Anar a la navegació principal
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
El matí de Catalunya Ràdio

Pedro Sánchez (PSOE) i la reforma federal: "Prou de desqualificar l'única aposta per la convivència"

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, s'ha queixat a "El matí de Catalunya Ràdio" que se'l critiqui per falta de concreció en la seva proposta de reforma federal de la Constitució: "Ja n'hi ha prou de desqualificar l'única proposta que aposta per la convivència", i també ha afegit que "la unitat d'Espanya no es defensa amb querelles. Querellar-se contra Mas és un error polític".
Sánchez, però, no ha anat més enllà sobre com s'han de blindar competències i ha deixat clar que el concert econòmic no és necessari, si bé reconeix que cal un finançament millor per a Catalunya. Entén que els catalans no poden votar pel seu compte, perquè "abans que això hi ha la sobirania nacional" dels espanyols, i que el millor és votar una reforma de la Constitució que afecta tots els ciutadans de l'Estat. També ha mostrat tot el suport al líder del PSC, Miquel Iceta: "Al Parlament, el PSC podria garantir una estabilitat per no fracturar més la societat catalana", ha afegit.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de 3Cat
Anar al contingut