TOTS ELS ÀUDIOS

 • Renée és Judy
  Escolta àudio

  Renée és Judy

  Del miler de versions que podem trobar de temes de "The Wizard of Oz", ens quedem la més recent. Renée Zellweger encarna Judy Garland per oferir-nos un "Over de Rainbow" impressionant.

 • Protagonistes: Alfonso Casado
  Escolta àudio

  Protagonistes: Alfonso Casado

  Entrevista amb el director musical de grans espectacles londinencs com "Les miserables" i "Miss Saigon", que és a Barcelona dirigint el concert "Premiere" del Festival Jardins de Pedralbes.

 • La perla: Verdon, cantant?
  Escolta àudio

  La perla: Verdon, cantant?

  Gwen Verdon no hauria triomfat només com a cantant. Per això només va treure un disc com a solista, tot i que conté alguns temes que són autèntiques perles.

 • Fosse i Verdon
  Escolta àudio

  Fosse i Verdon

  El final de la minisèrie televisiva "Fosse/Verdon" ens serveix d'excusa per parlar de la parella de director/coreògraf i ballarina més important de la història de Broadway: Bob Fosse i Gwen Verdon, una parella tan intensa en la vida real com a l'escenari.

 • La perla: Make our garden grown
  Escolta àudio

  La perla: Make our garden grown

  El tema clàssic de Leonard Bernstein i Stephen Sondheim hauria de ser una peça natural per a la veu de Barbra Streissand. Malauradadament, només en tenim una versió descartada del seu disc "Broadway".

 • Helen Rowson i Isabel Soriano
  Escolta àudio

  Helen Rowson i Isabel Soriano

  Conversem amb dues de les expertes més importants en tècnica vocal del nostre país sobre belting, voice craft, veus mixtes i tot el que tingui a veure amb l'instrument dels actors de musical.

 • La veu de Barbara Streissand
  Escolta àudio

  La veu de Barbara Streissand

  Un programa dedicat a parlar de la tècnica i evolució del nom més important en el món de l'espectacle de la segona meitat del segle XX, Barbra Streissand, i que ens servirà de base per a una conversa sobre tècnica vocal i registres en el teatre musical amb algues expertes en la matèria.

 • Lliçons dels premis Tony
  Escolta àudio

  Lliçons dels premis Tony

  L'entrega dels premis teatrals més importants del món són una bona excusa per fer un repàs de què funciona i què no en l'escena de Broadway.

 • La perla: "The best of times"
  Escolta àudio

  La perla: "The best of times"

  Un dels Tonys honorífics d'aquest any reconeixia la tasca del Broadway Inspirational Voices, que escoltem en una versió molt especial del tema que ens dona nom: The best of times

 • Protagonistes: Adrià Aubert
  Escolta àudio

  Protagonistes: Adrià Aubert

  Entrevista a Adrià Aubert, director de "Les feres de Shakespeare", el musical de la companyia Els Pirates que s'estrena al teatre Onyric durant el festival Grec de Barcelona

 • Paròdies musicals: "La botiga dels horrors"
  Escolta àudio

  Paròdies musicals: "La botiga dels horrors"

  La temporada vinent estarà marcada per l'estrena de "La botiga dels horrors" a Barcelona. Un espectacle que va definir la nostra generació i que va marcar el camí en tot un subgènere musical: les paròdies en clau musical dels èxits cinematogràfics.

 • Ellen Greene
  Escolta àudio

  Ellen Greene

  La protagonista de "The Little Shop of Horrors" va marcar el personatge, però aquest també va condicionar la carrera i la veu de l'artista. Només va treure un disc, carregat de perles, com una versió increïblement fràgil d'un tema clàssic de Tom Waits.

 • La perla: The Lion King goes reagge
  Escolta àudio

  La perla: The Lion King goes reagge

  La perla: THE LION KING GOES REAGGE

 • Protagonistes: Barcelona gay men's chorus
  Escolta àudio

  Protagonistes: Barcelona gay men's chorus

  Entrevistem a Carles Ortiz i Jordi Faro, el director musical i el president del Gay Men's Chorus, amb motiu de la presentació del seu proper concert a L'Onyric de Barcelona, Last Dance.

 • "The lion king", la fórmula perfecta
  Escolta àudio

  "The lion king", la fórmula perfecta

  Fa 25 anys s'estrenava la pel·lícula "The lion king" i aquest estiu torna als cinemes en una nova versió no animada. Abans ha passat pel disc i pel teatre, i s'ha convertit en un dels millors exemples de producció, explotació comercial i creació en col·laboració de la marca Disney. Ens endinsarem en els noms que van permetre, amb generositat i talent, crear una de les partitures més emocionants i poderoses del cinema per a tots els públics.

Anar al contingut