MeteoEscapades

 • El Zoo de Barcelona, un zoo del segle XXI
  Escolta àudio

  El Zoo de Barcelona, un zoo del segle XXI

  El Zoo de Barcelona ha evolucionat amb el temps, deixa de ser un aparador d'animals vinguts de lluny per ser un lloc de recuperació i d'una divulgació que va molt més enllà de l'animal. Sito Alarcón, director del Zoo de Barcelona, ens explica els projectes en els quals estan immersos i que van més enllà de Barcelona.

  · Pregunta: l'hàbitat desèrtic del Zoo, on trobem elefants i camells, s'ha fet amb roques i sorra del desert?
  · Premi: lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt a triar pel guanyador del cafè Novell residu zero que més li convingui, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població

  El Zoo de Barcelona ha evolucionat amb el temps, deixa de ser un aparador d'animals vinguts de lluny per ser un lloc de recuperació i d'una divulgació que va molt més enllà de l'animal. Sito Alarcón, director del Zoo de Barcelona, ens explica els projectes en els quals estan immersos i que van més enllà de Barcelona. · Pregunta: l'hàbitat desèrtic del Zoo, on trobem elefants i camells, s'ha fet amb roques i sorra del desert? · Premi: lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt a triar pel guanyador del cafè Novell residu zero que més li convingui, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població

 • Circ Raluy Legacy, us meravellarà
  Escolta àudio

  Circ Raluy Legacy, us meravellarà

  La màgia, les sorpreses i les rialles envaeixen aquest circ. Us sorprendrà segur. Oblideu el concepte clàssic de circ i deixeu-vos portar per aquest espectacle. Emily Raluy, cinquena generació i neta del Lluís Raluy, ens fa cinc cèntims del que us hi trobareu. Els trobareu al Port Vell de Barcelona fins al 28 de febrer.

  · Pregunta: El Circ Raluy neix a Itàlia o a Catalunya?
  · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt a triar pel guanyador del cafè Novell residu zero que més li convingui, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  La màgia, les sorpreses i les rialles envaeixen aquest circ. Us sorprendrà segur. Oblideu el concepte clàssic de circ i deixeu-vos portar per aquest espectacle. Emily Raluy, cinquena generació i neta del Lluís Raluy, ens fa cinc cèntims del que us hi trobareu. Els trobareu al Port Vell de Barcelona fins al 28 de febrer. · Pregunta: El Circ Raluy neix a Itàlia o a Catalunya? · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt a triar pel guanyador del cafè Novell residu zero que més li convingui, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Fent País i Projecte Boscos de Muntanya, units per la solidaritat
  Escolta àudio

  Fent País i Projecte Boscos de Muntanya, units per la solidaritat

  Quan escullis la capsa regal de Fent País sense guia, es fa un donatiu de 50 cèntims al Projecte Boscos de Muntanya, una ONG que treballa per a la millora i la conservació dels boscos i els paisatges dels Pirineus catalans. Nil Camprubí, cofundador de Fent País, i Andreu González, fundador i director del Projecte Boscos de Muntanya, ens expliquen la idea d'aquesta col·laboració original i com reverteix al territori.

  · Pregunta: Fent país: la capsa regal més cara de Fent País arriba als 200 euros?
  · Premi: 1 ampolla de CAVA MAGNUM BRUT NATURE GRAN RESERVA 2014, ecològic, vinyes velles del Penedès, raïm collit a mà i amb certificació vegana, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Quan escullis la capsa regal de Fent País sense guia, es fa un donatiu de 50 cèntims al Projecte Boscos de Muntanya, una ONG que treballa per a la millora i la conservació dels boscos i els paisatges dels Pirineus catalans. Nil Camprubí, cofundador de Fent País, i Andreu González, fundador i director del Projecte Boscos de Muntanya, ens expliquen la idea d'aquesta col·laboració original i com reverteix al territori. · Pregunta: Fent país: la capsa regal més cara de Fent País arriba als 200 euros? · Premi: 1 ampolla de CAVA MAGNUM BRUT NATURE GRAN RESERVA 2014, ecològic, vinyes velles del Penedès, raïm collit a mà i amb certificació vegana, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Campanya "Compta amb nosaltres", Penedès Turisme
  Escolta àudio

  Campanya "Compta amb nosaltres", Penedès Turisme

  Des del Penedès han impulsat aquesta campanya per transmetre la singularitat, la proximitat i l'autenticitat del Penedès a tots els nivells. Núria Sala, directora del Consorci de Promoció Turística del Penedès, ens explica quins sectors hi estan implicats i quin són els valors i objectius que l'envolten.
  · Pregunta: Quin és el lema de la campanya?
  · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 g de cafè en gra o 5 paquets de 250 g de cafè molt, a triar pel guanyador: el cafè Novell residu zero que més li convingui, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Des del Penedès han impulsat aquesta campanya per transmetre la singularitat, la proximitat i l'autenticitat del Penedès a tots els nivells. Núria Sala, directora del Consorci de Promoció Turística del Penedès, ens explica quins sectors hi estan implicats i quin són els valors i objectius que l'envolten. · Pregunta: Quin és el lema de la campanya? · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 g de cafè en gra o 5 paquets de 250 g de cafè molt, a triar pel guanyador: el cafè Novell residu zero que més li convingui, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • "Confinats", un llibre d'escapades a casa
  Escolta àudio

  "Confinats", un llibre d'escapades a casa

  Aquí teniu un llibre que tracta de vivències de persones durant el període de confinament. Josep Maria Vallès, periodista autor del llibre, obre les portes d'algunes persones que segur que coneixeu bé. I ens explica com va sorgir la idea del llibre.
  · Pregunta: Quina dona del temps apareix al llibre "Confinats"?
  · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt, a triar pel guanyador, del cafè Novell residu zero que més li convingui, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Aquí teniu un llibre que tracta de vivències de persones durant el període de confinament. Josep Maria Vallès, periodista autor del llibre, obre les portes d'algunes persones que segur que coneixeu bé. I ens explica com va sorgir la idea del llibre. · Pregunta: Quina dona del temps apareix al llibre "Confinats"? · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt, a triar pel guanyador, del cafè Novell residu zero que més li convingui, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Gaudim de la tardor a de l'Hotel i Restaurant El Puis d'Esterri d'Àneu
  Escolta àudio

  Gaudim de la tardor a de l'Hotel i Restaurant El Puis d'Esterri d'Àneu

  Ens escapem a les Valls d'Àneu, on tindrem teca i fem una estades en un raconet on la taula i el tracte familiar arriben a l'excel.lència: Els Puis d'Esterri d'Àneu. Jaume Queralt, propietari, ens parla del bell paisatge que ofereix la tardor en aquesta contrada, de la situació turística que viuen i del que ens trobarem en aquest establiment.
  · Pregunta: Els Puis d'Esterri d'Àneu és un restaurant ontrobarem peix fresc tot l'any o només fora de la temporada de caça a la zona?
  · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè mòlt, a triar pel guanyador, de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Ens escapem a les Valls d'Àneu, on tindrem teca i fem una estades en un raconet on la taula i el tracte familiar arriben a l'excel.lència: Els Puis d'Esterri d'Àneu. Jaume Queralt, propietari, ens parla del bell paisatge que ofereix la tardor en aquesta contrada, de la situació turística que viuen i del que ens trobarem en aquest establiment. · Pregunta: Els Puis d'Esterri d'Àneu és un restaurant ontrobarem peix fresc tot l'any o només fora de la temporada de caça a la zona? · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè mòlt, a triar pel guanyador, de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • 100 anys del naixement de Ramon Margalef, un dels pilars de l'ecologia mundial del s. XX
  Escolta àudio

  100 anys del naixement de Ramon Margalef, un dels pilars de l'ecologia mundial del s. XX

  Commemorem el centenari del naixement de Ramon Margalef (1919), biòleg català considerat un dels ecòlegs científics més importants de Catalunya i d'Espanya de tots els temps; és moment de realçar la seva figura i el coneixement que ens ha deixat. Ho fem amb Albert Masó, biòleg, doctor en Ecologia i Evolució, professor i assessor científic de National Geographic, i Olga Margalef, neta del doctor Margalef, geòloga i investigadora del CREAF.

  · Pregunta: Ramon Margalef va ser professor a la Universitat de València o a la de Barcelona?
  · Premi: Un lot gurmet de Torrons i Mels Alemany que conté, 3 pots de 150 grams de mel gurmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Commemorem el centenari del naixement de Ramon Margalef (1919), biòleg català considerat un dels ecòlegs científics més importants de Catalunya i d'Espanya de tots els temps; és moment de realçar la seva figura i el coneixement que ens ha deixat. Ho fem amb Albert Masó, biòleg, doctor en Ecologia i Evolució, professor i assessor científic de National Geographic, i Olga Margalef, neta del doctor Margalef, geòloga i investigadora del CREAF. · Pregunta: Ramon Margalef va ser professor a la Universitat de València o a la de Barcelona? · Premi: Un lot gurmet de Torrons i Mels Alemany que conté, 3 pots de 150 grams de mel gurmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Port Aventura en temps de pandèmia i novetats a les portes de Halloween
  Escolta àudio

  Port Aventura en temps de pandèmia i novetats a les portes de Halloween

  Obrim les portes a l'esbarjo amb Port Aventura en temps de la Covid. Amb la màxima seguretat garantida per gaudir dels espectacles i de les atraccions. Sabrem les novetats que ens ofereix ara que Halloween, un dels períodes temàtics més importants de l'any, amb David García, director general del negoci de Port Aventura Word.

  · Pregunta: Com se'n diu la zona de Port Aventura dedicada a un famós cotxe?
  · Premi: 2 entrades per Port Aventura per aquesta temporada.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Obrim les portes a l'esbarjo amb Port Aventura en temps de la Covid. Amb la màxima seguretat garantida per gaudir dels espectacles i de les atraccions. Sabrem les novetats que ens ofereix ara que Halloween, un dels períodes temàtics més importants de l'any, amb David García, director general del negoci de Port Aventura Word. · Pregunta: Com se'n diu la zona de Port Aventura dedicada a un famós cotxe? · Premi: 2 entrades per Port Aventura per aquesta temporada. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Recórrer Catalunya amb el llibre "50 pobles amb caràcter"
  Escolta àudio

  Recórrer Catalunya amb el llibre "50 pobles amb caràcter"

  Fem un ruta per Catalunya per descobrir, dins la diversitat de la geografia del país, 50 petites poblacions amb caràcter propi emmarcat en un paisatge, història, economia, cultura i formes de vida singulars. Carles Cartañá, autor del llibre, ens mostra els criteris i l'encant que transmeten tots aquests pobles.

  · Pregunta: Carles Cartañá està vinculat a les comarques de Barcelona. El llibre però, "50 pobles amb caràcter" fa referència a l'àmbit barceloní o català?
  · Premi: Lloguer per a dues persones de l'equip complet d'alta gamma (botes, esquís, bastons i casc) per a un cap de setmana de dos dies per recollir-lo a Baqueira, gentilesa de Ski Service Baqueira Beret, i un aplicador de cera líquida NZERO a triar entre alpí, per a pells, per a esquí de fons o per a snowboard, o bé, un pack de 4 ceres sòlides diverses (una de cada temperatura).

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Fem un ruta per Catalunya per descobrir, dins la diversitat de la geografia del país, 50 petites poblacions amb caràcter propi emmarcat en un paisatge, història, economia, cultura i formes de vida singulars. Carles Cartañá, autor del llibre, ens mostra els criteris i l'encant que transmeten tots aquests pobles. · Pregunta: Carles Cartañá està vinculat a les comarques de Barcelona. El llibre però, "50 pobles amb caràcter" fa referència a l'àmbit barceloní o català? · Premi: Lloguer per a dues persones de l'equip complet d'alta gamma (botes, esquís, bastons i casc) per a un cap de setmana de dos dies per recollir-lo a Baqueira, gentilesa de Ski Service Baqueira Beret, i un aplicador de cera líquida NZERO a triar entre alpí, per a pells, per a esquí de fons o per a snowboard, o bé, un pack de 4 ceres sòlides diverses (una de cada temperatura). >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • El turisme a Catalunya, present i futur amb el director general de Turisme
  Escolta àudio

  El turisme a Catalunya, present i futur amb el director general de Turisme

  El turisme té un paper important dins l'economia catalana. Quin és l'estat actual i cap a on s'encamina? Entrevistem Octavi Bono, director general de Turisme. Ells ens donarà dades i xifres del valor de turisme i els reptes de futur per a les pròximes dècades.

  Pregunta: Octavi Bono va ser director del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona o la de Lleida?
  Premi: lloguer per a dues persones de l'equip complet d'alta gamma (botes, esquís, bastons i casc) per a un cap de setmana de dos dies per recollir-lo a Baqueira, gentilesa de Ski Service Baqueira-Beret.
  I un aplicador de cera líquida NZERO a triar entre alpí, per a pells, per a esquí de fons o per a snowboard, o bé un pack de 4 ceres solides diverses (una de cada temperatura).

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  El turisme té un paper important dins l'economia catalana. Quin és l'estat actual i cap a on s'encamina? Entrevistem Octavi Bono, director general de Turisme. Ells ens donarà dades i xifres del valor de turisme i els reptes de futur per a les pròximes dècades. Pregunta: Octavi Bono va ser director del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona o la de Lleida? Premi: lloguer per a dues persones de l'equip complet d'alta gamma (botes, esquís, bastons i casc) per a un cap de setmana de dos dies per recollir-lo a Baqueira, gentilesa de Ski Service Baqueira-Beret. I un aplicador de cera líquida NZERO a triar entre alpí, per a pells, per a esquí de fons o per a snowboard, o bé un pack de 4 ceres solides diverses (una de cada temperatura). >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Seguretat als autocars escolars: mancances i incongruències
  Escolta àudio

  Seguretat als autocars escolars: mancances i incongruències

  "Lluitant per la seguretat al transport escolar a Catalunya" aquest és un col·lectiu que mostra les mancances i les incongruències de l'actual normativa en seguretat en el transport de nens en autocars. Anna Casado, infermera, i Helen San Segundo, mare conscienciada, ens detalla els punts i les raons a tenir en consideració.

  · Pregunta: Els autocars porten cinturons de 3 punts?
  · Premi: Lloguer per a dues persones de l'equip complert d'alta gama (botes, esquís, bastons i casc) per un cap de setmana de dos dies per recollir-lo a Baqueira, gentilesa de ski service Baqueira Beret.
  I un aplicador de cera líquida NZERO a triar entre alpí, per a pells, per esqui de fons o per snowboard, o bé, un pack de 4 ceres solides diverses (una de cada temperatura)
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  "Lluitant per la seguretat al transport escolar a Catalunya" aquest és un col·lectiu que mostra les mancances i les incongruències de l'actual normativa en seguretat en el transport de nens en autocars. Anna Casado, infermera, i Helen San Segundo, mare conscienciada, ens detalla els punts i les raons a tenir en consideració. · Pregunta: Els autocars porten cinturons de 3 punts? · Premi: Lloguer per a dues persones de l'equip complert d'alta gama (botes, esquís, bastons i casc) per un cap de setmana de dos dies per recollir-lo a Baqueira, gentilesa de ski service Baqueira Beret. I un aplicador de cera líquida NZERO a triar entre alpí, per a pells, per esqui de fons o per snowboard, o bé, un pack de 4 ceres solides diverses (una de cada temperatura) >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MónNatura Pirineus, un referent turístic
  Escolta àudio

  MónNatura Pirineus, un referent turístic

  Anem cap al Pallars Sobirà, a un espai referent que fusiona natura i allotjament: és MónNatura Pirineus. Amb Lluís Martínez, coordinador de MónNatura Pirineus, descobrirem aquest indret únic, les seves activitats i instal·lacions.

  · Pregunta: El poble on es troba les Planes de Son es diu Son o les Planes de Son?
  · Premi: Dos forfets per esquiar a Tuixent - La Vansa, un cap de setmana a concretar amb l'estació d'esquí Nòrdic.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Anem cap al Pallars Sobirà, a un espai referent que fusiona natura i allotjament: és MónNatura Pirineus. Amb Lluís Martínez, coordinador de MónNatura Pirineus, descobrirem aquest indret únic, les seves activitats i instal·lacions. · Pregunta: El poble on es troba les Planes de Son es diu Son o les Planes de Son? · Premi: Dos forfets per esquiar a Tuixent - La Vansa, un cap de setmana a concretar amb l'estació d'esquí Nòrdic. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • El Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat, el més antic i d'entorn incomparable
  Escolta àudio

  El Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat, el més antic i d'entorn incomparable

  Des dels anys 60 cada d'any es representa el Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat. La seva ubicació, en un paratge únic, és un del puntals del seu èxit. David Esquirol, president de l'Associació del Pessebre Vivent Amics de Corbera ens descriu el pessebre, les persones que hi participen, les coses que no es veuen i les dates de les representacions.

  · Pregunta: El pessebre vivent comença les representacions a principis dels 60 o dels 70?
  · Premi: Xec regal per a una experiència de dues hores i per a dues persones a l'ESPAI CEL, amb 7 piscines termals i una piscina exterior. Gentilesa del Balneari Termes Victòria de Caldes de Montbui, dates a concretar amb el Balneari.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Des dels anys 60 cada d'any es representa el Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat. La seva ubicació, en un paratge únic, és un del puntals del seu èxit. David Esquirol, president de l'Associació del Pessebre Vivent Amics de Corbera ens descriu el pessebre, les persones que hi participen, les coses que no es veuen i les dates de les representacions. · Pregunta: El pessebre vivent comença les representacions a principis dels 60 o dels 70? · Premi: Xec regal per a una experiència de dues hores i per a dues persones a l'ESPAI CEL, amb 7 piscines termals i una piscina exterior. Gentilesa del Balneari Termes Victòria de Caldes de Montbui, dates a concretar amb el Balneari. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Obrim les portes del Museu de Ciències Naturals de Barcelona
  Escolta àudio

  Obrim les portes del Museu de Ciències Naturals de Barcelona

  Descobrim el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, situat al Parc del Fòrum. Sabrem tot el que ofereix amb Anna Omedes, directora del museu. I també ens explicarà les grans novetats i la programació per a aquestes festes de Nadal.

  · Pregunta: El Museu de Ciències Naturals de Barcelona es va fundar al segle XIX o el XX?
  · Premi: Lot de 5 capses variades de 10 càpsules cadascuna de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic.
  >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Descobrim el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, situat al Parc del Fòrum. Sabrem tot el que ofereix amb Anna Omedes, directora del museu. I també ens explicarà les grans novetats i la programació per a aquestes festes de Nadal. · Pregunta: El Museu de Ciències Naturals de Barcelona es va fundar al segle XIX o el XX? · Premi: Lot de 5 capses variades de 10 càpsules cadascuna de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • 50 propostes d'excursions en família prop de Barcelona
  Escolta àudio

  50 propostes d'excursions en família prop de Barcelona

  Aquí teniu un llibre ple de propostes familiars per fer a la natura. Rutes senzilles i assequibles per conèixer la gran natura que ens envolta per zones properes a Barcelona. Comptem amb Josep Mauri, autor del llibre, que ens obrirà els ulls a indrets desconeguts.

  · Pregunta: A més a més del llibre que ens ocupa avui, en l'obra de Josep Mauri trobarem una altra publicació amb una proposta de 50 excursions. Quina?
  · Premi: Llibre: "50 escapades en família a indrets naturals prop de Barcelona"

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Aquí teniu un llibre ple de propostes familiars per fer a la natura. Rutes senzilles i assequibles per conèixer la gran natura que ens envolta per zones properes a Barcelona. Comptem amb Josep Mauri, autor del llibre, que ens obrirà els ulls a indrets desconeguts. · Pregunta: A més a més del llibre que ens ocupa avui, en l'obra de Josep Mauri trobarem una altra publicació amb una proposta de 50 excursions. Quina? · Premi: Llibre: "50 escapades en família a indrets naturals prop de Barcelona" >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut