Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Debutar als 13 anys amb una orquestra: és un plaer o un patiment? (1)

Debutar als 13 anys amb una orquestra: és un plaer o un patiment? (1)

Si escriviu a Google "nens + superdotats + música" us apareixeran un munt de notícies en què us mostraran nens i nenes molt petits tocant amb gran perfecció qualsevol instrument. Sols o acompanyats d'una orquestra són, sens dubte, criatures especials.
Avui, a "Músiques empoderades" parlem d'altes capacitats: de nens i nenes que els han qualificat de talents, de superdotats, de prodigis o de precoços... I ens preguntarem, per exemple, si té sentit debutar tocant amb una orquestra als 13 anys? Què suposa per a una criatura fer una cosa així? És simplement un joc per a ells? O en el fons és un excés de responsabilitat a una edat que no els pertoca?
Presentada per Rosa Maria Bartroli Joval, "Músiques empoderades" és la tertúlia musical de Catalunya Música, amb Mar Medinyà, historiadora de l'art i violoncel·lista, i Imma Trepat, pianista i professora del Conservatori de Música de Sabadell.

Anar al contingut