Meteotaula

 • MeteoTaula 269 – L'Antic Molí, un restaurant amb Estrella a les Terres de l'Ebre
  Escolta àudio

  MeteoTaula 269 – L'Antic Molí, un restaurant amb Estrella a les Terres de l'Ebre

  A l'extrem sud del país, a Ulldecona, trobem un restaurant guardonat amb una estrella Michelin, l'Antic Molí. Vicent Guimerà, xef i propietari del restaurant, ens ofereix un joc i una experiència inoblidable. Gaudeix-los.

  Pregunta: Un dels puntals forts de l'antic molí és un producte mediterrani al cent per cent. Quin?
  Premi: 1 ampolla de cava BRUT NATURE GRAN RESERVA 2011, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata a recollir a Catalunya Ràdio de Barcelona.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  A l'extrem sud del país, a Ulldecona, trobem un restaurant guardonat amb una estrella Michelin, l'Antic Molí. Vicent Guimerà, xef i propietari del restaurant, ens ofereix un joc i una experiència inoblidable. Gaudeix-los. Pregunta: Un dels puntals forts de l'antic molí és un producte mediterrani al cent per cent. Quin? Premi: 1 ampolla de cava BRUT NATURE GRAN RESERVA 2011, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata a recollir a Catalunya Ràdio de Barcelona. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 268 – "La Màgia de la Cuina" amb Carme Ruscalleda
  Escolta àudio

  MeteoTaula 268 – "La Màgia de la Cuina" amb Carme Ruscalleda

  La dona amb més prestigi davant dels fogons de Catalunya i de part del món, Carme Ruscalleda, ens presenta el seu llibre "La màgia de la cuina". Amb ella descobrirem els que ens ofereix el llibre i els reptes que ens convida a superar.

  Pregunta: Carme Ruscalleda va publicar les primer libre ara a prop de...? 50 anys, 30 anys o 15 anys?
  Premi: 1 ampolla de cava BRUT NATURE GRAN RESERVA 2011, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  La dona amb més prestigi davant dels fogons de Catalunya i de part del món, Carme Ruscalleda, ens presenta el seu llibre "La màgia de la cuina". Amb ella descobrirem els que ens ofereix el llibre i els reptes que ens convida a superar. Pregunta: Carme Ruscalleda va publicar les primer libre ara a prop de...? 50 anys, 30 anys o 15 anys? Premi: 1 ampolla de cava BRUT NATURE GRAN RESERVA 2011, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 267 – Un formatge Cadí, premiat mundialment
  Escolta àudio

  MeteoTaula 267 – Un formatge Cadí, premiat mundialment

  Cadí és una coperativa que ja té més de 100 anys, la primera dins el sector lleter que agrupa ramaders de la Cerdanya i Alt Urgell. Dels productes que elaboren i del formatge premiat mundialment, ens en parla Josep Balcells, director tècnic de Cadí.

  Pregunta: Com es diu el formatge premiat en el darrer concurs mundial de formatges?
  Premi: 1 exemplar de la "Guia de vins de Catalunya 2018" de Jordi Alcover i Sílvia Naranjo, gentilesa de Cossetània Edicions

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Cadí és una coperativa que ja té més de 100 anys, la primera dins el sector lleter que agrupa ramaders de la Cerdanya i Alt Urgell. Dels productes que elaboren i del formatge premiat mundialment, ens en parla Josep Balcells, director tècnic de Cadí. Pregunta: Com es diu el formatge premiat en el darrer concurs mundial de formatges? Premi: 1 exemplar de la "Guia de vins de Catalunya 2018" de Jordi Alcover i Sílvia Naranjo, gentilesa de Cossetània Edicions >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 266 – Guia de Vins de Catalunya 2018
  Escolta àudio

  MeteoTaula 266 – Guia de Vins de Catalunya 2018

  Endrecem els vins del país i els classifiquem. Sílvia Naranjo i Jordi Alcover, autors de la Guia de Vins de Catalunya, ens expliquen l'evolució dels vins, els nous que apareixen i la tendència de futur.

  Pregunta: La Guia tria els vins que s'hi jutgen o ho fan els cellers?
  Premi: 1 ampolla de cava Barrica, gran reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Endrecem els vins del país i els classifiquem. Sílvia Naranjo i Jordi Alcover, autors de la Guia de Vins de Catalunya, ens expliquen l'evolució dels vins, els nous que apareixen i la tendència de futur. Pregunta: La Guia tria els vins que s'hi jutgen o ho fan els cellers? Premi: 1 ampolla de cava Barrica, gran reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 265 – Caves envellits per festes amb Agustí Torelló i Mata
  Escolta àudio

  MeteoTaula 265 – Caves envellits per festes amb Agustí Torelló i Mata

  És temps de festes, és temps de celebracions familiars i amb amics, on el cava té un paper important. Amb Àlex Torelló, enòleg i director de producció de les caves Agustí Torelló i Mata, parlem de caves envellits, del paper dels sulfits i del que significa tenir una certificació vegana.

  Pregunta: Vins i Caves Torelló llancen al mercat vins sense sulfits o vins amb certificació vegana?
  Premi: Una ampolla de cava Barrica, Gran Reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  És temps de festes, és temps de celebracions familiars i amb amics, on el cava té un paper important. Amb Àlex Torelló, enòleg i director de producció de les caves Agustí Torelló i Mata, parlem de caves envellits, del paper dels sulfits i del que significa tenir una certificació vegana. Pregunta: Vins i Caves Torelló llancen al mercat vins sense sulfits o vins amb certificació vegana? Premi: Una ampolla de cava Barrica, Gran Reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 264 - La Garriguella agrícola i vinícola
  Escolta àudio

  MeteoTaula 264 - La Garriguella agrícola i vinícola

  Descobrim els productes de la Garriguella, amb un pes important de l'activitat vitivinícola. Lluís Masardó, viticultor i gerent d'Agrícola de Garriguella i Celler Gerisena, i Cèsar Grau, cap comercial de la Cooperativa Agrícola Garriguella, ens obren les portes de la cooperativa i dels seus productes.

  Pregunta: El Dinarells blanc de la cooperativa Garriguella conté les varietats de macabeu, muscat i...?
  Premi: Lot amb 4 barres de torró (tou, crema, bombó ametlla i crocant), 1 tortell imperial de 200 g, 1 agredolç de mel de taronger, 1 mel amb pell taronja i 1 mel amb crema d'avellana. I 1 estoig Premium Monofloral de 3x50 g gentilesa de Torrons i Mels Alemany.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Descobrim els productes de la Garriguella, amb un pes important de l'activitat vitivinícola. Lluís Masardó, viticultor i gerent d'Agrícola de Garriguella i Celler Gerisena, i Cèsar Grau, cap comercial de la Cooperativa Agrícola Garriguella, ens obren les portes de la cooperativa i dels seus productes. Pregunta: El Dinarells blanc de la cooperativa Garriguella conté les varietats de macabeu, muscat i...? Premi: Lot amb 4 barres de torró (tou, crema, bombó ametlla i crocant), 1 tortell imperial de 200 g, 1 agredolç de mel de taronger, 1 mel amb pell taronja i 1 mel amb crema d'avellana. I 1 estoig Premium Monofloral de 3x50 g gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 263 - Per festes, torrons i mel Alemany
  Escolta àudio

  MeteoTaula 263 - Per festes, torrons i mel Alemany

  És temps de torrons. Ferran Alemany, gerent de Torrons i Mel Alemany, ens presenta la forma de treballar el torró, la seva temporalitat, quins són els que tenen més sortida i les novetats que no podem deixar de banda.

  Pregunta: La publicitat d'aquest any diu: "Torrons i Mels Alemanys al peu del Montsant o al peu del Montsec"?
  Premi: Lot amb 4 barres de torró (tou, crema, bombó ametlla i crocant), 1 tortell imperial de 200 g, 1 pot de mel de taronger agredolç, 1 pot de mel amb pell taronja i 1 pot de mel amb crema d'avellana. I 1 estoig Premium Monofloral de 3 x 50 g gentilesa de Torrons i Mels Alemany.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  És temps de torrons. Ferran Alemany, gerent de Torrons i Mel Alemany, ens presenta la forma de treballar el torró, la seva temporalitat, quins són els que tenen més sortida i les novetats que no podem deixar de banda. Pregunta: La publicitat d'aquest any diu: "Torrons i Mels Alemanys al peu del Montsant o al peu del Montsec"? Premi: Lot amb 4 barres de torró (tou, crema, bombó ametlla i crocant), 1 tortell imperial de 200 g, 1 pot de mel de taronger agredolç, 1 pot de mel amb pell taronja i 1 pot de mel amb crema d'avellana. I 1 estoig Premium Monofloral de 3 x 50 g gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 262 - Celler Solergibert
  Escolta àudio

  MeteoTaula 262 - Celler Solergibert

  El pla de Bages es fa espai entre el millors vins del país. Amb Josep Solergibert, propietari, gerent, enòleg, vitivinicultor del Celler Solergibert, fem un tast d'una de les seves joies i ens explica l'evolució de les varietats de la vinya a la comarca.

  Pregunta: Quantes varietats de vins tenim a Solergibert?
  Premi: Lot amb quatre barres de torró (tou, crema, bombó ametlla i crocant) una coca imperial de 200 g, un agredolç de mel de taronger, una mel amb pell taronja i 1unamel amb crema d'avellana. I un estoig Premium monofloral de 3x50 g gentilesa de Torrons i Mels Alemany.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  El pla de Bages es fa espai entre el millors vins del país. Amb Josep Solergibert, propietari, gerent, enòleg, vitivinicultor del Celler Solergibert, fem un tast d'una de les seves joies i ens explica l'evolució de les varietats de la vinya a la comarca. Pregunta: Quantes varietats de vins tenim a Solergibert? Premi: Lot amb quatre barres de torró (tou, crema, bombó ametlla i crocant) una coca imperial de 200 g, un agredolç de mel de taronger, una mel amb pell taronja i 1unamel amb crema d'avellana. I un estoig Premium monofloral de 3x50 g gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 261 - Restaurant a delit, Torrelles de Llobregat
  Escolta àudio

  MeteoTaula 261 - Restaurant a delit, Torrelles de Llobregat

  Ens entaulem en el restaurant situat al Baix Llobregat que gaudeix de la proximitat dels productes del delta i locals. Albert Perals ens explica quin són els trets característics d'aquest restaurant i els plats que no podem deixar de banda.

  Pregunta: Un dels plats que broden a Restaurant A delit és, segons un servidor, Francesc Mauri?
  Premi: Lot amb 4 barres de torró (tou, crema, bombó ametlla i crocant) 1 torta imperial de 200 g, 1 agredolç de mel de taronger, 1 mel amb pell de taronja i 1 mel amb crema d'avellana. I 1 estoig Premium monofloral de 3x50g gentilesa de Torrons i Mels Alemany

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Ens entaulem en el restaurant situat al Baix Llobregat que gaudeix de la proximitat dels productes del delta i locals. Albert Perals ens explica quin són els trets característics d'aquest restaurant i els plats que no podem deixar de banda. Pregunta: Un dels plats que broden a Restaurant A delit és, segons un servidor, Francesc Mauri? Premi: Lot amb 4 barres de torró (tou, crema, bombó ametlla i crocant) 1 torta imperial de 200 g, 1 agredolç de mel de taronger, 1 mel amb pell de taronja i 1 mel amb crema d'avellana. I 1 estoig Premium monofloral de 3x50g gentilesa de Torrons i Mels Alemany >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 260 - Bon Preu aposta per la sostenibilitat i els productes de proximitat
  Escolta àudio

  MeteoTaula 260 - Bon Preu aposta per la sostenibilitat i els productes de proximitat

  A poc a poc, les empreses prenen més consciència de l'impacte ecològic de les seves activitats i fan passos per revertir-ho. Bon Preu ja ha apostat. Josep Castany, responsable d'energia i medi ambient de Bon Preu, ens defineix les línies de sostenibilitat per als propers anys.

  Pregunta: Els establiments que obre Bon Preu tenen una classe energètica elevada. Quina?
  Premi: 1 ampolla de cava rosat Trepat Reserva, gentilesa d'Agustí Torelló Mata.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  A poc a poc, les empreses prenen més consciència de l'impacte ecològic de les seves activitats i fan passos per revertir-ho. Bon Preu ja ha apostat. Josep Castany, responsable d'energia i medi ambient de Bon Preu, ens defineix les línies de sostenibilitat per als propers anys. Pregunta: Els establiments que obre Bon Preu tenen una classe energètica elevada. Quina? Premi: 1 ampolla de cava rosat Trepat Reserva, gentilesa d'Agustí Torelló Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 259 - Restaurant Casa Calvet de Barcelona
  Escolta àudio

  MeteoTaula 259 - Restaurant Casa Calvet de Barcelona

  Si vols gaudir dels sabors et presentem Casa Calvet, amb 20 anys de plaer pel menjar. Miquel Alija, xef del restaurant, ens descriu la seva cuina i els plats que no podem deixar de banda.

  Pregunta: El Casa Calvet té una cuina d'alt nivell i una arquitectura executada per...?
  Premi: Lot amb 5 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Si vols gaudir dels sabors et presentem Casa Calvet, amb 20 anys de plaer pel menjar. Miquel Alija, xef del restaurant, ens descriu la seva cuina i els plats que no podem deixar de banda. Pregunta: El Casa Calvet té una cuina d'alt nivell i una arquitectura executada per...? Premi: Lot amb 5 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades + MeteoTaula 258 – Fundació Alícia a Món Sant Benet
  Escolta àudio

  MeteoEscapades + MeteoTaula 258 – Fundació Alícia a Món Sant Benet

  Anem al cor de Catalunya a descobrir un racó únic, Món Sant Benet, i la tasca que hi la Fundació Alícia. Toni Massanés, director general de la Fundació, ens detalla la funció i els objectius d'aquest centre de recerca i innovació en la cuina.

  Pregunta: A la Fundació Alícia, a banda de trobar-hi gastronomia, hi trobarem allotjament?
  Premi: Lot amb 5 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Anem al cor de Catalunya a descobrir un racó únic, Món Sant Benet, i la tasca que hi la Fundació Alícia. Toni Massanés, director general de la Fundació, ens detalla la funció i els objectius d'aquest centre de recerca i innovació en la cuina. Pregunta: A la Fundació Alícia, a banda de trobar-hi gastronomia, hi trobarem allotjament? Premi: Lot amb 5 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 257 – Ca l'Amador de Josa de Cadí
  Escolta àudio

  MeteoTaula 257 – Ca l'Amador de Josa de Cadí

  Al peu de la serra del Cadí, fora dels grans eixos de comunicació, trobem un racó, Josa del Cavall, que té el luxe de tenir un restaurant de referència dins una casa pairal: és Ca l'Amador. Diego Alías, cuiner i propietari, ens defineix l'aposta de la seva cuina.

  Pregunta: A la carta de Ca l'Amador hi trobarem "Guàrdies civils amb peres i estragó". Què són en realitat?
  Premi: LOT amb 5 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Al peu de la serra del Cadí, fora dels grans eixos de comunicació, trobem un racó, Josa del Cavall, que té el luxe de tenir un restaurant de referència dins una casa pairal: és Ca l'Amador. Diego Alías, cuiner i propietari, ens defineix l'aposta de la seva cuina. Pregunta: A la carta de Ca l'Amador hi trobarem "Guàrdies civils amb peres i estragó". Què són en realitat? Premi: LOT amb 5 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 256 – Celler El Molí. Vi blanc d'àmfora
  Escolta àudio

  MeteoTaula 256 – Celler El Molí. Vi blanc d'àmfora

  Aquí teniu un vi que és una joia. Josep Maria Claret, gerent del Celler El Molí, ens defineix com gaudir d'aquest vi per trobar-hi tots els matisos que conté. Un vi fermentat en àmfores en una denominació d'origen de vegades massa oblidada.

  Pregunta: Quants ceps trobarem a les finques del Celler El Molí?
  Premi: lot amb 5 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Aquí teniu un vi que és una joia. Josep Maria Claret, gerent del Celler El Molí, ens defineix com gaudir d'aquest vi per trobar-hi tots els matisos que conté. Un vi fermentat en àmfores en una denominació d'origen de vegades massa oblidada. Pregunta: Quants ceps trobarem a les finques del Celler El Molí? Premi: lot amb 5 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 255 – Pizzeria La Riera, Platja d'Aro
  Escolta àudio

  MeteoTaula 255 – Pizzeria La Riera, Platja d'Aro

  Al carrer principal de Platja d'Aro hi trobem la pizzeria La Riera. Una cuina oberta i unes pizzes cuites al forn de llenya són les singularitats d'aquest establiment. Joan Díaz, propietari de la pizzeria La Riera, ens presenta la carta i els punts forts de l'establiment.

  Pregunta: A la pizzeria La Riera la massa es fa a mà o és portada d'un forner especial?
  Premi: LOT amb 5 pots de mel de 250 grams, de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Al carrer principal de Platja d'Aro hi trobem la pizzeria La Riera. Una cuina oberta i unes pizzes cuites al forn de llenya són les singularitats d'aquest establiment. Joan Díaz, propietari de la pizzeria La Riera, ens presenta la carta i els punts forts de l'establiment. Pregunta: A la pizzeria La Riera la massa es fa a mà o és portada d'un forner especial? Premi: LOT amb 5 pots de mel de 250 grams, de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut