Quin temps farà?

 • Quin temps farà? Tindrem un cap de setmana...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Tindrem un cap de setmana...

  Foto: Ferran Bosch Pregunta: Com es diu l'huracà que afecta i ha afectat els EUA? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Tindrem ruixats i tempestes durant el cap de setmana?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Tindrem ruixats i tempestes durant el cap de setmana?

  Foto: Josep M. Corbella Pregunta: En una comarca de ponent va caure una forta tempesta el dimarts dia 4. Quina? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Cap de setmana canicular?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Cap de setmana canicular?

  Foto: Josep Maria Corbella Pregunta: L'elevació del mar de dilluns dia 16 a les Balears, com se'n diu? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Cap de setmana canicular
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Cap de setmana canicular

  Foto: Mariona Rifà Pregunta: Aquesta és la setmana de l'onada de calor. S'esperen valors rècord? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Una onada de calor truca a la porta
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Una onada de calor truca a la porta

  Foto: Martí Elías Pregunta: La Noguera Pallaresa és una conca que pertany a les conques de l'Ebre o a les conques internes de Catalunya? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei, i una llibreta de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Cap de setmana amb canvi de mes
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Cap de setmana amb canvi de mes

  Foto: Margarida Bonet Pregunta: A casa nostra acaba d'arribar el solstici d'estiu. Quin solstici ha arribat al sud de l'equador? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un Sant Joan...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un Sant Joan...

  Foto: Jordi Rubira Pregunta: La primavera ha estat molt seca en una zona deltaica del país. Quina? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Tindrem un cap de setmana de platja?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Tindrem un cap de setmana de platja?

  Foto: César Ladra Pregunta: Digue'm un pantà del Priorat amb nivells baixos de reserves Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Temps de platja o de paraigua?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Temps de platja o de paraigua?

  Foto: Paco Cabanes Pregunta: Un dels dos pantans del riu Cardener ha arribat aquesta setmana, per primer cop en els últims anys, al 100%. Quin? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Sol, ruixats i tempestes
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Sol, ruixats i tempestes

  Foto: Paco Cabanes Pregunta: S'acaba el mes de maig. La dita popular, que té moltes dècades i fins i tot segles d'història, diu: "Pel maig cada dia un raig." Creus que ha plogut el normal, en general, a Catalunya, o més del normal? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Temps d'estiu?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Temps d'estiu?

  Foto: Arnald Pons Pregunta: quina capital de comarca va viure dilluns una forta tempesta amb diverses afectacions? Premi: una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per menjar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei + una gorra de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Plou i fa sol
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Plou i fa sol

  Foto: Manel Serra Pregunta: Digue'm un pantà que fregui el 100%? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge, arbequina del Priorat de 250 ml collita primerenca, gentilesa de Priordei i una gorra de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Cara i creu
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Cara i creu

  Foto: Mercè Adrian Pregunta: La dita que fa honor a aquest mes de maig del 2018 quina seria? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge, arbequina del Priorat de 250 ml. collita primerenca, gentilesa de Priordei i una gorra de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? El batec de la primavera
  Escolta àudio

  Quin temps farà? El batec de la primavera

  Foto: Francesc Comellas Pregunta: L'1 de maig es va llevar superant els 50 l/m2 en una ciutat de Catalunya. Quina? Premi: una ampolla d'oli d'oliva verge arbequina del Priorat de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei, i una gorra de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població

 • Quin temps farà? Retorna l'hivern?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Retorna l'hivern?

  Foto: Jordi Rubira Pregunta: Aquesta setmana, l'aire procedent d'Àfrica ha portat pols en suspensió i provoca les anomenades pluges de...? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge d'arbequina del Priorat de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei, i una gorra de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut