MeteoEscapades

 • Un allotjament singular, les Cols Pavellons d'Olot
  Escolta àudio

  Un allotjament singular, les Cols Pavellons d'Olot

  Hi ha allotjaments i allotjaments únics, i aquest forma part dels únics. Una experiència per estar en ple contacte amb la natura i en la més estricta intimitat. Judith Planella, propietària i gerent de Les Cols Pavellons d'Olot, ens dona més detalls del que trobaràs.

  Pregunta: Haurem de posar cortines durant la nit per no ser vistos dins dels pavellons de vidre?
  Premi: Una entrada individual pel Zoo de Barcelona

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Hi ha allotjaments i allotjaments únics, i aquest forma part dels únics. Una experiència per estar en ple contacte amb la natura i en la més estricta intimitat. Judith Planella, propietària i gerent de Les Cols Pavellons d'Olot, ens dona més detalls del que trobaràs. Pregunta: Haurem de posar cortines durant la nit per no ser vistos dins dels pavellons de vidre? Premi: Una entrada individual pel Zoo de Barcelona >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Casa Pairal Ca l'Arrufat, un antic assentament dels templers
  Escolta àudio

  Casa Pairal Ca l'Arrufat, un antic assentament dels templers

  Descobrim una casa a l'Urgell amb arrels històriques on gaudirem de les comoditats actuals. Una edificació de pedra que us traslladarà temps enrere. Una casa rural amb grans mesures mediambientals, Susanna Sansó, una representant de l'empresa familiar, ens dona els detalls i ens obre les portes de ca l'Afurrat.

  Pregunta: A quin municipi es troba ca l'Arrufat?
  Premi: Una entrada individual pel Parc d'Atraccions del Tibidabo, per gaudir-ne a partir de març.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Descobrim una casa a l'Urgell amb arrels històriques on gaudirem de les comoditats actuals. Una edificació de pedra que us traslladarà temps enrere. Una casa rural amb grans mesures mediambientals, Susanna Sansó, una representant de l'empresa familiar, ens dona els detalls i ens obre les portes de ca l'Afurrat. Pregunta: A quin municipi es troba ca l'Arrufat? Premi: Una entrada individual pel Parc d'Atraccions del Tibidabo, per gaudir-ne a partir de març. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • VINSEUM, el Museu de les Cultures del Vi
  Escolta àudio

  VINSEUM, el Museu de les Cultures del Vi

  En una terra de raïm, com és el Penedès, hi trobem el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, el VINSEUM. Una evolució del museu que arrenca l'any 1926. Xavier Fornos, director del VINSEUM, ens obre les portes del museu i ens explica tot el que hi trobarem.

  Pregunta: On es troba el Vinseum? A Falset o a Vilafranca del Penedès?
  Premi: Una entrada individual per al Parc d'Atraccions del Tibidabo, per gaudir-ne a partir del març.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  En una terra de raïm, com és el Penedès, hi trobem el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, el VINSEUM. Una evolució del museu que arrenca l'any 1926. Xavier Fornos, director del VINSEUM, ens obre les portes del museu i ens explica tot el que hi trobarem. Pregunta: On es troba el Vinseum? A Falset o a Vilafranca del Penedès? Premi: Una entrada individual per al Parc d'Atraccions del Tibidabo, per gaudir-ne a partir del març. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Esdeveniments 7 Vetes, organització de fires i mercats temàtics
  Escolta àudio

  Esdeveniments 7 Vetes, organització de fires i mercats temàtics

  Aquí tenim una empresa que organitza esdeveniments de tot tipus, amb uns valors de gran qualitat. Josep Grima, coordinador d'activitats d'Esdeveniments 7 Vetes, ens presenta fires i mercats que organitzen.

  Pregunta: La fira dedicada a la cervesa quin nom té?
  Premi: 2 forfets per esquiar a Tuixent-Lavansa un cap de setmana per concretar amb la gent de l'estació d'esquí nòrdic.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Aquí tenim una empresa que organitza esdeveniments de tot tipus, amb uns valors de gran qualitat. Josep Grima, coordinador d'activitats d'Esdeveniments 7 Vetes, ens presenta fires i mercats que organitzen. Pregunta: La fira dedicada a la cervesa quin nom té? Premi: 2 forfets per esquiar a Tuixent-Lavansa un cap de setmana per concretar amb la gent de l'estació d'esquí nòrdic. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • El Zoo del Pirineu, al peu del Port del Comte
  Escolta àudio

  El Zoo del Pirineu, al peu del Port del Comte

  Descobrim un espai de d'estima als animals salvatges, el Zoo del Pirineu situat al nord del Solsonès. Stania Kuspertova, fundadora i directora del Zoo Pirineu, ens explica com va néixer a aquest projecte, quins són els objectius actuals i què trobaran els visitants.

  Pregunta: El Zoo del Pirineu es troba a la Garrotxa o al Solsonès?
  Premi: Una entrada individual pel Parc d'Atraccions del Tibidabo

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Descobrim un espai de d'estima als animals salvatges, el Zoo del Pirineu situat al nord del Solsonès. Stania Kuspertova, fundadora i directora del Zoo Pirineu, ens explica com va néixer a aquest projecte, quins són els objectius actuals i què trobaran els visitants. Pregunta: El Zoo del Pirineu es troba a la Garrotxa o al Solsonès? Premi: Una entrada individual pel Parc d'Atraccions del Tibidabo >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Utxesa, una zona humida amb reserva de fauna al Segrià
  Escolta àudio

  Utxesa, una zona humida amb reserva de fauna al Segrià

  Anem a un lloc únic del país que et sorprendrà. La vida que hi ha relacionada amb l'aigua, la reserva natural de fauna salvatge i zona humida d'Utxesa, dins el paisatge àrid de la plana de Lleida. Ens explica tot el que hi trobarem Juan Bernal, naturista especialitzat en ornitologia, cap de l'Oficina Tècnica per a la Gestió del Medi i Promoció del Patrimoni.

  Pregunta: Quants municipis engloba l'espai protegit d'Utxesa?
  Premi: 2 forfets per esquiar a Tuixent - la Vansa un cap de setmana per concretar amb la gent de l'estació d'esquí nòrdic.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Anem a un lloc únic del país que et sorprendrà. La vida que hi ha relacionada amb l'aigua, la reserva natural de fauna salvatge i zona humida d'Utxesa, dins el paisatge àrid de la plana de Lleida. Ens explica tot el que hi trobarem Juan Bernal, naturista especialitzat en ornitologia, cap de l'Oficina Tècnica per a la Gestió del Medi i Promoció del Patrimoni. Pregunta: Quants municipis engloba l'espai protegit d'Utxesa? Premi: 2 forfets per esquiar a Tuixent - la Vansa un cap de setmana per concretar amb la gent de l'estació d'esquí nòrdic. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Per Nadal, escapa't al Tibidabo
  Escolta àudio

  Per Nadal, escapa't al Tibidabo

  Què faràs aquestes festes? Et descobrim una possibilitat per tenir en compte per passar amb la família. A més, si sou dels que treballeu i deixeu els fills amb els avis, també hi trobareu grans descomptes. Rosa Ortiz, directora del Parc d'Atraccions del Tibidabo, ens ofereix un gran ventall de possibilitat per fer-hi cap.

  Pregunta: L'abonament familiar del Tibidabo val més de 150 euros o menys?
  Premi: Una entrada individual per al Parc d'Atraccions del Tibidabo

  Què faràs aquestes festes? Et descobrim una possibilitat per tenir en compte per passar amb la família. A més, si sou dels que treballeu i deixeu els fills amb els avis, també hi trobareu grans descomptes. Rosa Ortiz, directora del Parc d'Atraccions del Tibidabo, ens ofereix un gran ventall de possibilitat per fer-hi cap. Pregunta: L'abonament familiar del Tibidabo val més de 150 euros o menys? Premi: Una entrada individual per al Parc d'Atraccions del Tibidabo

 • 100 anys del funicular de Sant Joan de Montserrat
  Escolta àudio

  100 anys del funicular de Sant Joan de Montserrat

  Qui no ha anat a Montserrat i s'ha esperat, mirant embadalit, el creuament dels funiculars de Sant Joan, el que baixa amb el que puja? Un funicular que ha fet 100 anys. Una història i un servei que Ferran Gallego, director d'explotació de Montserrat de FGC, ens explica amb detall.

  Pregunta: Si agafem el funicular de Sant Joan pujarem a la cota 700 o a la cota 1.000 de la muntanya?
  Premi: Una entrada individual pel Zoo de Barcelona

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Qui no ha anat a Montserrat i s'ha esperat, mirant embadalit, el creuament dels funiculars de Sant Joan, el que baixa amb el que puja? Un funicular que ha fet 100 anys. Una història i un servei que Ferran Gallego, director d'explotació de Montserrat de FGC, ens explica amb detall. Pregunta: Si agafem el funicular de Sant Joan pujarem a la cota 700 o a la cota 1.000 de la muntanya? Premi: Una entrada individual pel Zoo de Barcelona >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Escapa't amb el llibre "La volta a Catalunya en 50 formatges artesans"
  Escolta àudio

  Escapa't amb el llibre "La volta a Catalunya en 50 formatges artesans"

  El nivell dels formatges catalans s'acosta a l'alçada i al valor del vi. Aquí teniu el llibre "La volta a Catalunya en 50 formatges artesans", d'Antoni Chueca. Amb els formatges fem un recorregut pel país per descobrir els més singulars.

  Pregunta: Quin formatge apareix en aquest llibre, el Granna Padano o el de Parma?
  Premi: Una entrada individual al Zoo de Barcelona

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  El nivell dels formatges catalans s'acosta a l'alçada i al valor del vi. Aquí teniu el llibre "La volta a Catalunya en 50 formatges artesans", d'Antoni Chueca. Amb els formatges fem un recorregut pel país per descobrir els més singulars. Pregunta: Quin formatge apareix en aquest llibre, el Granna Padano o el de Parma? Premi: Una entrada individual al Zoo de Barcelona >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • 10 anys de cooperació entre el Zoo de Barcelona i el Senegal reintroduint gasels dorcas
  Escolta àudio

  10 anys de cooperació entre el Zoo de Barcelona i el Senegal reintroduint gasels dorcas

  L'activitat i l'energia del Zoo de Barcelona va molt més enllà del parc de la Ciutadella. La seva fundació ha liderat el projecte de reintroducció i conservació de la gasela dorcas, gairebé extingida al seu hàbitat natural. Antoni Alarcon, director del Zoo de Barcelona, ens explica el resultat de la cooperació

  Pregunta: Amb quin país s'ha fet el conveni de cooperació?
  Premi: Un discovery, visita guiada al Zoo per una familia (4 o 5 membres)

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  L'activitat i l'energia del Zoo de Barcelona va molt més enllà del parc de la Ciutadella. La seva fundació ha liderat el projecte de reintroducció i conservació de la gasela dorcas, gairebé extingida al seu hàbitat natural. Antoni Alarcon, director del Zoo de Barcelona, ens explica el resultat de la cooperació Pregunta: Amb quin país s'ha fet el conveni de cooperació? Premi: Un discovery, visita guiada al Zoo per una familia (4 o 5 membres) >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • 312 - Mercat del Trumfo i la Sal a Odèn
  Escolta àudio

  312 - Mercat del Trumfo i la Sal a Odèn

  Aquest cap de setmana escapa't a Cambrils, al nord del Solsonès. Un poble que vol donar a conèixer els seus dos productes estrella: la sal i el trumfo. Ens ho detallen Teresa Prat, participant del sector turístic d'Odèn en el muntatge del Mercat del Trumfo, i Sílvia Simon, regidora de Turisme d'Odèn.

  Pregunta: Si parlem de mercat del trumfo parlem d'un tubercle anomenat també...?
  Premi: Llapis de memòria de Catalunya Ràdio

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Aquest cap de setmana escapa't a Cambrils, al nord del Solsonès. Un poble que vol donar a conèixer els seus dos productes estrella: la sal i el trumfo. Ens ho detallen Teresa Prat, participant del sector turístic d'Odèn en el muntatge del Mercat del Trumfo, i Sílvia Simon, regidora de Turisme d'Odèn. Pregunta: Si parlem de mercat del trumfo parlem d'un tubercle anomenat també...? Premi: Llapis de memòria de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • 311 – El llibre "La volta a Catalunya en 50 vins"
  Escolta àudio

  311 – El llibre "La volta a Catalunya en 50 vins"

  Un recorregut geogràfic per totes les DO del país. No són els 50 millors vins del país, sinó els que ha seleccionat Àngel Garcia Petit, enòleg i sommelier. Ell ens explica els criteris i el que trobarem en aquesta selecció.

  Pregunta: Quants vins hi trobarem, en aquest llibre?
  Premi: Unes ulleres de sol CAIRN amb vidre mirall de protecció 3, de color verd, gentilesa d'Elan Esports

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Un recorregut geogràfic per totes les DO del país. No són els 50 millors vins del país, sinó els que ha seleccionat Àngel Garcia Petit, enòleg i sommelier. Ell ens explica els criteris i el que trobarem en aquesta selecció. Pregunta: Quants vins hi trobarem, en aquest llibre? Premi: Unes ulleres de sol CAIRN amb vidre mirall de protecció 3, de color verd, gentilesa d'Elan Esports >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • 310 – "Entre el Gaià i l'Ebre" 30 excursions inèdites
  Escolta àudio

  310 – "Entre el Gaià i l'Ebre" 30 excursions inèdites

  Descobrim un tros de Catalunya que per moltes persones és desconegut i que, segur, heu passat moltíssimes vegades en vehicle de camí cap al sud. Antoni Cabré ens presenta en aquest llibres recorreguts que et sorprendran.

  Pregunta: El Gaià desemboca a tocar de dues platges molt conegudes del Tarragonès, quines?
  Premi: Una llibreta i un bolígraf de Catalunya Ràdio

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Descobrim un tros de Catalunya que per moltes persones és desconegut i que, segur, heu passat moltíssimes vegades en vehicle de camí cap al sud. Antoni Cabré ens presenta en aquest llibres recorreguts que et sorprendran. Pregunta: El Gaià desemboca a tocar de dues platges molt conegudes del Tarragonès, quines? Premi: Una llibreta i un bolígraf de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • 309 – Fontmartina, un càmping únic al cor del Montseny
  Escolta àudio

  309 – Fontmartina, un càmping únic al cor del Montseny

  Molts cops, els establiments turístics tenen unes instal·lacions i uns serveis immillorables, però aquí teniu un càmping al cor del Montseny que busca la tranquil·litat sense luxes: el càmping de Fontmartina. Marita Dalmau, gestora, ens mostra què hi ha al darrere d'aquest concepte de turisme.

  Pregunta: Quin tipus de piscina podem trobar al càmping Fontmartina?
  Premi: Una llibreta i un bolígraf de Catalunya Ràdio

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Molts cops, els establiments turístics tenen unes instal·lacions i uns serveis immillorables, però aquí teniu un càmping al cor del Montseny que busca la tranquil·litat sense luxes: el càmping de Fontmartina. Marita Dalmau, gestora, ens mostra què hi ha al darrere d'aquest concepte de turisme. Pregunta: Quin tipus de piscina podem trobar al càmping Fontmartina? Premi: Una llibreta i un bolígraf de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • 308 – Alberg Rural Casanova de Sant Miquel
  Escolta àudio

  308 – Alberg Rural Casanova de Sant Miquel

  Ens escapem cap al Parc Natural del Montseny, a l'alberg rural Casanova de Sant Miquel. Un lloc ideal per desconnectar, estar en família i un gran punt de sortida de nombroses excursions. Walter Emde, gestor de l'alberg, ens mostra les grans possibilitats d'aquest allotjament.

  Pregunta: L'alberg rural Casanova es troba situat al Parc Natural de St. Llorenç del Munt o el del Montseny?
  Premi: Una gorra de Catalunya Ràdio

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Ens escapem cap al Parc Natural del Montseny, a l'alberg rural Casanova de Sant Miquel. Un lloc ideal per desconnectar, estar en família i un gran punt de sortida de nombroses excursions. Walter Emde, gestor de l'alberg, ens mostra les grans possibilitats d'aquest allotjament. Pregunta: L'alberg rural Casanova es troba situat al Parc Natural de St. Llorenç del Munt o el del Montseny? Premi: Una gorra de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut