MeteoEscapades

 • MeteoEscapades 248 – Excursions a peu per la Costa Brava
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 248 – Excursions a peu per la Costa Brava

  La Costa Brava és ben coneguda per la seva costa, cales i aigües cristal·lines, però hi ha una altra manera de conèixer els seus racons a pas calmat, a peu. Sergi Lara, divulgador geogràfic i guia de muntanya, ens presenta alguns racons a partir de les seves guies d'excursions. Pregunta: Sergi Lara és un geòleg o un geògraf? Premi: guia "Excursions a peu per la Costa Brava", gentilesa de Cossetània Edicions >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades 247 – Festival Ésdansa
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 247 – Festival Ésdansa

  Escapa't a la Garrotxa a un festival de dansa d'arrel tradicional amb prestigi i punt de referència nacional i internacional Ésdansa. Jordi Fosas, director del festival, ens explica els espectacles que podem trobar en els set dies de festival Pregunta: Quantes edicions es compleixen de "Ésdansa"? Premi: Un lot amb un protector solar protextrem sport i un protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Totes les seccions: la Vall d'Horta després del gran incendi del 10 d'agost del 2003
  Escolta àudio

  Totes les seccions: la Vall d'Horta després del gran incendi del 10 d'agost del 2003

  Fusió de totes les seccions amb el macrotema: la Vall d'Horta després del gran incendi del 10 d'agost del 2003. Ara, el bosc està millor? Fem taula rodona amb José Luis Gallego, Jordi Puig, Paco Cano, representant de l'associació de Professionals Forestals de Catalunya (PROFOR), Angel Miño, director del Parc de St. Llorenç Savall, i Ramon Capdevila, propietari de la Masia del Racó de Can Brossa. MeteoEscapades 246 Pregunta: La biomassa ha de ser la primera o l'última sortida de la fusta dels boscos? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població. MeteoAmbient 246 Pregunta: A quin parc natural afecta l'incendi del 10 d'agost del 2003? Premi: Pack familiar (1 adult + 1 infant) al Parc Lúdic de Port Ainé, vàlid fins al 31 d'agost, gentilesa d'FGC >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població. MeteoTerra 246 Pregunta: La silvicultura podria ser una de les solucions a l'excés de massa forestal a Catalunya? Premi: Pack familiar (1 adult + 1 infant) al Parc Lúdic de Port Ainé, vàlide fins al 31 d'agost, gentilesa d'FGC >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població. MeteoTaula 246 Pregunta: En el passat, Catalunya tenia més boscos? Premi: Lot amb 5 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població. MeteoTemps 246 Pregunta: L'incendi de la Vall d'Horta es va produir ara fa...? Premi: 1 ampolla de vi rosat Xic, DO Penedès, elaborat amb xarel·lo vermell, gentilesa de Caves Agustí Torelló i Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades 245 – Novetats en Catalunya en Miniatura
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 245 – Novetats en Catalunya en Miniatura

  Catalunya en Miniatura és un recorregut pels llocs més emblemàtics del país sense moure's d'un mateix indret, Torrelles de Llobregat, amb més de 80 maquetes. Conxa de Lucas, gerent de Catalunya en Miniatura, ens ho explica tot sobre l'exposició i els circuits d'aventures. Pregunta: Quantes maquetes trobarem de les comarques de Lleida? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades 244 – El nou restaurant "Montserrat Classic Express"
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 244 – El nou restaurant "Montserrat Classic Express"

  Escapa't i gaudeix d'una experiència única viatjant al passat en un tren modernista. Un tren que ofereix cultura, història, tradició i gastronomia. Eva Soler, responsable d'Accions comercials d'FGC "Montserrat Classic Express", ens presenta aquesta iniciativa i els detalls del que hi trobarem. Pregunta: Des de quina estació surt el Montserrat Classic Express? Premi: Pack familiar (1 adult + 1 infant) al Parc Lúdic de Port Ainé, valid durant l'estiu, gentilesa d'FGC >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades 243 - La preservació de la pedra seca a les valls del Montcau
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 243 - La preservació de la pedra seca a les valls del Montcau

  Els municipis de Mura, Talamanca i el Pont de Vilomara i Rocafort tenen uns elements únics testimoni del passat vitivinícola de la zona. A l'octubre, aplega la 9a Trobada d'Estudiosos per a la Preservació del Patrimoni de la Pedra Seca. Josep Tarín, alcalde de Talamanca, i Lluís Tolosa, escriptor i divulgador del vi, ens en donen detalls. Pregunta: Quina edició celebraran de la Trobada d'Estudis de la Preservació de la Pedra Seca? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades 242 - Nits d'estiu a la Pedrera
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 242 - Nits d'estiu a la Pedrera

  Barcelona es disfruta de dia, però també de nit. La màgia de la nit de la ciutat es vesteix de gala quan es tracta de la Pedrera. Aquí teniu una proposta única que ens detalla Marga Viza, cap de l'àrea de cultura de la Fundació la Pedrera. Pregunta: Nits d'Estiu a la Pedrera o Casa...? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades 241 - El Tren dels Llacs
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 241 - El Tren dels Llacs

  Un tren on el temps s'atura, on podràs veure i gaudir d'uns paisatges únics. Eva Soler, responsable d'Accions comercials d'FGC, ens mostra els atractius turístics i què fa que aquesta línia de tren de Lleida a la Pobla de Segur sigui tan singular. Pregunta: Quin congost creua el Tren dels Llacs? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envieu la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el vostre nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades 240 - Congrés Mundial de Carilló
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 240 - Congrés Mundial de Carilló

  Les campanes deixen de tocar les hores o de fer la crida als fidels per convertir-se en música i en melodies. De l'1 al 5 de juliol, Barcelona acollirà el Congrés Mundial de Carilló. Anna Maria Reverté, carillonista oficial del carilló del Palau de la Generalitat, ens explica el contingut del congrés i com en podrem gaudir. Pregunta: Quina edició se celebra, aquest any, del Congrés del Carrilló? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envieu la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el vostre nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades 239 - Grup Aromar a Platja d'Aro
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 239 - Grup Aromar a Platja d'Aro

  L'encant de la Costa Brava comença per Platja d'Aro. Un presentem Grup Aromar, que inclou restaurants i hotels. Carme Hospital, presidenta del grup Aromar Hotels & Restaurants Hotel Costa Brava, ens comenta les seves particularitats i què fa que els seus establiments siguin diferents a la resta. Pregunta: L'Hotel Costa Brava es troba molt a prop del mar. Tant que durant un temporal, algunes habitacions es poden esquitxar? Premi: Un lot amb un protector solar protextrem sport i un protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades 238 - El món del vi i dels tren a "Enotren"
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 238 - El món del vi i dels tren a "Enotren"

  Conèixer una terra de vins amb tren és possible. Descobreix el Bages i aquesta proposta turística anomenada Enotren de la mà d'Eva Soler, responsable d'Accions Comercials de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Pregunta: Per on transita l'Enotren? Premi: 2 bitllets en tren d'anada i tornada des de qualsevol estació de la línia Llobregat Anoia (Pl .Espanya-Manresa) amb entrada al Centre d'Interpretació del carrer del Balç per endinsar-vos a l'època medieval, gentilesa de l'Oficina de Turisme de Manresa >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades 237 – Cerdanya EcoResort, una escapada familiar
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 237 – Cerdanya EcoResort, una escapada familiar

  Ara que s'acosten les vacances d'estiu i t'agrada ser a la muntanya amb la família, aquí tens una proposa apta per a tots: Cerdanya EcoResort. David Isern, director de Cerdanya EcoResort, ens explica tot el que podem trobar, fer i descobrir. Pregunta: A quin municipi és Cerdanya Eco Resort? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades 236 – Visites guiades a l'Observatori Astronòmic del Montsec
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 236 – Visites guiades a l'Observatori Astronòmic del Montsec

  Aquí teniu una proposta que no us deixarà indiferents. L'observació del cel des d'un dels indrets més espectaculars i lliures de contaminació lumínica del país, l'Observatori Astronòmic del Montsec. Ignasi Ribas, director de l'Observatori Astronòmic, ens destaca la qualitat de l'observatori i el que descobrirem amb la visita. Pregunta: Com se'n diu un dels actius més potents d'atracció turística al Parc Astronòmic del Montsec? Premi: Un joc de fotografies astronòmiques preses amb el telescopi Joan Oró de l'Observatori Astronòmic del Montsec i una nit d'allotjament per a dues persones a la casa de turisme rural La Perdiu, per un dels caps de setmana en què tenen portes obertes a l'observatori, gentilesa de l'Institut d'Estudis Espacials de Catalunya, en col·laboració amb la casa de turisme rural La Perdiu de Sant Esteve de la Sarga. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades 235 – l'Avenc de Tavertet, un experiència de benestar rural
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 235 – l'Avenc de Tavertet, un experiència de benestar rural

  Us convidem a visitar un dels racons més bonics de Catalunya, Tavertet: una balconada magnífica cap a Sau, les Guilleries i el Montseny. En aquest petit poble trobareu l'Avenc de Tavertet, un allotjament que us enamorarà. Belinda Parris, cofundadora i copropietària, ens desembolcalla aquesta petita joia. Pregunta: La família Abey-Parris va comprar aquest edifici del gòtic rural català fa 50 anys, o fa 20 anys? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer. >>Envieu la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el vostre nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades 234 – Costa Barcelona Week i l'Anoia, terra de castells
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 234 – Costa Barcelona Week i l'Anoia, terra de castells

  Barcelona és molt més que Barcelona. Per donar un pes important als elements turístics que envolten la gran ciutat, la Diputació de Barcelona celebra la Costa Barcelona Week. Fins al dia 21, teniu temps de descobrir l'enoturisme, els espais naturals, el patrimoni modernista, la gastronomia i molt més al litoral i el prelitoral de Barcelona. També ens endinsem a l'Anoia, terra de castells. Pregunta: Els castells en què es fixa "Barcelona és molt més", a quina comarca fan referència? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut