Anar a la navegació principalAnar al contingut
MeteoMauri

Nuda Drinks, la primera hard seltzer elaborada a Catalunya

Durada: 26 min
17/06/2021
Aquí tenim una beguda probiòtica fermentada a base de sucre de canya ecològic, de lleugera carbonització i baixa graduació. Tots els detalls d'aquest beguda elaborada a Almacelles amb Quiònia Pujol, biòloga i presidenta de la Cooperativa Lo Vilot Farm Brewey SCCL i Òscar Mogilnicki, mestre cerveser.
· Pregunta: Lo Vilot compra la matèria prima fora o tanca cercle?
· Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt a triar pel guanyador el cafè Novell residu zero que més li convingui, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic.
>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognoms i població.

Àudios