Anar a la navegació principalAnar al contingut
MeteoMauri

La petjada de carboni dels aliments de Barcelona

Durada: 25 min
13/01/2022
Per primer cop s'ha quantificat la petjada de carboni que genera l'alimentació a Barcelona, gràcies a un estudi elaborat per Barcelona Regional. Amb Jordi Oliver, doctor en Ciències Ambientals i cofundador d'Inèdit; Carles Gasol, doctor en Ciències Ambientals i cofundador d'Inèdit, i Júlia Martínez, doctora en Ciències Ambientals i cofundadora d'Inèdit, sabrem què és el que crea aquesta petjada de carboni, quantes tones en genera i com les podem reduir.
· Pregunta: Els embolcalls i els envasos formen part d'aquests 2,5 milions de tones de CO2?
· Premi: Un lot de mel Alemany, l'empresa més guardonada als Premis Great Taste, els Oscars de l'alimentació gourmet. Aquest lot conté mels, xocolates, fruits secs, vinagre, sabó de mel, mel i suc de llimona, i una bossa de roba. Un bon tast de l'univers del dolç natural d'Alemany
>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognoms i població.

Àudios