Quin temps farà?

 • Quin temps farà?
  Escolta àudio

  Quin temps farà?

  Foto: Rosa M. Ballesta Pregunta: El gran huracà que va afectar sobretot les Bahames va tenir ratxes fins a 260 o 360 km/h? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml gentilesa de Priordei >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un cap de setmana plenament estival
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un cap de setmana plenament estival

  Foto: Xavi Cabo · Pregunta: Diumenge a la tarda, el dia 14, va caure un fort aiguat, amb 52 l/m2, en un dels monestirs més importants de Catalunya. Quin? · Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat, gentilesa de Priordei i una gorra de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un cap de setmana 100% estival, amb ruixats inclosos
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un cap de setmana 100% estival, amb ruixats inclosos

  Foto: Paco Cabanes Pregunta: Una localitat navarresa ha tingut aquesta setmana una severa inundació. Quina? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei i una gorra de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Els ingredients del primer cap de setmana de juliol
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Els ingredients del primer cap de setmana de juliol

  Foto: Margarida Bonet Pregunta: L'estació meteorològica oficial del Meteocat que ha arribat més amunt durant l'onada de calor ha marcat: 40 graus, 44 graus o 46 graus? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei i un bolígraf de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Una onada de calor històrica que trenca rècords
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Una onada de calor històrica que trenca rècords

  Foto: Sílvia Vallès Pregunta: L'onada de calor africana s'ha quedat al Mediterrani o ha arribat a Centreeuropa? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei, i un bolígraf de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? S'acosta una onada de calor?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? S'acosta una onada de calor?

  Foto: Carles Illa Pregunta: Aquest any la temperatura de l'aigua del mar és més alta o més baixa del que és habitual? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei i un bolígraf de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? La calor ve per quedar-se?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? La calor ve per quedar-se?

  Foto: Antoni Planell Pregunta: Una profunda depressió va causar diverses víctimes mortals ara fa uns dies a la costa del golf de Biscaia. Com es deia? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei i un bolígraf de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Tornarà la calor aquest cap de setmana?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Tornarà la calor aquest cap de setmana?

  Foto: Andreu Colls Pregunta: Ara que ve la calor, els termòmetres dels cotxes es disparen. Com creieu que marquen millor la temperatura, quan el vehicle està aturat o amb una velocitat alta? Premi: Una llauna d'oli d'oliva Verge Extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Tindrem un cap de setmana d'estiu
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Tindrem un cap de setmana d'estiu

  Foto: Andreu Colls Pregunta: L'episodi de pluges de divendres 24 va fer ploure més a l'Urgell o al Pla de l'Estany? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra de 250 ml, gentilesa de PriorDei i un bolígraf de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un altre final de setmana de paraigua
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un altre final de setmana de paraigua

  Foto: Chus Adamuz Pregunta: Els darrers 7 dies s'han enregistrat temperatures sota zero en alguns punts del país? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra de 250 ml, gentilesa de PriorDei i una llibreta de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Cap de setmana mogut
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Cap de setmana mogut

  Foto: Àngels Rovira Pregunta: S'han superat aquest any ja els 30 graus de màxima en algun punt de Catalunya? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra de 250 ml, gentilesa de PriorDei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Quan arriba la calor?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Quan arriba la calor?

  Foto: Toni Zamora Pregunta: Un cicló amb nom d'actor de cinema va afectar, fa dies, les costes orientals africanes. Com es deia? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra de 250 ml, gentilesa de PriorDei i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Més sol que ruixats
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Més sol que ruixats

  Foto: Mercè Costa Pregunta: Les borrasques porten els anomenats fronts associats. Els 2 més habituals quins són? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra de 250 ml, gentilesa de PriorDei i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Per fi tindrem un cap de setmana de sol i caloreta?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Per fi tindrem un cap de setmana de sol i caloreta?

  Foto: Mercè Costa Pregunta: On plou més de mitjana anual: a Figueres o a Barcelona? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra de 250 ml, gentilesa de PriorDei i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Els ets i uts del temps de Setmana Santa
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Els ets i uts del temps de Setmana Santa

  Foto: Jaume Mos Pregunta: A Catalunya fa mesos que no plou amb ganes. Quin va ser el darrer mes plujós: novembre o desembre? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra de 250 ml, gentilesa de PriorDei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut