TOTS ELS ÀUDIOS

 • Cabaret Elèctric. 24 de març del 2016. Johnny Thunders escolta rap
  Escolta àudio

  Cabaret Elèctric. 24 de març del 2016. Johnny Thunders escolta rap

  Nosaltres no marxem!!! Avui a les 21h us esperem, com cada dijous, amb la música de el rap de Feo1 d' El Gremio i RCA Flacos, Parlem amb Mirena Ossorno del seu primer còmic, "Sensación de vivir" publicat per Editorial Fulgencio Pimentel (i el regalem, si envieu un correu a cabaretelectric@icat.cat). També hi haurà moment per parlar d'un gran músic, Johnny Thunders, i d'un disc fantàstic, "Hurt me".

 • Noies assassines i estampats, en un còmic iconoclasta
  Escolta àudio

  Noies assassines i estampats, en un còmic iconoclasta

  Mirena Ossorno, coneguda per la seva obra iconoclasta i colorista al fanzine Bulbasaur, ara s'estrena amb el seu primer còmic "Sensación de vivir", una parodia dels drames adolescents, publicat per Fulgencio Pimentel.

 • Johnny Thunders, el llampec dolç de les seves cançons
  Escolta àudio

  Johnny Thunders, el llampec dolç de les seves cançons

  Descobrim el disc "Hurt me" de Johnny Thunders on, el guitarra dels New York Dolls, ensenya el seu cantó més acústic i romàntic.

 • La porcellana mai ha estat tan perillosa
  Escolta àudio

  La porcellana mai ha estat tan perillosa

  Lluís Morral de la Llibreria Laie ens recomana dos llibres exquisits: "L'or blanc" d' Edmund de Waal, publicat per Edicions 62, que explica la història de la porcellana i una compilació dels diaris de Jules Renard, "Els burgesos són sempre els altres" d' Edicions Sidillà.

 • Les cançons tatuatge de Los Hermanos Cubero
  Escolta àudio

  Les cançons tatuatge de Los Hermanos Cubero

  Seria molt fàcil tatuar-nos qualsevol de les seves cançons. Si en els seus primers temes ens descobrien la barreja còsmica entre el blue grass i el folclore castellà, ara, ens descobreixen amb "Arte y orgullo" que la millor manera de donar-se a conèixer és ser fidels a ells mateixos. Acaben de fitxar per El segell del Primavera.

 • Cabaret Elèctric. 17 de març del 2016. Ai, si fossis de gel
  Escolta àudio

  Cabaret Elèctric. 17 de març del 2016. Ai, si fossis de gel

  Avui, a les 21h, Los Hermanos Cubero presenten el seu nou disc 'Arte y Orgullo' on barregen el blue grass amb el folklore castellà. Coneixerem el premi Documenta d'enguany. Alícia Kopf ha escrit "Germà de gel", una novel·la sobre la congelació que poden patir algunes relacions personals. També hi haurà moment pels invents del passat que són més propis del futur. I oh, amics, aquest programa se'n recordarà del futbol i les dones.

 • Dones i futbol, al cinema
  Escolta àudio

  Dones i futbol, al cinema

  L'Andreu Meixide ens fa un bon repàs de les pel·lícules que parlen d'aquesta temàtica, a partir del film iranià "Mustang". Aconseguiran aquestes pel·lícules acabar amb el tòpic patriarcal de que el futbol és una cosa per homes?

 • Una exploradora a la recerca del desglaç, Alícia Kopf
  Escolta àudio

  Una exploradora a la recerca del desglaç, Alícia Kopf

  Alícia Kopf, guanyadora del Premi Documenta 2015, ens presenta "Germà de Gel", una novel·la que ens portarà a l'univers dels primers exploradors, al món de la creació i a l'interior d'una família que es descongela a cop de silencis. "Germà de gel" està editada per L'Altra Editorial. I una recomanació, com sempre, de Laie Llibreria Foto de Cabaret Elèctric.

 • Invents del futur que va escriure el passat
  Escolta àudio

  Invents del futur que va escriure el passat

  Els comunicadors portàtils de "Star Trek" s'assemblaven molts als nostres mòbils. Un repàs a la nostàlgia futura de l'invent amb l'Anna Ferrer.

 • Derribos Arias, llicència per divertir
  Escolta àudio

  Derribos Arias, llicència per divertir

  Derribos Arias són un dels grups fonamentals de La Movida dels 80. Ara, el llibre del periodista gallec Carlos Rego, "Licencia para aberrar" els ha portat a l'actualitat. En parlem amb el periodista Carlos Rego i amb el teclista de la banda, Alejo Alberdi. Un document per la història!!!

 • Cabaret Elèctric.10 de març del 2016. Llicència per ser veins.
  Escolta àudio

  Cabaret Elèctric.10 de març del 2016. Llicència per ser veins.

  Avui, a les 21h, descobrim el nou disc d' El Último Vecino, un projecte musical que sempre s'ha acostat a la música dels 80, i on reivindica, més que mai, l'instrument de la veu. També gaudirem d'un moment històric de la música d'aquest país: Alejo Alberdi de Derribos Arias i el periodista Carlos Rego ens parlaran de la biografia del grup de La Movida "Licencia para aberrar" editat per 66rpm. I encara ens sobrarà temps per anar a un restaurant vegetarià i parlar d'un gran descobriment literari, Lucia Berlin.

 • La nova veu d'El Último Vecino
  Escolta àudio

  La nova veu d'El Último Vecino

  Estrenem el nou disc d' EL ÚLTIMO VECINO. "Voces" editat per Canada Editorial. Una mena de viatge en tren bala del qual no pots baixar i on la veu té més importància que mai. Una altra meravella de Gerard Alegre.

 • Ets vegetarià? Deixa de patir!
  Escolta àudio

  Ets vegetarià? Deixa de patir!

  Durant anys, menjar vegetarià ha estat sinònim d'ingerir molts hidrats de carboni i substitutius de la carn. Des de fa un temps, es pot ser vegetarià i menjar de luxe. La Mònica Escudero d' El Comidista ens fa una llista dels millors restaurants de Barcelona.

 • Lucia Berlin, un descobriment literari
  Escolta àudio

  Lucia Berlin, un descobriment literari

  "Manual per a dones de fer feines" és un recull de contes de Lucia Berlin, una autora americana redescoberta per l'Altra Editorial amb el pròleg de Lydia Davis.

 • Parade, el pop dedicat a la sèrie B
  Escolta àudio

  Parade, el pop dedicat a la sèrie B

  Parade és el projecte musical del músic murcià Antonio Galvañ. Ve a presentar-nos el seu nou disc "Demasiado humano", on fa un homenatge al cinema i la literatura de sèrie B. A les seves cançons hi apareixen Philip K. Dick i pel·lícules de sèrie B o Z!!. L'edita Jabalina Música.

Anar al contingut