TOTS ELS ÀUDIOS

 • Resum de l'any (11)
  Escolta àudio

  Resum de l'any (11)

  Repassem el millor de les novetats clàssiques de la temporada. Avui, "Benjamin Britten. Camerata Nordica. Terje Tonnesen" (BIS), "Johann Sebastian Bach. Bach Collegium Japan. Masaaki Suzuki" (BIS) i "Gaetano Veneziano. La Santissima Trinità" (Glossa).

 • Resum de l'any (10)
  Escolta àudio

  Resum de l'any (10)

  Repassem el millor de les novetats clàssiques de la temporada. Avui, "Antonio Bertali. Sonatas. Le Concert Brisé. William Dongois" (Accent), "Duo Gazzana. Poulenc, Walton, Dallapiccola, Schnittke, Silvestrov" (ECM new series) i "From Spain to Eternity. The Sacred Poliphony of el Greco's Toledo. Ensemble Plus Ultra" (Archiv Produktion).

 • Resum de l'any (9)
  Escolta àudio

  Resum de l'any (9)

  Repassem el millor de les novetats clàssiques de la temporada. Avui, "El maestro Farinelli. Pablo Heras-Casado. Concerto Köln" (Archiv Produktion), "La bella più bella. Songs from early baroque Italy" (Glossa) i "Janácek. Smetana. Jerusalem Quartet" (Harmonia Mundi).

 • Resum de l'any (8)
  Escolta àudio

  Resum de l'any (8)

  Repassem el millor de les novetats clàssiques de la temporada. Avui, "Richard Strauss. Notturno. Thomas Hampson" (Deutsche Grammophon), "Trifonov. The Carnegie Recital" (Deutsche Grammophon) i "Korngold. Lieder" amb Dietrich Hensel (Harmonia Mundi).

 • Resum de l'any (7)
  Escolta àudio

  Resum de l'any (7)

  Repassem el millor de les novetats clàssiques de la temporada. Avui, "Dvorák. Schumann. Pablo Ferrández. Stuttgarter Philharmoniker. Radoslaw Szulc" (Onyx), "Mestres de Capella de la catedral de Barcelona. Cor de cambra Francesc Valls. David Malet" (La Mà de Guido) i "Brahms & Bartók. Sonatas for violin and piano" (El Far Blau).

 • Resum de l'any (6)
  Escolta àudio

  Resum de l'any (6)

  Repassem el millor de les novetats clàssiques de la temporada. Avui, "Marin Marais. Alcione. Suites des Airs à joüer. Le Concert des Nations. Jordi Savall" (Alia Vox), "Johann Sebastian Bach. Inventions & Sinfonias. Ramin Bahrami" (Decca) i "Biber Vespro della Beata Vergine. Kerll Missa in Fletu Solatium" (Accent).

 • Resum de l'any (5)
  Escolta àudio

  Resum de l'any (5)

  Repassem el millor de les novetats clàssiques de la temporada. Avui, "L'Amour. Juan Diego Flórez" (Decca), "Elgar. Barenboim. Symphony n. 2" (Decca), "Rolando Villazón. Mozart. Concert arias. London Symphony Orchestra. Antonio Pappano" (Deutsche Grammophon), "Schubert. Bertrand Chamayou" (Erato) i "Mahler - A life in songs" (Harmonia Mundi).

 • Resum de l'any (4)
  Escolta àudio

  Resum de l'any (4)

  Repassem el millor de les novetats clàssiques de la temporada. Avui, "Marco Marazzoli. Occhi belli, occhi neri. Cantate Romane" (Arcana), "Brahms. Klavierkonzert nr. 2. Maurizio Pollini. Staatskapelle Dresden. Christian Thielemann" (Deutsche Grammophon) i "The Word Unspoken. Sacred music by William Byrd and Philippe de Monte" (Signum Classics).

 • Resum de l'any (3)
  Escolta àudio

  Resum de l'any (3)

  Repassem el millor de les novetats clàssiques de la temporada. Avui, "Francis Poulenc. Mélodies. Les anges musiciens..." amb Sophie Karthäuser (Harmonia Mundi), "Galatea Quartet. Belle époque" (Sony Classical) i "Stabat Mater. Poulenc. Patricia Petibon. Choeur de l'Orchestre de Paris" (Deutsche Grammophon).

 • Resum de l'any (2)
  Escolta àudio

  Resum de l'any (2)

  Repassem el millor de les novetats clàssiques de la temporada. Avui, "Joseph Haydn. Die sieben letzten Worte. Quartet Casals", (Harmonia Mundi), "Scottish Airs. Joseph Haydn" amb Werner Güra (Harmonia Mundi) i "Carl Philipp Emanuel Bach. Concertos for various instruments" amb Il Gardellino (Accent).

 • Resum de l'any (1)
  Escolta àudio

  Resum de l'any (1)

  Repassem el millor de les novetats clàssiques de la temporada. Avui, amb "Colores del Sur", d'Enrike Solinís i l'Euskal Barrokensemble (Glossa), El "Viatge d'hivern" de Franz Schubert, amb Jonas Kaufmann (Sony) i "John Holloway. Pavans and Fantasies from the Age of Dowland" (ECM Records).

 • "Anna Prohaska. Eric Schneider. Behind the Lines" i "Stradivarius in Rio. Viktoria Mullova"
  Escolta àudio

  "Anna Prohaska. Eric Schneider. Behind the Lines" i "Stradivarius in Rio. Viktoria Mullova"

  Avui a l'MPClàssics, dos noms de dona: el de la soprano Anna Prohaska, que presenta el seu nou àlbum "Behind the lines", acompanyada per Erik Schneider; i el de la violinista Viktoria Mullova, que se'n va al Brasil amb un enregistrament sorprenent.

 • "Rachmaninov Songs" i "A Purcell collection. Voces 8. Les inventions"
  Escolta àudio

  "Rachmaninov Songs" i "A Purcell collection. Voces 8. Les inventions"

  Una recopilació de cançons del compositor rus i un recull de música barroca anglesa dedicat a Purcell són els enregistraments als quals dediquem aquesta edició de l'MPClàssics.

 • "Vicent Berenguer. Chamber Music" i "Gluck. Opera Arias. Daniel Behle"
  Escolta àudio

  "Vicent Berenguer. Chamber Music" i "Gluck. Opera Arias. Daniel Behle"

  Celebrem el 300 aniversari de Christoph Willibald Gluck amb un enregistrament dedicat a les seves àries. A més, cambra contemporània amb Vicent Berenguer.

 • "London Symphony Orchestra. Elgar. Tipett. Walton" i "Marie et Marion. Anonymous 4"
  Escolta àudio

  "London Symphony Orchestra. Elgar. Tipett. Walton" i "Marie et Marion. Anonymous 4"

  Música anglesa amb la London Symphony Orchestra des del seu darrer enregistrament. A més, Anonymous 4 ens traslladen a l'Edat Mitjana amb les seves veus, dins el seu àlbum "Marie et Marion".