Anar a la navegació principalAnar al contingut
MeteoMauri

La vida del pastor, el formatge idiazàbal amb llet de cabra

Durada: 22 min
17/03/2022
Seixanta cabres i quinze xais. Aquest és el ramat mixt de què es fa càrrec en Marc Muntanya, el pastor de Riudaura, a la Garrotxa. És elaborador de formatges de la varietat idiazàbal, després d'aprendre'n a fer-los al País Basc. Parlem amb en Marc i descobrim la seva feina i passió.
· Pregunta: En Marc, a la seva explotació, té més cabres o més ovelles?
· Premi: Un lot de mel Alemany, l'empresa més guardonada als Premis Great Taste, els Oscars de l'alimentació gurmet. Aquest lot conté mels, xocolates, fruita seca, vinagre, sabó de mel, mel i suc de llimona i una bossa de tela. Un bon tast de l'univers del dolç natural d'Alemany.
>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Àudios