MeteoTerra 269 – Menjars ecològics a l'escola
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

MeteoTerra 269 – Menjars ecològics a l'escola

MeteoTerra 269 – Menjars ecològics a l'escola

Coneixem una empresa de menjars escolars que trenca motllos i tòpics amb menús ecològics i amb productes de proximitat, Ecomenja. Joan Maria Ribas, fundador i gerent de l'Ecomenja, ens explica com neix l'empresa, els beneficis i els costos reals dels seus menús.

Pregunta: Quants menús diaris fa Ecomenja al dia?
Premi: Lot amb 4 barres de torró (tou, crema, bombó ametlla i crocant), 1 torta imperial i 1 estoig Premium monofloral de 3 pots de mel, (agredolç de taronger, crema d'avellana i pell de taronja), gentilesa de Torrons i Mels Alemany

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.