Meteotaula

  • "Guia de vins de Catalunya". 15è aniversari. Les novetats i els vins més sorprenents
    Escolta àudio

    "Guia de vins de Catalunya". 15è aniversari. Les novetats i els vins més sorprenents

    Fa 15 anys que va aparèixer la "Guia de vins de Catalunya" i d'aleshores ençà és una referència per als amants dels vins i per descobrir els cellers que els elaboren. Silvia Naranjo i Jordi Alcover, autors de la guia, ens presenten les novetats i els vins i cellers de més rellevància, més enllà de la qualitat del vi.
    · Pregunta: La guia de vins aborda més de 1.000 o menys de 1.000 vins?
    · Premi: Una ampolla de cava rosat Trepat Reserva del 2020, gentilesa d'Agustí Torelló Mata.

    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    Fa 15 anys que va aparèixer la "Guia de vins de Catalunya" i d'aleshores ençà és una referència per als amants dels vins i per descobrir els cellers que els elaboren. Silvia Naranjo i Jordi Alcover, autors de la guia, ens presenten les novetats i els vins i cellers de més rellevància, més enllà de la qualitat del vi. · Pregunta: La guia de vins aborda més de 1.000 o menys de 1.000 vins? · Premi: Una ampolla de cava rosat Trepat Reserva del 2020, gentilesa d'Agustí Torelló Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Celler Ronadelles, un projecte de vins biodinàmics d'èxit fet amb identitat i subtilesa
    Escolta àudio

    Celler Ronadelles, un projecte de vins biodinàmics d'èxit fet amb identitat i subtilesa

    Us sona el vi Cap de Ruc? Doncs aquest vi i d'altres són els que elabora els Celler Ronadelles al Priorat. Entrevistem Albert Blay, cap de comunicació, i amb ell repassarem la filosofia que hi ha darrere de cada ampolla que elaboren.
    · Pregunta: Al Celler Ronadelles fan un vi anomenat Cap de Senglar o Cap de Ruc?
    · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. O bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè mòlt, a triar pel guanyador.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població

    Us sona el vi Cap de Ruc? Doncs aquest vi i d'altres són els que elabora els Celler Ronadelles al Priorat. Entrevistem Albert Blay, cap de comunicació, i amb ell repassarem la filosofia que hi ha darrere de cada ampolla que elaboren. · Pregunta: Al Celler Ronadelles fan un vi anomenat Cap de Senglar o Cap de Ruc? · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. O bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè mòlt, a triar pel guanyador. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població

  • El Priorat al 100% amb Restaurant 4 Molins i Enoturisme
    Escolta àudio

    El Priorat al 100% amb Restaurant 4 Molins i Enoturisme

    Si voleu gaudir al 100% del Priorat en allotjament i menjar teniu un lloc que fusiona aquests dos aspectes, Restaurant 4 Molins i Enoturisme. Situats a Cornudella de Montsant, visitem el Rafel Múria, xef del restaurant, que ens obrirà les portes d'aquest establiment i ens explicarà el que hi trobarem i, sobretot, les seves singularitats.
    · Pregunta: Al restaurant 4 Molins la vinculació amb ArtMuria és total. A la mel o al vi pivota ArtMuria?
    · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. O bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt, a triar pel guanyador.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    Si voleu gaudir al 100% del Priorat en allotjament i menjar teniu un lloc que fusiona aquests dos aspectes, Restaurant 4 Molins i Enoturisme. Situats a Cornudella de Montsant, visitem el Rafel Múria, xef del restaurant, que ens obrirà les portes d'aquest establiment i ens explicarà el que hi trobarem i, sobretot, les seves singularitats. · Pregunta: Al restaurant 4 Molins la vinculació amb ArtMuria és total. A la mel o al vi pivota ArtMuria? · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. O bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt, a triar pel guanyador. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • La Festa del Vi Novell
    Escolta àudio

    La Festa del Vi Novell

    Arriba la Festa del Vi Novell, que no vol dir que sigui d'aquesta verema. Diferenciarem entre un vi jove i un vi novell. Els ets i uts de la Festa del Vi amb Oleguer Brunet, propietari del Celler Vins Petxina i membre de la comissió organitzadora de la Festa del Vi Novell.
    · Pregunta: En el Vi Novell 2022 quantes DOs hi participaran?
    · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. O bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt, a triar pel guanyador.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    Arriba la Festa del Vi Novell, que no vol dir que sigui d'aquesta verema. Diferenciarem entre un vi jove i un vi novell. Els ets i uts de la Festa del Vi amb Oleguer Brunet, propietari del Celler Vins Petxina i membre de la comissió organitzadora de la Festa del Vi Novell. · Pregunta: En el Vi Novell 2022 quantes DOs hi participaran? · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. O bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt, a triar pel guanyador. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Casa rural Cal Serni, descans i bona teca al cor dels Pirineus
    Escolta àudio

    Casa rural Cal Serni, descans i bona teca al cor dels Pirineus

    L'excel·lència pura de l'Alt Urgell la trobareu a Cal Serni. És un tot: granja, allotjament, restaurant i una de les úniques cases museu habitades de Catalunya. A més, elaboren més del 80% del que es consumeix a la mateixa casa. Entrevisten Josep Maria Troguet, propietari i cuiner de Cal Serni.
    · Pregunta: Cal Serni fa els seus formatges o té una selecció de formatges del món?
    · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. O bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt, a triar pel guanyador.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    L'excel·lència pura de l'Alt Urgell la trobareu a Cal Serni. És un tot: granja, allotjament, restaurant i una de les úniques cases museu habitades de Catalunya. A més, elaboren més del 80% del que es consumeix a la mateixa casa. Entrevisten Josep Maria Troguet, propietari i cuiner de Cal Serni. · Pregunta: Cal Serni fa els seus formatges o té una selecció de formatges del món? · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. O bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt, a triar pel guanyador. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Gaudim amb tots els sentits al Restaurant Xavier Pellicer, a Barcelona
    Escolta àudio

    Gaudim amb tots els sentits al Restaurant Xavier Pellicer, a Barcelona

    Si vols que el menjar sigui tota una experiència de gustos amb uns plats inoblidables, gaudeix dels plats del Restaurant Xavier Pellicer. Entrevistem aquest mestre dels fogons i ens explicarà què trobarem en els seus plats perquè sigui una cuina del tot saludable.
    · Pregunta: El restaurant Xavier Pellicer el trobarem al l'Eixample o al barri d'Horta?
    · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. O bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt, a triar pel guanyador.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    Si vols que el menjar sigui tota una experiència de gustos amb uns plats inoblidables, gaudeix dels plats del Restaurant Xavier Pellicer. Entrevistem aquest mestre dels fogons i ens explicarà què trobarem en els seus plats perquè sigui una cuina del tot saludable. · Pregunta: El restaurant Xavier Pellicer el trobarem al l'Eixample o al barri d'Horta? · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. O bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt, a triar pel guanyador. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Forn de pa i pastisseria Pujó de la Llacuna i Santa Coloma de Queralt
    Escolta àudio

    Forn de pa i pastisseria Pujó de la Llacuna i Santa Coloma de Queralt

    Aquí teniu una família de forners amb tradició generacional que arrenca el 1839. Una pa artesanal que fa les delícies dels amants del pa i la rebosteria. Entrevistem el mestre forner Guillem Pujó Rovira.
    · Pregunta: S'acaba l'ofici al forn amb els grans o els joves el continuen?
    · Premi: Una ampolla de cava ecològic Brut Reserva 2018, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    Aquí teniu una família de forners amb tradició generacional que arrenca el 1839. Una pa artesanal que fa les delícies dels amants del pa i la rebosteria. Entrevistem el mestre forner Guillem Pujó Rovira. · Pregunta: S'acaba l'ofici al forn amb els grans o els joves el continuen? · Premi: Una ampolla de cava ecològic Brut Reserva 2018, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Bona teca i descans al restaurant Hostal Benet a les Borges Blanques
    Escolta àudio

    Bona teca i descans al restaurant Hostal Benet a les Borges Blanques

    Casa Benet, una casa històrica que data de finals del segle XV i al llarg d'aquest anys ha tingut diferents usos al bell mig de les Borges Blanques. Restaurant des del 2003 , ofereix uns plats deliciosos i degustacions d'oli de la mateixa propietat. Xavier Benet, cuiner i coopropietari del Restaurant Hostal Benet i productor d'oli +Art, ens obre les portes del seu establiment i ens fa unes quantes recomanacions.
    · Pregunta: L'Hostal Benet obre les seves portes el segle XIX, el XX o el XXI?
    · Premi: Una ampolla de cava ecològic Brut Reserva 2018, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    Casa Benet, una casa històrica que data de finals del segle XV i al llarg d'aquest anys ha tingut diferents usos al bell mig de les Borges Blanques. Restaurant des del 2003 , ofereix uns plats deliciosos i degustacions d'oli de la mateixa propietat. Xavier Benet, cuiner i coopropietari del Restaurant Hostal Benet i productor d'oli +Art, ens obre les portes del seu establiment i ens fa unes quantes recomanacions. · Pregunta: L'Hostal Benet obre les seves portes el segle XIX, el XX o el XXI? · Premi: Una ampolla de cava ecològic Brut Reserva 2018, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Anxoves, paté d'anxova, gàrum o colatura d'anxova amb Anxoves Callol Serrats
    Escolta àudio

    Anxoves, paté d'anxova, gàrum o colatura d'anxova amb Anxoves Callol Serrats

    Anxoves Callol Serrat de l'Escala té més de 170 any d'experiència en la conserva de l'anxova. Entrevistem el seu gerent, Martí Callol, i descobrirem un fascinant món del tot desconegut, per exemple, el temps que triga un seitó a convertir-se en anxova i, el millor de tot, com i on passa aquest llarg temps.
    · Pregunta: El gàrum ve de Roma o de Grècia?
    · Premi: Llibre «La mar rodona», de Sebastià Perelló.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    Anxoves Callol Serrat de l'Escala té més de 170 any d'experiència en la conserva de l'anxova. Entrevistem el seu gerent, Martí Callol, i descobrirem un fascinant món del tot desconegut, per exemple, el temps que triga un seitó a convertir-se en anxova i, el millor de tot, com i on passa aquest llarg temps. · Pregunta: El gàrum ve de Roma o de Grècia? · Premi: Llibre «La mar rodona», de Sebastià Perelló. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • La cuina segarrenca al restaurant Palouet
    Escolta àudio

    La cuina segarrenca al restaurant Palouet

    Ens entaulem al restaurant de l'Hostal Palouet de Segarra, on trobarem receptes tradicionals de la terra, amb un toc d'originalitat i fantasia. Ferran Ribera, responsable del restaurant, ens obre la carta i ens presenta els plats més recomanables.
    · Pregunta: La cuina i l'hostal són d'aires bagencs o segarrencs?
    · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. O bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt, a triar pel guanyador.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    Ens entaulem al restaurant de l'Hostal Palouet de Segarra, on trobarem receptes tradicionals de la terra, amb un toc d'originalitat i fantasia. Ferran Ribera, responsable del restaurant, ens obre la carta i ens presenta els plats més recomanables. · Pregunta: La cuina i l'hostal són d'aires bagencs o segarrencs? · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. O bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt, a triar pel guanyador. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Pizzes originals i úniques a Pizza Síbaris, a l'Escala
    Escolta àudio

    Pizzes originals i úniques a Pizza Síbaris, a l'Escala

    Ens entaulem per menjar pizza, però no una qualsevol, sinó de la Pizza Síbaris de l'Escala. Anna Sabater, propietària de la pizzeria, en porta la carta i ens fa unes recomanacions que ens faran tenir salivera.
    · Pregunta: La pizzeria Síbaris recicla totes les deixalles des de fa pocs estius o des de fa anys?
    · Premi: Lot de productes Pastoret amb iogurts ecològics de nabius, plàtan, coco i mango, iogurt grec, crema catalana i un quefir vegetal.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    Ens entaulem per menjar pizza, però no una qualsevol, sinó de la Pizza Síbaris de l'Escala. Anna Sabater, propietària de la pizzeria, en porta la carta i ens fa unes recomanacions que ens faran tenir salivera. · Pregunta: La pizzeria Síbaris recicla totes les deixalles des de fa pocs estius o des de fa anys? · Premi: Lot de productes Pastoret amb iogurts ecològics de nabius, plàtan, coco i mango, iogurt grec, crema catalana i un quefir vegetal. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Vins premiats del Celler Ramon Andreu de Caseres
    Escolta àudio

    Vins premiats del Celler Ramon Andreu de Caseres

    Anem a la Terra Alta per descobrir el Celler Ramon Andreu i els darrers vins premiats que ha elaborat en aquest celler tan singular. Ramon Andreu, propietari del Celler, ens explica el seu salt al camp i al món del vi i ens presenta aquests vins excel·lents.
    · Pregunta: Caseres, on es troba el celler, fa frontera amb el País Valencià o l'Aragó?
    · Premi: Un lot de mel Alemany, l'empresa més guardonada als Premis Great Taste, els Oscars de l'alimentació gourmet. Aquest lot conté, mels, xocolates, fruits secs, vinagre, sabó de mel, mel i suc de llimona i una bossa de tela. Un bon tast de l'univers del dolç natural d'Alemany.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    Anem a la Terra Alta per descobrir el Celler Ramon Andreu i els darrers vins premiats que ha elaborat en aquest celler tan singular. Ramon Andreu, propietari del Celler, ens explica el seu salt al camp i al món del vi i ens presenta aquests vins excel·lents. · Pregunta: Caseres, on es troba el celler, fa frontera amb el País Valencià o l'Aragó? · Premi: Un lot de mel Alemany, l'empresa més guardonada als Premis Great Taste, els Oscars de l'alimentació gourmet. Aquest lot conté, mels, xocolates, fruits secs, vinagre, sabó de mel, mel i suc de llimona i una bossa de tela. Un bon tast de l'univers del dolç natural d'Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Entaulats al restaurant Can Valls, de Brunyola
    Escolta àudio

    Entaulats al restaurant Can Valls, de Brunyola

    Amb més de 70 anys d'experiència oferint una cuina tradicional catalana, Can Valls és un punt de referència de la gastronomia de la Selva i del país. David Valls, xef i propietari, ens obre les portes del seu establiment i ens passeja entre plats.
    · Pregunta: Els petits, al restaurant Can Valls, hi podran gaudir amb un espai propi. Quin?
    · Premi: Lot de productes Pastoret amb iogurts ecològics de nabius, plàtan, coco i mango, iogurt grec, crema catalana i un quefir vegetal.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    Amb més de 70 anys d'experiència oferint una cuina tradicional catalana, Can Valls és un punt de referència de la gastronomia de la Selva i del país. David Valls, xef i propietari, ens obre les portes del seu establiment i ens passeja entre plats. · Pregunta: Els petits, al restaurant Can Valls, hi podran gaudir amb un espai propi. Quin? · Premi: Lot de productes Pastoret amb iogurts ecològics de nabius, plàtan, coco i mango, iogurt grec, crema catalana i un quefir vegetal. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Guia de Vins de Catalunya
    Escolta àudio

    Guia de Vins de Catalunya

    Si ets amant del vi, cava o corpinnat, aquí tens una guia imprescindible si en vols conèixer cellers i creacions noves. La guia, en suport de paper i digital, et mostrarà les característiques de cadascun. Silvia Naranjo i Jordi Alcover, autors de la guia, ens presenten les novetats i aquells vins que no podem deixar escapar.

    · Pregunta: La guia de vins ja no es troba només en llibre. En quin format més el trobarem?
    · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. O bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt, a triar pel guanyador.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    Si ets amant del vi, cava o corpinnat, aquí tens una guia imprescindible si en vols conèixer cellers i creacions noves. La guia, en suport de paper i digital, et mostrarà les característiques de cadascun. Silvia Naranjo i Jordi Alcover, autors de la guia, ens presenten les novetats i aquells vins que no podem deixar escapar. · Pregunta: La guia de vins ja no es troba només en llibre. En quin format més el trobarem? · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. O bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt, a triar pel guanyador. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Descobrim el vi Cop de Vent
    Escolta àudio

    Descobrim el vi Cop de Vent

    Cop de Vent és un vi de la denominació d'origen Empordà. L'enòleg Albert Barceló ens mostra les característiques d'aquests vins, blanc i negre, i amb una etiqueta molt explícita.

    · Pregunta: Albert Barceló, com a enòleg, està pendent dels "cops de vent" en aquest vi d'una direcció geogràfica molt concreta de la rosa dels vents. Quina?
    · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. O bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt, a triar pel guanyador.
    >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

    Cop de Vent és un vi de la denominació d'origen Empordà. L'enòleg Albert Barceló ens mostra les característiques d'aquests vins, blanc i negre, i amb una etiqueta molt explícita. · Pregunta: Albert Barceló, com a enòleg, està pendent dels "cops de vent" en aquest vi d'una direcció geogràfica molt concreta de la rosa dels vents. Quina? · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. O bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt, a triar pel guanyador. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut