MeteoEscapades

 • MeteoEscapades 261 - Guia "Excursions a peu pel Montsant"
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 261 - Guia "Excursions a peu pel Montsant"

  Ens desplacem cap al sud per descobrir-hi un massís i un espai singular com és el Montsant, molt més enllà dels reconeguts vins. Trepitgem el terreny amb Antoni Cabré, autor de la Guia "Excursions a peu pel Montsant", de Cossetània Edicions. Pregunta: Quants itineraris trobarem a la guia "Excursions a peu pel Montsant"? Premi: Guia "Excursions a peu pel Montsant" >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades + Meteotemps 260 - Nous Nissan cotxe i furgoneta més autonomia
  Escolta àudio

  MeteoEscapades + Meteotemps 260 - Nous Nissan cotxe i furgoneta més autonomia

  Leaf, el cotxe elèctric més venut en el món, ja té una segona versió millorada. Francesc Corbero, director de Comunicació Nissan Espanya i Portugal, i Carlos Delgado, responsable comercial de Romauto, ens mostren els models elèctrics de Nissan i gran novetats de la temporada. Pregunta: Les bateries que alimentaran la furgoneta NV200 actual de 24 kW seran de 30 o de 40 kW? Premi: LOT amb 5 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades 259 - Parc del Castell de Montesquiu
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 259 - Parc del Castell de Montesquiu

  Anem cap a Montesquiu, on trobem un parc de la Diputació de Barcelona. Joana Barber, cap de la direcció Territorial Nord, que coordina els Parcs de Montseny, Guilleries i Montesquiu, ens dona a conèixer les singularitats d'aquest indret. Pregunta: El Parc Castell de Montesquiu es troba a la Catalunya Nord o a Osona? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades + MeteoTaula 258 – Fundació Alícia a Món Sant Benet
  Escolta àudio

  MeteoEscapades + MeteoTaula 258 – Fundació Alícia a Món Sant Benet

  Anem al cor de Catalunya a descobrir un racó únic, Món Sant Benet, i la tasca que hi la Fundació Alícia. Toni Massanés, director general de la Fundació, ens detalla la funció i els objectius d'aquest centre de recerca i innovació en la cuina. Pregunta: A la Fundació Alícia, a banda de trobar-hi gastronomia, hi trobarem allotjament? Premi: Lot amb 5 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades 257 – Llibre "La Noguera. 17 excursions a peu"
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 257 – Llibre "La Noguera. 17 excursions a peu"

  Caminem per la Noguera amb Francesc Antillach i Antonia. Ens mostren els camins proposats en el llibre "La Noguera. 17 excursions a peu". Els llocs més coneguts i més desconegut a les vostres mans. Pregunta: En general, els embassaments de la Noguera, són de mida petita, mitjana o gran? Premi: Llibre "La Noguera" 17 excursions a peu, gentilesa de Cossetània Edicions. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Can Clotas
  Escolta àudio

  Can Clotas

  A l'Empordà hi ha una allotjament ben singular per gaudir de la tranquil·litat sense sentir la tramuntana, és Can Clotas. La Mireia, la propietària de l'establiment, ens comenta les virtuts i tot el que hi podem trobar i descobrir. Pregunta: Can Clotas es troba situat a l'Alt o al Baix Empordà? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades 255 – Prova pilot de regulació en vehicles a Santa Fe de Montseny
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 255 – Prova pilot de regulació en vehicles a Santa Fe de Montseny

  La tardor és temps de muntanya, de passejar pels boscos caducifolis. Aquesta anada i escapada a la cerca dels paisatges policromàtics va acompanyat de massificacions en alguns indrets concrets del país. Joana Barber ens parla del pla pilot de regulació d'accés a Santa Fe de Montseny. Pregunta: El Montseny és un parc natural o un parc nacional? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades 254 – Les carbasses gegants de Sedó: concurs i cultivadors
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 254 – Les carbasses gegants de Sedó: concurs i cultivadors

  Un petit poble a nord de Cervera centra l'atenció aquest diumenge. Sedó celebra el 10è Concurs de Carbasses Gegants i Mostra de la Terra. Podreu ser testimonis de primera mà de la grandària de les carbasses. Ernest Nuñez, organitzador, ens explica com es poden fer tan grosses i de quants quilos. Pregunta: Quantes edicions, comptant aquesta, s'han celebrat a Sedó? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades 253 – Un del hotels més sostenibles del món és a casa nostra
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 253 – Un del hotels més sostenibles del món és a casa nostra

  Sostenibilitat, negoci i turisme no són paraules confrontades si s'actua amb convicció. És el cas de l'hotel MiM Sitges, que ha fet un gran pas per la cura del planeta. Arantxa Domínguez, del Departament de Comunicació, ens explica el balanç d'aquesta aposta pel medi ambient. Pregunta: L'hotel MiM Sitges té la prestigiosa distinció mediambiental LEED. Però de quin dels seus rangs ostenta (sic)? Premi: Un lot amb un protector solar protextrem sport i un protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades + MeteoTaula 252 – Ca la Maria de Llagostera
  Escolta àudio

  MeteoEscapades + MeteoTaula 252 – Ca la Maria de Llagostera

  Us presentem un restaurant situat en una masia del segle XVII amb una cuina amb ingredients de proximitat, ecològics i de comerç just. I, a més, amb un punt elèctric de càrrega de vehicles. Martí Rosàs, cuiner i propietari, ens mostra la línia de treball i la consciència ecològica. Pregunta: Quina font d'energia renovable utilitza Ca la Maria? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades 251 – L'espectacular Hotel España
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 251 – L'espectacular Hotel España

  Situat al cor de Barcelona, a tocar de la Rambla, a l'alçada del Liceu, hi ha un hotel que és una joia del modernisme: l'Hotel España. Un establiment adaptat als nous temps que conserva l'encant de fa més d'un segle. Thais Flecha, directora, i Maite Bel, coordinadora d'esdeveniments de l'Hotel España, ens mostren el dinamisme i els aspectes que fan únic aquest hotel. Pregunta: Quin arquitecte projecta i decora el menjador de l'Hotel España de Ciutat Vella? Premi: Un lot amb un protector solar protextrem sport i un protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades 250 - El ferrocarril de Vallparadís
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 250 - El ferrocarril de Vallparadís

  El Parc de Vallparadís de Terrassa té un atractiu únic, el seu ferrocarril. Un tren que circula tots els diumenges de l'any gràcies als membres del Club del Ferrocarril. Ildefons Argemí, membre del club, ens explica les activitats que realitzen i les característiques del recorregut. Pregunta: Quin dia de la setmana obre al públic el Ferrocarril de Vallparadís? Premi: Un lot amb un protector solar protextrem sport i un protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades 249 – L'estany de Sils i els Ullals de la Panxa
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 249 – L'estany de Sils i els Ullals de la Panxa

  Ens escapem a dos punts del país, un al Montsià i l'altre a la Selva, on l'aigua és protagonista després de pluges abundants. Miquel Rafa, cap de l'Àrea de Territori i Medi Ambient, ens presenta aquests llocs del sistema d'aigües efímeres i ens diu què hi trobarem. Pregunta: Què alimenta els Ullals de la Panxa? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades 248 – Excursions a peu per la Costa Brava
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 248 – Excursions a peu per la Costa Brava

  La Costa Brava és ben coneguda per la seva costa, cales i aigües cristal·lines, però hi ha una altra manera de conèixer els seus racons a pas calmat, a peu. Sergi Lara, divulgador geogràfic i guia de muntanya, ens presenta alguns racons a partir de les seves guies d'excursions. Pregunta: Sergi Lara és un geòleg o un geògraf? Premi: guia "Excursions a peu per la Costa Brava", gentilesa de Cossetània Edicions >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades 247 – Festival Ésdansa
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 247 – Festival Ésdansa

  Escapa't a la Garrotxa a un festival de dansa d'arrel tradicional amb prestigi i punt de referència nacional i internacional Ésdansa. Jordi Fosas, director del festival, ens explica els espectacles que podem trobar en els set dies de festival Pregunta: Quantes edicions es compleixen de "Ésdansa"? Premi: Un lot amb un protector solar protextrem sport i un protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut