Ens entaulem al restaurant Estimar
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

Ens entaulem al restaurant Estimar

Ens entaulem al restaurant Estimar

Descobrim l'Estimar, un restaurant on els productes del mar tenen un gran protagonisme, ja que coneixen el peix de mercat des de fa generacions. Rafa Zafra, xef i propietari del restaurant Estimar, ens obre la carta i ens mostra els seus plats.

Pregunta: El restaurant Estimar del sevillà Rafa Zafra té un altre local a la capital andalusa?
Premi: 1 lot amb 4 barres de torró de 300 g (tou, crema, xocolata i crocant), 1 torta imperial, 1 estoig de 3 mels monoflorals de 50 g, 1 expositor de mel amb fruita seca de 125 g i 2 pots de 150 g mel amb cúrcuma i mel amb pell de taronja, gentilesa de Mels Alemany.

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.