Quin temps farà?

 • Quin temps farà? Els ingredients de l'últim cap de setmana de l'any
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Els ingredients de l'últim cap de setmana de l'any

  Foto: Moisès Costa Pregunta: Un dels grans volcans amb repercussions climàtiques en el passat va ser el Tambora. Un altre ha tornat a fer-se notar els últims dies. Quin? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei i una bolígraf de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un cap de setmana llarg amb Nadal i Sant Esteve
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un cap de setmana llarg amb Nadal i Sant Esteve

  Foto: Mercè Colomer Pregunta: El cap de setmana del 15 i 16 de desembre va ploure més al terç nord o al terç sud del país? Premi: 1 lot amb 4 barres de torró de 300 grams (tou, crema, xocolata i crocant), 1 "torta" imperial, 1 estoig de 3 mels monoflorals de 50 g, 1 expositor de mel amb fruits secs de 125 g i 2 pots de 150 g de mel amb cúrcuma i mel amb pell de taronja, gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? El temps no s'estabilitza
  Escolta àudio

  Quin temps farà? El temps no s'estabilitza

  Foto: Pep Casasnovas Pregunta: A l'hivern, on trobarem els anticiclons més forts, sobre Sibèria o sobre el Mediterrani? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei i un bolígraf de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Dies de pont, boira i sol
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Dies de pont, boira i sol

  Foto: Jaume Gomà Pregunta: Aquest mes de desembre, des del punt de vista astronòmic, arriba un solstici o un equinocci? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei i una bolígraf de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Acabarem la setmana amb temps estable?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Acabarem la setmana amb temps estable?

  Foto: Montserrat Quintana Pregunta: Aquesta setmana s'ha fet públic que un aqüífer ha batut el rècord de reserva d'aigua. Quin? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei, i un bolígraf de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Tindrem un cap de setmana tranquil?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Tindrem un cap de setmana tranquil?

  Foto: Moises Costa Pregunta: L'episodi de pluges del cap de setmana passat acumulava al voltant dels 250 l/m2 a la ciutat de...? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un cap de setmana amb llevantada
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un cap de setmana amb llevantada

  Foto: Quim Bigas Pregunta: la neu acumulada en els inicis de novembre era similar al gruix de finals del mes de...? Premi: Una llauna d'oli d'oliva Verge Extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un estiuet de Sant Martí...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un estiuet de Sant Martí...

  Foto: Àngels Roviró Pregunta: Una estació d'esquí de fons va obrir el circuit per raquetes el cap de setmana de Tots Sants. Quina? Premi: Una llauna d'oli d'oliva Verge Extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un cap de setmana llarg amb...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un cap de setmana llarg amb...

  Foto: Ramon Baylina Pregunta: Diumenge va baixar la temperatura 5 o 20 graus en alguns observatoris? Premi: Una llauna d'oli d'oliva verge extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? El fred hivernal truca a la porta
  Escolta àudio

  Quin temps farà? El fred hivernal truca a la porta

  Foto: Sílvia Puig Pregunta: Durant la llevantada registrada entre dijous 18 i divendres 19, a l'observatori del Parc Natural dels Ports es van superar 200 o 300 l/m2? Premi: Una llauna d'oli d'oliva Verge Extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? I després de la llevantada...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? I després de la llevantada...

  Foto: Laura Breu Pregunta: Entre diumenge 14 i dilluns 15, un observatori del massís del Montseny va superar els 200 l/m2. Quin? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Prepareu el paraigua
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Prepareu el paraigua

  Foto: Rosa Maria Vilella Pregunta: Aquest cap de setmana serà protagonista a l'Atlàntic l'huracà...? Premi: Una llauna d'oli d'oliva Verge Extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? És temps de refredats
  Escolta àudio

  Quin temps farà? És temps de refredats

  Foto: Eduard Pujals Pregunta: La Tramuntana va arribar a valors molt elevats el passat dimarts dia 2. Quin observatori va marcar el màxim? Premi: Una llauna d'oli d'oliva Verge Extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Quan arribarà el fred?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Quan arribarà el fred?

  Foto: Pere Riu Pregunta: El cap de setmana del 22 i 23, un observatori d'una comarca va arribar als 38 graus. De quina comarca estem parlant? Premi: Una llauna d'oli d'oliva verge extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? S'acomiada l'estiu amb un temps...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? S'acomiada l'estiu amb un temps...

  Foto: Agustí Descàrrega Pregunta: Quin ha estat més fort, meteorològicament parlant: el Florence dels EUA o el Mangkhut de les Filipines? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, gentilesa de Priordei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut