Llibre "Cocottes, cazuelas y cacerolas" de Paco Pérez, xef amb 6 estrelles Michelin
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

Llibre "Cocottes, cazuelas y cacerolas" de Paco Pérez, xef amb 6 estrelles Michelin

Aquí teniu un llibre que va més enllà de les receptes tradicionals. Paco Pérez s'endinsa en la cuina de les nostres àvies amb els estris que utilitzaven. És de cuina clàssica, amb la tècnica i els coneixements d'aquest xef reconegut. En Paco Pérez ens descriu què trobarem al seu llibre.


Pregunta: Quantes estrelles acumula Paco Pérez a tots els seus restaurants?
Premi: 1 lot amb 4 barres de torró de 300 grams (tou, crema, xocolata i crocant), 1 torta imperial, 1 estoig de 3 mels monoflorals de 50 grams, 1 expositor de mel amb fruits secs de 125 g i 2 pots de 150 g de mel amb cúrcuma i mel amb pell de taronja, gentilesa de Mels Alemany.

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS