Anar a la navegació principalAnar al contingut
MeteoMauri

MeteoTerra- Josep Mestre, pagès ecològic

Durada: 14 min
05/02/2015
Avui marxem a cavall de l'Anoia i la Conca de Barberà, al límit de les boires denses hivernals on hi viuen en Pep Mestre i la seva dona, que tenen una petita empresa de producció ecològica. Ens expliquen què conreen i com ho fan, així com els mètodes agrícoles que fan servir per fomentar la bona qualitat dels llegums i cereals. Ells són un exemple de fixació de gent a les comarques rurals: viure, tirar endavant i crear un mosaic agrari competitiu fent el teu petit negoci, oferint productes de quilòmetre zero, de qualitat, ecològics i ben 'mimats' per part del pagès. El treball és dur i constant, però qui sembra acaba recollint els seus fruits: mai millor dit en aquest cas, oi?

Pregunta: Els pagesos joves creuen més en l'agricultura tradicional o l'ecològica?
Premi: 1 ampolla de cava Brut Nature Gran Reserva, gentilesa d'Agustí Torelló Mata .
>> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

Àudios