Anar a la navegació principalAnar al contingut
MeteoMauri

Espigalls del Garraf, una col amb grans propietats nutricionals

Durada: 16 min
26/11/2020
De la família de les cols, una de les més conegudes a la comarca del Garraf n'és l'espigall. De la seva virtut i qualitat en parlem amb Jordi Puig; Xavier Roget, responsable d'El Parc a Taula, de la Diputació de Barcelona, i Montse Marcé, productora d'espigalls i membre de l'Associació Espigalls del Garraf.
· Pregunta: Quants productors fan la col brotonera o d'espigalls, al Garraf?
· Premi: Un lot gourmet de torrons i mels Alemany, que conté 3 pots de 150 grams de mel gourmet, un pot d'Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, un pot de còctel apícola i un cub d'ametlla xocolatada.

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Àudios