Llúpol ecològic, fet a casa
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

Llúpol ecològic, fet a casa

El llúpol és una cannabàcia que creix de manera espontània a les ribes d'alguns rius i zones humides de Catalunya. Una espècia fonamental per a la producció de cerveses. Jordi Puig ens presenta el biolupuls, un projecte dedicat a la producció de llúpol artesanal i ecològic per a les cerveseres de petit format catalanes.

Pregunta: Quina és la destinació principal del llúpol de biolupulus?
Premi: Una ampolla de vi blanc Magnum d'Aptià, 100% Macabeu, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata.

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS