Molí de Ger, un formatge fet a la Cerdanya
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

Molí de Ger, un formatge fet a la Cerdanya

Molí de Ger, un formatge fet a la Cerdanya

L'aposta ferma dels formatges per un formatge artesà de llet crua, sal i ferments, sense additius, ni conservants ni colorant té futur i recorregut. Pere Pujol, formatger de Molí de Ger, n'és un exemple. Amb ell parlem i ens explica els seus productes i com es treballa la qualitat dels formatges.

· Pregunta: quin formatge del Molí de Ger va participar a la fira universal de Milà el 2015?
· Premi: lot gurmet d'estiu amb 1 pot de mel de 250 g amb pol·len, gelea i pròpolis, 3 pots de mel de 150 grams; un amb gingebre, un amb pell de taronja i un amb cúrcuma, 1 estoig Premium de mels monoflorals 3x50 g, 1 pot d'agredolç de mel de taronger 250 ml i 2 barres de torró de 30 g (tou i dur) gentilesa de Mels Alemany.

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.