MeteoTerra 251 - Espigalls del Garraf, una col amb grans propietats nutricionals
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

MeteoTerra 251 - Espigalls del Garraf, una col amb grans propietats nutricionals

MeteoTerra 251 - Espigalls del Garraf, una col amb grans propietats nutricionals

La comarca del Garraf té una col cinc estrelles: l'espigall. Jordi Puig ens porta les característiques d'aquest producte i explica què fa que sigui tan atractiu que nombrosos pagesos s'han llançat a recuperar aquest cultiu.

Pregunta: Quants productors fan la col brotonera o d'espigalls al Garraf?
Premi: 1 ampolla de cava rosat 100% Trepat, gentilesa de caves Agustí Torelló i Mata.

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.