Espigalls del Garraf, una col amb grans propietats nutricionals
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Espigalls del Garraf, una col amb grans propietats nutricionals

Espigalls del Garraf, una col amb grans propietats nutricionals

De la família de les cols, una de les més conegudes a la comarca del Garraf n'és l'espigall. De la seva virtut i qualitat en parlem amb Jordi Puig; Xavier Roget, responsable d'El Parc a Taula, de la Diputació de Barcelona, i Montse Marcé, productora d'espigalls i membre de l'Associació Espigalls del Garraf.
· Pregunta: Quants productors fan la col brotonera o d'espigalls, al Garraf?
· Premi: Un lot gourmet de torrons i mels Alemany, que conté 3 pots de 150 grams de mel gourmet, un pot d'Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, un pot de còctel apícola i un cub d'ametlla xocolatada.

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut