Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Propostes per a un Liceu obert al mar i als nous formats

Propostes per a un Liceu obert al mar i als nous formats

Fa uns quants dies es va publicar que la Comissió Executiva del Gran Teatre del Liceu estava treballant en la idea del Liceu Mar, un nou equipament cultural del Liceu que s'ubicaria al Port de Barcelona. Precisament, se situaria a l'espai que ocupa el cine Imax, al moll d'Espanya, abandonat des del 2014 i que aviat s'enderrocarà.
Aquesta segona seu del Liceu complementaria el Petit Liceu, programaria dansa en una temporada estable, òperes barroques i de cambra, i acolliria el Centre d'Òpera de Nova Creació.
I mentre es fan els estudis sobre la viabilitat del projecte, les "Músiques empoderades" volem donar idees sobre què es podria fer en aquest nou equipament.
Presentada per Rosa Maria Bartroli Joval, "Músiques empoderades" és la tertúlia musical de Catalunya Música amb Marina Sala, violinista; Mar Medinyà, historiadora de l'art i violoncel·lista, i Imma Trepat, pianista.

Anar al contingut