Pallars, terra de corder
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
imatge

Pallars, terra de corder

Pallars, terra de corder

"Terra de corders" és un llibre que mostra una tradició mil·lenària: la transhumància. Parla de l'aprofitament d'un dels recursos més preuats dels nostres avantpassats: l'"herba fresca". Obrim el llibre i passem les pàgines amb Jordi Però, fotògraf, i Dolors Etxalar, tècnica del programa "Al teu gust aliments del Pallars".

· Pregunta: Com s'anomena la raça de corder del Pallars?
· Premi: Lot gourmet amb 1 pot de mel de 250 g amb pol·len, gelea i pròpolis, 3 pot de mel de 150 grams un amb gingebre, un amb pell de taronja i un amb cúrcuma, 1 estoig Premium de mels monoflorals 3x50g, 1 pot d'agredolç de mel de taronger 250ml i 2 barres de torró de 30g (tou i dur) gentilesa de Mels Alemany.

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut