Quin temps farà?

 • Quin temps farà? Com es presenta Setmana Santa
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Com es presenta Setmana Santa

  Foto: Montse Vacca Pregunta: Quan hi havia més gruix de neu al Cadí? El 25 de febrer o ara? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra de 250 ml macerat amb romaní, gentilesa de PriorDei i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Segueix el pas de pertorbacions
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Segueix el pas de pertorbacions

  Foto: Cristina Amills Pregunta: On fa més fred, al pol sud o al pol nord? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra de 250 ml macerat amb romaní, gentilesa de PriorDei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? S'acosten precipitacions?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? S'acosten precipitacions?

  Foto: Eric López Pregunta: El darrer mes amb pluja abundant a Catalunya, quin va ser? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, de 250 ml, macerat amb romaní, gentilesa de PriorDei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? La primavera serà plujosa o seca? Càlida o fresca?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? La primavera serà plujosa o seca? Càlida o fresca?

  Foto: Sílvia Puig. Pregunta: Un cicló ha afectat Zimbàbue i Moçambic. Com se'n deia? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra de 250 ml, gentilesa de PriorDei i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? L'hivern ha marxat definitivament?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? L'hivern ha marxat definitivament?

  Foto: Jordi Rodoreda Pregunta: Aquesta setmana, la temperatura ha estat, alguns dies, notablement alta de dia. La pregunta, però, és si ha arribat a glaçar en zones agrícoles de l'interior. Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra de 250 ml, gentilesa de PriorDei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Arribaran noves pertorbacions?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Arribaran noves pertorbacions?

  Foto: Marga Montagud Pregunta: L'estació principal de Tivissa és d'aficionats o de Meteocat? Premi: Un paraigua de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? I l'anticicló, fins quan?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? I l'anticicló, fins quan?

  Foto: Àngels Torrens Pregunta: Dimarts dia 25, el Regne Unit va arribar a una temperatura mai vista en un mes de febrer. Quina? No calen les dècimes. Premi: Una llauna d'oli d'oliva verge extra collita primerenca d'un litre, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? L'anticicló té data de caducitat?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? L'anticicló té data de caducitat?

  Foto: Jordi Bosch Pregunta: Aquesta setmana tenim minves en una zona del país. Quina? Premi: Una llauna d'oli d'oliva verge extra collita primerenca d'un litre, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? A l'espera del canvi de temps
  Escolta àudio

  Quin temps farà? A l'espera del canvi de temps

  Foto: Gemma Monllau Pregunta: Què pesa més: l'aire fred o l'aire càlid? Premi: Una llauna d'oli d'oliva verge extra collita primerenca d'un litre, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Quan arribaran noves nevades?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Quan arribaran noves nevades?

  Foto: Tània Trillo Pregunta: Amb l'arribada de l'anticicló aquesta setmana, on ha baixat més la temperatura matinal: a muntanya o a les fondalades? Premi: Una llauna d'oli d'oliva verge extra collita primerenca d'un litre, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? El fred no s'atura
  Escolta àudio

  Quin temps farà? El fred no s'atura

  Foto: Carles Illa Pregunta: Els vents dominants al començar la darrera setmana de gener han estat del nord-oest o del sud-oest? Premi: Una llauna d'oli d'oliva verge extra collita primerenca d'un litre, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Té fi aquest fred que fa?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Té fi aquest fred que fa?

  Foto: Pere Riu Pregunta: Quina adreça web té la xarxa d'estacions meteorològiques d'aficionats més famosa del Pirineu? Premi: Una llauna d'oli d'oliva verge extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Arriben canvis importants
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Arriben canvis importants

  Foto: Jordi Rubira Pregunta: Aquesta setmana s'han observat a Catalunya més núvols alts o més núvols baixos? Premi: Una llauna d'oli d'oliva Verge Extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognoms i població.

 • Quin temps farà? I la neu quan arribarà?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? I la neu quan arribarà?

  Foto: Guifré de Puigventós Pregunta: La boira amb temperatures sota zero com s'anomena? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei i un bolígraf de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un cap de setmana de Reis carregats de regals i de...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un cap de setmana de Reis carregats de regals i de...

  Foto: Lluís Pérez Pregunta: L'anticicló, on porta la millor visibilitat: a les fondalades, a la costa o a l'alta muntanya pirinenca? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei, i un bolígraf de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut