 anys.

 • El còmic més heavy del planeta
  Escolta àudio

  El còmic més heavy del planeta

  Miguel B. Núñez escriu un còmic sobre l'adolescència a l'extrarradi de Madrid dels anys 80 dins l'escena heavy. L'autor aprofita per parlar de la problemàtica d'aquella època, política i social, entre litrones, walkmans i botes J Jhayber.

 • Cabaret Elèctric. 18 de febrer' 16. Els heavys i Mallorca
  Escolta àudio

  Cabaret Elèctric. 18 de febrer' 16. Els heavys i Mallorca

  Avui, a les 21h, ens acompanyaran la banda mallorquina Da Souza que acaben de presentar el seu nou disc "Gran salt endavant", editat per Famèlic, on barregen diversos estils amb gosadia insular. També descobrirem el còmic "Heavy 1986" del dibuixant Miguel B. Núñez que retrata l'Espanya dels 80 a través de l'univers heavy. Hi haurà moment el cinema de la productora Cannon i per la música indigena de San Lucas Band.

 • Da Souza salten i no els atrapa ningú
  Escolta àudio

  Da Souza salten i no els atrapa ningú

  La banda mallorquina Da Souza presenten el seu nou disc "Gran salt endavant" editat per Famèlic on barregen el country, el power pop i, si convé, les melodies pop més enganxoses.

 • Tornem al videoclub amb la Cannon
  Escolta àudio

  Tornem al videoclub amb la Cannon

  Amb el crític cinematogràfic Rubén Lardín, descobrim la productora dels 80, Cannon, responsable de les pel·lícules de Chuck Norris, Charles Bronson, però també creadores de pel·lícules de Godard. Sembla increïble, però aquesta productora era capaç de tot.

 • San Lucas Band, la màgia de la selva guatemalteca
  Escolta àudio

  San Lucas Band, la màgia de la selva guatemalteca

  La banda de San Lucas es va formar l'any 1922, per músics de la tribu Cakchiquel, descendents dels maies a una petita regió muntanyenca de 4000 habitants, una regió aillada que va mantenir sempre una majoria de població indígena. Pot ser que aquesta sigui una de les causes que malgrat els missioners que els ensenyaven instruments i cançons d'un altre món, San Lucas band va continuar mantenint els trets que definien la seva manera d'entendre la música. Ens descobreix la músi

 • Victor García Tur vola!
  Escolta àudio

  Victor García Tur vola!

  L'escriptor barceloní Victor García Tur presenta la seva segona novel·la "Els ocells'" editada per Empúries. L'escriptor narra la història d'un poble ubicat en una espècie de Matarranya imaginari on, poc a poc, hi desapareixen els ocells. Una tensió cobreix tota la novel·la que vol ser un homenatge a Hitchcock.

Anar al contingut