Sopem al Petit Pau, la simplicitat i el detall a Sants
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

Sopem al Petit Pau, la simplicitat i el detall a Sants

En un petit carrer del barri de Sants trobem un restaurant ben singular que passa desapercebut entre les cases, però que, en entrar, ja et diu molt del lloc, el Petit Pau. Petit i acollidor, senzill, però de cuina complexa, Pau Gascó, cuiner i propietari, ens obre la porta i ens ensenya la carta amb molt de sentiment.

Pregunta: Al Petit Pau, hi trobarem un restaurant amb força aforament o més aviat petit?
Premi: Lot amb 1 pot de mel de 250 g amb pol·len, gelea i pròpolis, 3 pot de mel de 150 grams un amb gingebre, un amb pell de taronja i un amb cúrcuma, 1 estoig Premium de mels monoflorals 3x50 g, 1 pot d'agredolç de mel de castanyer 250 ml i 2 barres de torró de 30 g (tou i dur) gentilesa de Mels Alemany

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS