Fundació Emys i Can Moragues, de la terra a la taula
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

Fundació Emys i Can Moragues, de la terra a la taula

Fundació Emys i Can Moragues, de la terra a la taula

Aquí tenim una fundació dedicada a la conservació de la natura i que ajuda a fer una gestió sostenible del territori a partir de l'agroecologia, l'educació ambiental i l'ecoturisme. Ens donen tots els detalls de la gestió i els objectius Sergi de Meià, cuiner, president de l'Institut Català de la Cuina i col·laborador de Can Moragues, i Marc Vilahur, director de la Fundació Emys, cofundador de Can Moragues i president de la Xarxa per a la Conservació de la Natura.

Pregunta: Can Moragues és a tocar de la capital de la Selva o de la capital del Pla de l'Estany?
Premi: Val per una inscripció gratuïta al curs de "gravació de fototrampeig del 7 i 8 de setembre", gentilesa de Campus Natura, al càmping Castell Mar, dels Aiguamolls de l'Empordà www.campusnatura.org

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.