Meteotaula

  • Jazz a Terrassa tot l'any
    Escolta àudio

    Jazz a Terrassa tot l'any

    Ens escapem i ens entaulem al Cafè de l'Aula, on es fusiona jazz, beure i menjar. L'esperit de les 40 edicions de festivals de jazz a Terrassa, ara ja hi és tot l'any. Ens en donen tots els detalls Enric Alegre, director de Fredi's Jazz Band; Moisès Solé, gerent del Cafè de l'Aula i de l'Aula de Música de Terrassa, i Susanna Carmona, coordinadora de Jazz Terrassa.
    · Pregunta: Com es deia la ruta gastronòmica del 40è Festival de Jazz a Terrassa?
    · Premi: Un lot gurmet de Torrons i Mels Alemany que conté 3 pots de 150 grams de mel gurmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    Ens escapem i ens entaulem al Cafè de l'Aula, on es fusiona jazz, beure i menjar. L'esperit de les 40 edicions de festivals de jazz a Terrassa, ara ja hi és tot l'any. Ens en donen tots els detalls Enric Alegre, director de Fredi's Jazz Band; Moisès Solé, gerent del Cafè de l'Aula i de l'Aula de Música de Terrassa, i Susanna Carmona, coordinadora de Jazz Terrassa. · Pregunta: Com es deia la ruta gastronòmica del 40è Festival de Jazz a Terrassa? · Premi: Un lot gurmet de Torrons i Mels Alemany que conté 3 pots de 150 grams de mel gurmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Ens entaulem al restaurant L'Antull, a Salt
    Escolta àudio

    Ens entaulem al restaurant L'Antull, a Salt

    Les opinions, si son constructives, compten, i molt. Aquí teniu un restaurant que no us deixarà indiferents. Un restaurant on es menja molt bé i amb total seguretat. Entrevistem Albert Requena, cuiner i propietari, que ens obre les portes del seu restaurant i ens mostra els seus valors.
    · Pregunta: Al menú per les Fires de St. Narcís al restaurant L'Antull hi havia vi de la DO Catalunya o de la DO Empordà?
    · Premi: Un lot gurmet de Torrons i Mels Alemany, que conté 3 pots de 150 grams de mel gurmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    Les opinions, si son constructives, compten, i molt. Aquí teniu un restaurant que no us deixarà indiferents. Un restaurant on es menja molt bé i amb total seguretat. Entrevistem Albert Requena, cuiner i propietari, que ens obre les portes del seu restaurant i ens mostra els seus valors. · Pregunta: Al menú per les Fires de St. Narcís al restaurant L'Antull hi havia vi de la DO Catalunya o de la DO Empordà? · Premi: Un lot gurmet de Torrons i Mels Alemany, que conté 3 pots de 150 grams de mel gurmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Vi L'Estel, projecte ecològic, i vi Vent del Mar
    Escolta àudio

    Vi L'Estel, projecte ecològic, i vi Vent del Mar

    Aquí teniu dos vins ecològics de km0 del celler Herència Altés, a la Terra Alta. Un celler familiar que té cura de la terra i amb un fort compromís amb la sostenibilitat. Núria Altés, codirectora del celler Herència Altés, ens ofereix els detalls d'aquests vins i la filosofia que hi ha darrere aquest celler.
    · Pregunta: Herència Altés es troba a Bot o a Gandesa?
    · Premi: Un lot gourmet de Torrons i Mels Alemany que conté 3 pots de 150 g de mel gourmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    Aquí teniu dos vins ecològics de km0 del celler Herència Altés, a la Terra Alta. Un celler familiar que té cura de la terra i amb un fort compromís amb la sostenibilitat. Núria Altés, codirectora del celler Herència Altés, ens ofereix els detalls d'aquests vins i la filosofia que hi ha darrere aquest celler. · Pregunta: Herència Altés es troba a Bot o a Gandesa? · Premi: Un lot gourmet de Torrons i Mels Alemany que conté 3 pots de 150 g de mel gourmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Maduixots de les Guilleries
    Escolta àudio

    Maduixots de les Guilleries

    L'escalfament del planeta es deixa sentir, també, en l'agricultura del nostre país. Les maduixes ja no només es troben al Maresme, sinó que les trobem en alçada i amb la mateixa qualitat. Esbrinem com i per què Josep Salvador Auladell, pagès de Pineda, fa maduixots a les Guilleries
    · Pregunta: Les maduixes de les Guilleries són més primerenques o més tardanes?
    · Premi: Una ampolla de cava Rosat Trepat, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    L'escalfament del planeta es deixa sentir, també, en l'agricultura del nostre país. Les maduixes ja no només es troben al Maresme, sinó que les trobem en alçada i amb la mateixa qualitat. Esbrinem com i per què Josep Salvador Auladell, pagès de Pineda, fa maduixots a les Guilleries · Pregunta: Les maduixes de les Guilleries són més primerenques o més tardanes? · Premi: Una ampolla de cava Rosat Trepat, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • En temps de bolets, "Guia pràctica de bolets 50 espècies comestibles i 15 espècies tòxiques"
    Escolta àudio

    En temps de bolets, "Guia pràctica de bolets 50 espècies comestibles i 15 espècies tòxiques"

    Ara que arriba la temporada alta dels bolets és moment de tenir una guia a mà per no tenir dubtes de quin agafar. Amb Joan Montón, autor del llibre, estudiós del món dels bolets de fa més de 35 anys i membre de diverses societats micològiques, ens donarà uns quants consells i el que trobarem a dins del seu llibre.
    · Pregunta: Hi ha bolets que enganyen i poden ser verinosos. El Joan, d'entre les 15 varietats tòxiques que presenta, ens comenta un tipus de rovelló que pot ser letal si ens confonem. Quin?
    · Premi: Una ampolla de cava Brut Nature Gran Reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    Ara que arriba la temporada alta dels bolets és moment de tenir una guia a mà per no tenir dubtes de quin agafar. Amb Joan Montón, autor del llibre, estudiós del món dels bolets de fa més de 35 anys i membre de diverses societats micològiques, ens donarà uns quants consells i el que trobarem a dins del seu llibre. · Pregunta: Hi ha bolets que enganyen i poden ser verinosos. El Joan, d'entre les 15 varietats tòxiques que presenta, ens comenta un tipus de rovelló que pot ser letal si ens confonem. Quin? · Premi: Una ampolla de cava Brut Nature Gran Reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Sopar amb estrelles a l'Observatori Fabra
    Escolta àudio

    Sopar amb estrelles a l'Observatori Fabra

    Ben segur que aquest estiu heu sopat a l'aire lliure sota un cel estrellat. Però, heu vist les estrelles? Les heu identificat? Pugem a l'indret més alt de Barcelona per sopar i per observar el cel nocturn sota el guiatge d'un expert. Una experiència que voldreu repetir. Cèsar Blasco, director de Sternalia, ens dona tots els detalls de l'activitat, menús i preus.
    · Pregunta: El sopar amb estrelles es fa a l'Observatori de l'Ebre o al Fabra?
    · Premi: Visita nocturna guiada d'un dissabte a l'Observatori Fabra, per gaudir-ne d'octubre a maig.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    Ben segur que aquest estiu heu sopat a l'aire lliure sota un cel estrellat. Però, heu vist les estrelles? Les heu identificat? Pugem a l'indret més alt de Barcelona per sopar i per observar el cel nocturn sota el guiatge d'un expert. Una experiència que voldreu repetir. Cèsar Blasco, director de Sternalia, ens dona tots els detalls de l'activitat, menús i preus. · Pregunta: El sopar amb estrelles es fa a l'Observatori de l'Ebre o al Fabra? · Premi: Visita nocturna guiada d'un dissabte a l'Observatori Fabra, per gaudir-ne d'octubre a maig. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Vi del Vent i Celler Mas Vicenç
    Escolta àudio

    Vi del Vent i Celler Mas Vicenç

    Us presentem un vi relativament jove que va néixer el 2008 i que va més enllà del que es coneix com a vi dolç. Elaborat amb monovarietat de moscatell de gra petit per gaudir-ne amb tots els sentits. Xavier Ferré, propietari i sommelier del Celler Mas Vicenç, ens en dona més detalls i ens explica l'evolució fins a obtenir aquest vi tan fresc, natural i afruitat.
    · Pregunta: Els vins del Celler Vicenç són de la DO Tarragona o de la DO Montsant?
    · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt. El guanyador pot triar el cafè Novell residu zero que més li convingui, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    Us presentem un vi relativament jove que va néixer el 2008 i que va més enllà del que es coneix com a vi dolç. Elaborat amb monovarietat de moscatell de gra petit per gaudir-ne amb tots els sentits. Xavier Ferré, propietari i sommelier del Celler Mas Vicenç, ens en dona més detalls i ens explica l'evolució fins a obtenir aquest vi tan fresc, natural i afruitat. · Pregunta: Els vins del Celler Vicenç són de la DO Tarragona o de la DO Montsant? · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt. El guanyador pot triar el cafè Novell residu zero que més li convingui, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Pastoret, la innovació en l'elaboració de làctics artesanals
    Escolta àudio

    Pastoret, la innovació en l'elaboració de làctics artesanals

    Amb gairebé 30 anys d'història, Pastoret s'ha fet lloc dins els mercats dels làctics per la gran qualitat de productes que té. Des de la Segarra, Teresa Vallès, directora general de Pastoret, ens mostra el camí de la qualitat a la qual han arribat sota el paraigua de la sostenibilitat.
    · Pregunta: La central de Pastoret es troba al Bages o a la Segarra?
    · Premi: Lot de productes Pastoret amb iogurts ecològics de nabius, plàtan, coco i mango, iogurt grec, crema catalana, quefir i postres vegetals amb ametlla, préssec i maracujà.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    Amb gairebé 30 anys d'història, Pastoret s'ha fet lloc dins els mercats dels làctics per la gran qualitat de productes que té. Des de la Segarra, Teresa Vallès, directora general de Pastoret, ens mostra el camí de la qualitat a la qual han arribat sota el paraigua de la sostenibilitat. · Pregunta: La central de Pastoret es troba al Bages o a la Segarra? · Premi: Lot de productes Pastoret amb iogurts ecològics de nabius, plàtan, coco i mango, iogurt grec, crema catalana, quefir i postres vegetals amb ametlla, préssec i maracujà. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Primer Festival Gastronòmic Corpinnat
    Escolta àudio

    Primer Festival Gastronòmic Corpinnat

    La marca de grans vins escumosos catalans ha creat un esdeveniment per donar a conèixer els seus cellers, el territori on són i donar suport a la restauració, el Festival Gastronòmic Corpinnat. Xavier Nadal, tercera generació i enòleg de Nadal, ens en dona tots els detalls.
    · Pregunta: Quants restaurants aproximadament participen al Corpinnat?
    · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt. El guanyador pot triar el cafè Novell residu zero que més li convingui, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    La marca de grans vins escumosos catalans ha creat un esdeveniment per donar a conèixer els seus cellers, el territori on són i donar suport a la restauració, el Festival Gastronòmic Corpinnat. Xavier Nadal, tercera generació i enòleg de Nadal, ens en dona tots els detalls. · Pregunta: Quants restaurants aproximadament participen al Corpinnat? · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt. El guanyador pot triar el cafè Novell residu zero que més li convingui, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Mengem als restaurants del grup Aromar a les portes de l'estiu
    Escolta àudio

    Mengem als restaurants del grup Aromar a les portes de l'estiu

    Obrim les portes a la restauració per gaudir de la Costa Brava amb el grup Aromar. De les mesures preses, de les novetats culinàries i dels establiments ens en parlen Carme Hospital, propietària del Grup Aromar Hotels i Restaurants, i Sandra Vergeli, directora de l'Hotel Costa Brava.
    · Pregunta: Quin establiment té més bones vistes, la Pizzeria Riera o l'Hotel Costa Brava?
    · Premi: Una ampolla de cava Gran Reserva 2014, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    Obrim les portes a la restauració per gaudir de la Costa Brava amb el grup Aromar. De les mesures preses, de les novetats culinàries i dels establiments ens en parlen Carme Hospital, propietària del Grup Aromar Hotels i Restaurants, i Sandra Vergeli, directora de l'Hotel Costa Brava. · Pregunta: Quin establiment té més bones vistes, la Pizzeria Riera o l'Hotel Costa Brava? · Premi: Una ampolla de cava Gran Reserva 2014, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • L'oli verga extra Les Cabanes guanya la medalla d'or al concurs internacional d'oli de Dubai
    Escolta àudio

    L'oli verga extra Les Cabanes guanya la medalla d'or al concurs internacional d'oli de Dubai

    L'oli d'oliva verge extra Les Cabanes de la Cooperativa Agrícola Sant Iscle de Juncosa ha guanyat la medalla d'or en el concurs Dubai Olive Oil Competition Early Harvest. Àngels Araque, directora general Agrícola Sant Isidre i secció de crèdit de Juncosa SCCL ens explica que significa aquest premi per a ells i els secrets de com han aconseguit un oli tan excel·lent.
    · Pregunta: L'oli de Les Cabanes va guanyar fa dos anys un premi a Los Angeles i un altre en un país de l'altra banda del Pacífic. Quin? Premi: Un lot gourmet de Torrons i Mels Alemany que conté, 3 pots de 150 grams de mel gourmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    L'oli d'oliva verge extra Les Cabanes de la Cooperativa Agrícola Sant Iscle de Juncosa ha guanyat la medalla d'or en el concurs Dubai Olive Oil Competition Early Harvest. Àngels Araque, directora general Agrícola Sant Isidre i secció de crèdit de Juncosa SCCL ens explica que significa aquest premi per a ells i els secrets de com han aconseguit un oli tan excel·lent. · Pregunta: L'oli de Les Cabanes va guanyar fa dos anys un premi a Los Angeles i un altre en un país de l'altra banda del Pacífic. Quin? Premi: Un lot gourmet de Torrons i Mels Alemany que conté, 3 pots de 150 grams de mel gourmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • La formatgeria La Frasera
    Escolta àudio

    La formatgeria La Frasera

    De la passió pel formatge a formatger, i tot fet a casa. La llet procedeix del ramat de cabres de La Frasera, de raça murcianogranadina, que pastura en els boscos de la finca. Jordi Lorente, propietari de la formatgeria La Frasera, ens explica el salt del món de l'automoció a viure del formatge.
    · Pregunta: El nom de La Frasera fa honor a la primera cabra de la formatgeria o a una flor?
    · Premi: Un lot gurmet de Torrons i Mels Alemany que conté: 3 pots de 150 grams de mel gurmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    De la passió pel formatge a formatger, i tot fet a casa. La llet procedeix del ramat de cabres de La Frasera, de raça murcianogranadina, que pastura en els boscos de la finca. Jordi Lorente, propietari de la formatgeria La Frasera, ens explica el salt del món de l'automoció a viure del formatge. · Pregunta: El nom de La Frasera fa honor a la primera cabra de la formatgeria o a una flor? · Premi: Un lot gurmet de Torrons i Mels Alemany que conté: 3 pots de 150 grams de mel gurmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Menjar dalt d'un cim, al restaurant La Mola de Sant Llorenç del Munt i l'Obac
    Escolta àudio

    Menjar dalt d'un cim, al restaurant La Mola de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

    Si fer un cim sempre dona alegria, si saps que, al capdamunt, hi trobaràs un restaurant, els plats tindran un gust boníssim. Mengen al cim de la Mola, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Gemma Gimferrer, del restaurant, ens mostra la seva carta i els privilegis i limitacions de ser en un indret tan singular.

    · Pregunta: El restaurant de la Mola puja la matèria prima amb un transport terrestre força peculiar. Quin?
    · Premi: Un lot gourmet de Torrons i Mels Alemany que conté, 3 pots de 150 grams de mel gourmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    Si fer un cim sempre dona alegria, si saps que, al capdamunt, hi trobaràs un restaurant, els plats tindran un gust boníssim. Mengen al cim de la Mola, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Gemma Gimferrer, del restaurant, ens mostra la seva carta i els privilegis i limitacions de ser en un indret tan singular. · Pregunta: El restaurant de la Mola puja la matèria prima amb un transport terrestre força peculiar. Quin? · Premi: Un lot gourmet de Torrons i Mels Alemany que conté, 3 pots de 150 grams de mel gourmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • El darrer llibre del sommelier Ferran Centelles
    Escolta àudio

    El darrer llibre del sommelier Ferran Centelles

    Ferran Centelles, referent sommelier, ha tret un llibre per respondre als perquès del vi. I ho ha fet amb un títol ben singular i que atrapa: "Las 100,75 preguntas que siempre quiso hacer sobre el vino". L'entrevistem i en dirà per què 100,75 preguntes i no 100 d'exactes. També et mostrarà aspectes del vi desconeguts o ben curiosos.

    · Pregunta: En Ferran Centelles, quants anys va estar al capdavant de la carta de vins del Bulli?
    · Premi: Un lot gourmet de Torrons i Mels Alemany que conté 3 pots de 150 grams de mel gurmet, 1 pot d'Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    Ferran Centelles, referent sommelier, ha tret un llibre per respondre als perquès del vi. I ho ha fet amb un títol ben singular i que atrapa: "Las 100,75 preguntas que siempre quiso hacer sobre el vino". L'entrevistem i en dirà per què 100,75 preguntes i no 100 d'exactes. També et mostrarà aspectes del vi desconeguts o ben curiosos. · Pregunta: En Ferran Centelles, quants anys va estar al capdavant de la carta de vins del Bulli? · Premi: Un lot gourmet de Torrons i Mels Alemany que conté 3 pots de 150 grams de mel gurmet, 1 pot d'Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Winestore Jané
    Escolta àudio

    Winestore Jané

    Donar la volta al negoci dels vins i licors, repensar una cosa nova i posar al dia un establiment de mitjans de segle XX, això ha fet la tercera generació Jané. Una empresa que es dedica a l'elaboració de licors, a la distribució i a la degustació. Ens en dona tot els detalls Joan Josep Jané, gerent del Grup.

    · Pregunta: A la botiga de vins Winestore de Jané, hi podrem menjar?
    · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades, o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra, o 5 paquets de 250 grams de cafè mòlt. El guanyador podrà triar entre les tres opcions. El cafè Novell residu zero no té herbicides ni pesticides i procedeix de cultiu ecològic.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    Donar la volta al negoci dels vins i licors, repensar una cosa nova i posar al dia un establiment de mitjans de segle XX, això ha fet la tercera generació Jané. Una empresa que es dedica a l'elaboració de licors, a la distribució i a la degustació. Ens en dona tot els detalls Joan Josep Jané, gerent del Grup. · Pregunta: A la botiga de vins Winestore de Jané, hi podrem menjar? · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades, o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra, o 5 paquets de 250 grams de cafè mòlt. El guanyador podrà triar entre les tres opcions. El cafè Novell residu zero no té herbicides ni pesticides i procedeix de cultiu ecològic. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut