MeteoEscapades

 • Projecte Invulnerables, Sopart 2019
  Escolta àudio

  Projecte Invulnerables, Sopart 2019

  La pobresa és una xacra a la qual hem de fer front. Afortunadament, en aquest món de la immediatesa, hi ha persones i col·lectius que aixequen la vista, miren l'entorn i la societat i actuen. Sor Lucia Caram i Àngel Peix, membre de l'equip de comunicació de Grup Ferré restauració, organitzadors de Sopart 2019 que es farà el 14 de juny, ens expliquen aquesta activitat benèfica i el projecte Invulnerables. Pregunta: El Sopart se celebra al Priorat o al Penedès? Premi: Lot gourmet d'estiu amb 1 pot de mel de 250 g amb pol·len, gelea i pròpolis, 3 pot de mel de 150 grams un amb gingebre, un amb pell de taronja i un amb cúrcuma, 1 estoig Premium de mels monoflorals 3x50g, 1 pot d'agredolç de mel de taronger 250ml i 2 barres de torró de 30g (tou i dur) gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Espai Cel, l'aigua termal font de vida
  Escolta àudio

  Espai Cel, l'aigua termal font de vida

  Descobrim un indret únic d'aigües termals mil·lenàries on trobaràs la pau i la tranquil·litat per gaudir al 100% del moment. És Espai Cel, un espai acollidor al nucli de la vila romana de Caldes de Montbui. Tot el que podrem trobar amb Joan Anglí, director general del Grup Victòria. Pregunta: En quina localitat termal trobarem l'Espai Cel? Premi: Xec regal per a una experiència a l'ESPAI CEL per a dues persones, gentilesa del Grup Victòria. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • El món dels formatges a Lactium, Vic
  Escolta àudio

  El món dels formatges a Lactium, Vic

  Parlem amb tot un expert en formatges, en Xevi Miró, propietari de Llet Crua al cor de Sants, tipus, gustos i classificacions. També ens comentarà l'estat de la fira Lactium a Vic, el que trobarem i el que ens sorprendrà. Pregunta: La Fira Lactium dura una setmana o un cap de setmana? Premi: Lot amb 1 pot de mel de 250 g amb pol·len, gelea i pròpolis, 3 pot de mel de 150 grams un amb gingebre, un amb pell de taronja i un amb cúrcuma, 1 estoig Premium de mels monoflorals 3x50 g, 1 pot d'agredolç de mel de castanyer 250 ml i 2 barres de torró de 30 g (tou i dur) gentilesa de Mels Alemany >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • La ruta del tren dels llacs de FGC
  Escolta àudio

  La ruta del tren dels llacs de FGC

  El tren de Lleida a la Pobla de Segur és molt més que un servei de transport. És un dels viatges més encisadors que es poden fer en tren. Creua indrets únics que només es poden veure des de la finestra dels vagons. Josep Maria Sabando, responsable comercial del tren dels llacs FGC, ens dona tots els detalls d'aquest tren tan singular. Pregunta: Quin serà el darrer dia en què podrem gaudir del Tren dels Llacs aquest 2019? Premi: Lot amb 1 pot de mel de 250 g amb pol·len, gelea i pròpolis, 3 pots de mel de 150 grams: un amb gingebre, un amb pell de taronja i un amb cúrcuma, 1 estoig Premium de mels monoflorals 3x50g, 1 pot d'agredolç de mel de castanyer 250ml i 2 barres de torró de 30g (tou i dur), gentilesa de Mels Alemany >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Descobreix el turisme rural a Lleida
  Escolta àudio

  Descobreix el turisme rural a Lleida

  Les comarques de Lleida tenen una riquesa rural que pots gaudir al 100% tant si decideixes estar a la plana com al Pirineu. Jaume Ramon Solé, president de la Federació del turisme rural i l'agroturisme de les Terres de Lleida, ens mostra totes les possibilitats dels establiments i les activitats que hi podem practicar. Pregunta: Jaume Ramon Solé té tres aficions: la fotografia, l'ornitologia i la...? Premi: Xec regal per valor de 100 € per gaudir d'un cap de setmana, per a dues persones, a la casa rural l'Hort del Metge, gentilesa de la Federació de Turisme Rural de Lleida (HTTP://HORTDELMETGE.COM) >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • El llibre "100 cims", el repte de milers d'excursionistes
  Escolta àudio

  El llibre "100 cims", el repte de milers d'excursionistes

  Una de les activitats amb més participació a Catalunya i gestada des de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya és 100 cims. Un repte individual o col·lectiu de recórrer el país per descobrir indrets inimaginables. Aquest repte s'ha convertit en llibre "100 cims" i Joan Maria Vives, membre del comitè dels 100 cims i coautor del llibre "100 cims", ens dona tots els detalls. Pregunta: Per pujar a 100 cims, quantes muntanyes s'han triat en aquest llibre? Premi: Dues entrades per al Zoo del Pirineu, al peu del port del Comte, al Solsonès. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • "Tresors Naturals de Catalunya", un viatge a 182 espais protegits
  Escolta àudio

  "Tresors Naturals de Catalunya", un viatge a 182 espais protegits

  Aquí teniu una manera de descobrir les joies del paisatge de Catalunya a través d'un llibre. Juan Manuel Borrero, fotògraf de natura i viatges, i autor, ens explica com ha estat possible la realització i el temps que ha trigat a elaborar aquest viatge pel país. Pregunta: Quants espais aborda el llibre "Tresors naturals de Catalunya"? Premi: un forfet per a dues persones d'un dia per esquiar a l'estació de Baqueira. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognoms i població.

 • Can Cuch, un hotel únic al cor del Montseny
  Escolta àudio

  Can Cuch, un hotel únic al cor del Montseny

  Situat en un indret privilegiat al bell mig del Montseny trobem l'hotel Can Cuch. Gaudeix de la tranquil·litat en parella, família o amics en un establiment amb un gran encant i 100% sostenible. Xavi Germain, director de l'hotel, ens descriu Can Cuch i totes les seves possibilitats. Pregunta: L'hotel Can Cuch és al Garraf o al Montseny? Premi: Una ampolla de cava brut reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Un allotjament singular, les Cols Pavellons d'Olot
  Escolta àudio

  Un allotjament singular, les Cols Pavellons d'Olot

  Hi ha allotjaments i allotjaments únics, i aquest forma part dels únics. Una experiència per estar en ple contacte amb la natura i en la més estricta intimitat. Judith Planella, propietària i gerent de Les Cols Pavellons d'Olot, ens dona més detalls del que trobaràs. Pregunta: Haurem de posar cortines durant la nit per no ser vistos dins dels pavellons de vidre? Premi: Una entrada individual pel Zoo de Barcelona >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Casa Pairal Ca l'Arrufat, un antic assentament dels templers
  Escolta àudio

  Casa Pairal Ca l'Arrufat, un antic assentament dels templers

  Descobrim una casa a l'Urgell amb arrels històriques on gaudirem de les comoditats actuals. Una edificació de pedra que us traslladarà temps enrere. Una casa rural amb grans mesures mediambientals, Susanna Sansó, una representant de l'empresa familiar, ens dona els detalls i ens obre les portes de ca l'Afurrat. Pregunta: A quin municipi es troba ca l'Arrufat? Premi: Una entrada individual pel Parc d'Atraccions del Tibidabo, per gaudir-ne a partir de març. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • VINSEUM, el Museu de les Cultures del Vi
  Escolta àudio

  VINSEUM, el Museu de les Cultures del Vi

  En una terra de raïm, com és el Penedès, hi trobem el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, el VINSEUM. Una evolució del museu que arrenca l'any 1926. Xavier Fornos, director del VINSEUM, ens obre les portes del museu i ens explica tot el que hi trobarem. Pregunta: On es troba el Vinseum? A Falset o a Vilafranca del Penedès? Premi: Una entrada individual per al Parc d'Atraccions del Tibidabo, per gaudir-ne a partir del març. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Esdeveniments 7 Vetes, organització de fires i mercats temàtics
  Escolta àudio

  Esdeveniments 7 Vetes, organització de fires i mercats temàtics

  Aquí tenim una empresa que organitza esdeveniments de tot tipus, amb uns valors de gran qualitat. Josep Grima, coordinador d'activitats d'Esdeveniments 7 Vetes, ens presenta fires i mercats que organitzen. Pregunta: La fira dedicada a la cervesa quin nom té? Premi: 2 forfets per esquiar a Tuixent-Lavansa un cap de setmana per concretar amb la gent de l'estació d'esquí nòrdic. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • El Zoo del Pirineu, al peu del Port del Comte
  Escolta àudio

  El Zoo del Pirineu, al peu del Port del Comte

  Descobrim un espai de d'estima als animals salvatges, el Zoo del Pirineu situat al nord del Solsonès. Stania Kuspertova, fundadora i directora del Zoo Pirineu, ens explica com va néixer a aquest projecte, quins són els objectius actuals i què trobaran els visitants. Pregunta: El Zoo del Pirineu es troba a la Garrotxa o al Solsonès? Premi: Una entrada individual pel Parc d'Atraccions del Tibidabo >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Utxesa, una zona humida amb reserva de fauna al Segrià
  Escolta àudio

  Utxesa, una zona humida amb reserva de fauna al Segrià

  Anem a un lloc únic del país que et sorprendrà. La vida que hi ha relacionada amb l'aigua, la reserva natural de fauna salvatge i zona humida d'Utxesa, dins el paisatge àrid de la plana de Lleida. Ens explica tot el que hi trobarem Juan Bernal, naturista especialitzat en ornitologia, cap de l'Oficina Tècnica per a la Gestió del Medi i Promoció del Patrimoni. Pregunta: Quants municipis engloba l'espai protegit d'Utxesa? Premi: 2 forfets per esquiar a Tuixent - la Vansa un cap de setmana per concretar amb la gent de l'estació d'esquí nòrdic. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Per Nadal, escapa't al Tibidabo
  Escolta àudio

  Per Nadal, escapa't al Tibidabo

  Què faràs aquestes festes? Et descobrim una possibilitat per tenir en compte per passar amb la família. A més, si sou dels que treballeu i deixeu els fills amb els avis, també hi trobareu grans descomptes. Rosa Ortiz, directora del Parc d'Atraccions del Tibidabo, ens ofereix un gran ventall de possibilitat per fer-hi cap. Pregunta: L'abonament familiar del Tibidabo val més de 150 euros o menys? Premi: Una entrada individual per al Parc d'Atraccions del Tibidabo

Anar al contingut