Anar a la navegació principalAnar al contingut
MeteoMauri

La cuina de proximitat a Camprodon al restaurant Cal Marquès

Durada: 8 min
26/01/2023
De la terra a la cuina i de la cuina al plat. Aquesta és la filosofia del restaurant Cal Marquès, de Camprodon. La cuina tradicional, la de sempre, adaptada a les tècniques actuals i sempre amb productes de temporada i de proximitat. Entrevistem Jordi Guitart, propietari i cap de cuina, que ens obre les portes del seu establiment i ens mostra la carta i la qualitat dels productes que trobarem als plats.

Pregunta: Qui selecciona les més de 80 referències de vins: en Jordi, la Cristina, l'Ahmed o en Marc, al restaurant Cal Marquès, de Camprodon?
Premi: Lot de 5 paquets de càpsules de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. O bé 5 paquets de 250 g de cafè en gra o 5 paquets de 250 g de cafè molt, a triar pel guanyador.

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Àudios