Meteotaula

 • MeteoTaula 305 - Restaurant El Cinco
  Escolta àudio

  MeteoTaula 305 - Restaurant El Cinco

  Amb una cuina de base tradicional, Josep Armenteros ha transformat els plats clàssics per gaudir-los en tots els sentits. En Josep ens obre les portes del restaurant.

  Pregunta: El Cinco va ser una mítica discoteca dels anys 70 a Barcelona. Quina?
  Premi: 1 lot amb agredolç de taronger de 250 g. 2 pots de mel de 250 g, (amb gelea i pell de taronja) i 2 pots de mel de 125 g, (de romaní i ametlles) gentilesa de Mels Alemany

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Amb una cuina de base tradicional, Josep Armenteros ha transformat els plats clàssics per gaudir-los en tots els sentits. En Josep ens obre les portes del restaurant. Pregunta: El Cinco va ser una mítica discoteca dels anys 70 a Barcelona. Quina? Premi: 1 lot amb agredolç de taronger de 250 g. 2 pots de mel de 250 g, (amb gelea i pell de taronja) i 2 pots de mel de 125 g, (de romaní i ametlles) gentilesa de Mels Alemany >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 304 – Tarambana, cultura i gastronomia
  Escolta àudio

  MeteoTaula 304 – Tarambana, cultura i gastronomia

  Anem a Cardedeu per descobrir un espai on la cultura i la gastronomia es fusionen. És el Tarambana. Andreu Vilà, activador cultural i gastronòmic, ens presenta les particularitats d'aquest lloc.

  Pregunta: El pa del Tarambana és de...?
  Premi: Un lot d'11 productes lactis Pastoret

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Anem a Cardedeu per descobrir un espai on la cultura i la gastronomia es fusionen. És el Tarambana. Andreu Vilà, activador cultural i gastronòmic, ens presenta les particularitats d'aquest lloc. Pregunta: El pa del Tarambana és de...? Premi: Un lot d'11 productes lactis Pastoret >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 303 – Celler Castell d'Encús
  Escolta àudio

  MeteoTaula 303 – Celler Castell d'Encús

  Situat al cor del Pallars Jussà troben aquest celler amb el tret característic de disposar de vinyes fins als 1.300 metres d'alçada i comptar amb 23 varietats. Raül Bobet, propietari i enòleg del celler, ens explica la feina que hi ha darrera per assolir un vi d'alta qualitat.

  Pregunta: Castell d'Encús va plantar vinyes d alçada a més de 1.200 m. En una coneguda vall. Quina?
  Premi: Una gorra de Catalunya Ràdio

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Situat al cor del Pallars Jussà troben aquest celler amb el tret característic de disposar de vinyes fins als 1.300 metres d'alçada i comptar amb 23 varietats. Raül Bobet, propietari i enòleg del celler, ens explica la feina que hi ha darrera per assolir un vi d'alta qualitat. Pregunta: Castell d'Encús va plantar vinyes d alçada a més de 1.200 m. En una coneguda vall. Quina? Premi: Una gorra de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 302 – Restaurant Villa Retiro, Xerta
  Escolta àudio

  MeteoTaula 302 – Restaurant Villa Retiro, Xerta

  A l'extrem sud del país, hi trobem un lloc idíl·lic per allotjar-se i menjar: Villa Retiro. Franc López, xef del restaurant, amb una estrella Michelin, crea amb productes frescos i de temporada una cuina d'autor per assaborir uns plats extraordinaris.

  Pregunta: Un dels darrers sopars més internacionals que va comandar Franc López va ser a la catedral del vi del Pinell de Brai, dins del concurs de...?
  Premi: Una ampolla de cava rosat Trepat, brut reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  A l'extrem sud del país, hi trobem un lloc idíl·lic per allotjar-se i menjar: Villa Retiro. Franc López, xef del restaurant, amb una estrella Michelin, crea amb productes frescos i de temporada una cuina d'autor per assaborir uns plats extraordinaris. Pregunta: Un dels darrers sopars més internacionals que va comandar Franc López va ser a la catedral del vi del Pinell de Brai, dins del concurs de...? Premi: Una ampolla de cava rosat Trepat, brut reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 295 – Restaurant Les Moles d'Ulldecona
  Escolta àudio

  MeteoTaula 295 – Restaurant Les Moles d'Ulldecona

  A l'extrem sud del país trobem un restaurant per gaudir. Gaudir absolutament de tot: de l'entorn, dels plats, del gust. No és menjar per menjar, sinó que és menjar un trosset de país dins una cuina en contínua evolució i innovació. Jeroni Castell, cuiner i propietari, ens dona tots els detalls.

  Pregunta: Recentment s'ha publicat un llibre amb la història del restaurant. Com se'n diu?
  Premi: 1 lot amb agredolç de taronger de 250 g, 2 pots de mel de 250 g (amb gelea i pell de taronja) i 2 pots de mel de 125 g (de romaní i ametlles) gentilesa de Mels Alemany.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  A l'extrem sud del país trobem un restaurant per gaudir. Gaudir absolutament de tot: de l'entorn, dels plats, del gust. No és menjar per menjar, sinó que és menjar un trosset de país dins una cuina en contínua evolució i innovació. Jeroni Castell, cuiner i propietari, ens dona tots els detalls. Pregunta: Recentment s'ha publicat un llibre amb la història del restaurant. Com se'n diu? Premi: 1 lot amb agredolç de taronger de 250 g, 2 pots de mel de 250 g (amb gelea i pell de taronja) i 2 pots de mel de 125 g (de romaní i ametlles) gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 294 – Elixirs de ponent, licors artesanals i naturals
  Escolta àudio

  MeteoTaula 294 – Elixirs de ponent, licors artesanals i naturals

  Catalunya és terra de licors des de fa centenars d'anys. Gerard Barsalà, propietari d'Elixirs de Ponent, ens presenta els seus licors naturals i eco fets per ell. El llimonetti, amb produccions de 1.000 ampolles al mes, planta cara al famós limoncello italià en guanyar un premi internacional de tast.

  Pregunta: El llimonetti està fet a base de llimones naturals o llimones eco?
  Premi: Un pack amb dues ampolles de licor, una de llimonetti i l'altra de tarongetti

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Catalunya és terra de licors des de fa centenars d'anys. Gerard Barsalà, propietari d'Elixirs de Ponent, ens presenta els seus licors naturals i eco fets per ell. El llimonetti, amb produccions de 1.000 ampolles al mes, planta cara al famós limoncello italià en guanyar un premi internacional de tast. Pregunta: El llimonetti està fet a base de llimones naturals o llimones eco? Premi: Un pack amb dues ampolles de licor, una de llimonetti i l'altra de tarongetti >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 293 – Restaurant Cau Faluga de Manlleu
  Escolta àudio

  MeteoTaula 293 – Restaurant Cau Faluga de Manlleu

  Situada a la plana osonenca, Cau Faluga es troba a l'antiga Colònia Rusiñol dedicada al tèxtil. Un entorn únic que continua a dins dels menjadors. Descobrim els plats, la carta i els productes amb Jacint Soler i Xaro López, propietaris del restaurant.

  Pregunta: El restaurant té un menú dedicat a l'artista que habitava la casa. Com es diu?
  Premi: Una ampolla de cava brut gran reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Situada a la plana osonenca, Cau Faluga es troba a l'antiga Colònia Rusiñol dedicada al tèxtil. Un entorn únic que continua a dins dels menjadors. Descobrim els plats, la carta i els productes amb Jacint Soler i Xaro López, propietaris del restaurant. Pregunta: El restaurant té un menú dedicat a l'artista que habitava la casa. Com es diu? Premi: Una ampolla de cava brut gran reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 292 – Restaurant Cal Torru
  Escolta àudio

  MeteoTaula 292 – Restaurant Cal Torru

  Si aneu a la vall ceretana, us adrecem a menjar a Cal Torru, situat a Bolvir. Aquí trobaràs una cuina amb els plats i gustos tradicionals que us durà temps enrere. Una cuina que mima els productes de proximitat. Natàlia Barberà, xef i propietària del restaurant, ens ho diu en veu.

  Pregunta: A Cal Torru, a banda de dinar al restaurant, ens podrem emportar plats per menjar a casa?
  Premi: Una ampolla de cava brut gran reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Si aneu a la vall ceretana, us adrecem a menjar a Cal Torru, situat a Bolvir. Aquí trobaràs una cuina amb els plats i gustos tradicionals que us durà temps enrere. Una cuina que mima els productes de proximitat. Natàlia Barberà, xef i propietària del restaurant, ens ho diu en veu. Pregunta: A Cal Torru, a banda de dinar al restaurant, ens podrem emportar plats per menjar a casa? Premi: Una ampolla de cava brut gran reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 291 – Restaurant Les Magnòlies d'Arbúcies
  Escolta àudio

  MeteoTaula 291 – Restaurant Les Magnòlies d'Arbúcies

  Si voleu viatjar molt més enllà del gust, cap a les grans sensacions, poseu rumb al Restaurant Les Magnòlies, a Arbúcies. Víctor Torres, xef del restaurant, ens mostra el seus plats artístics plens de color i gustos.

  Pregunta: El 2011, Les Magnòlies va rebre un premi per unes postres fetes amb una coneguda beguda alcohòlica. Quina?
  Premi: Una ampolla de cava brut gran reserva gentilesa d'Agustí Torelló i Mata.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Si voleu viatjar molt més enllà del gust, cap a les grans sensacions, poseu rumb al Restaurant Les Magnòlies, a Arbúcies. Víctor Torres, xef del restaurant, ens mostra el seus plats artístics plens de color i gustos. Pregunta: El 2011, Les Magnòlies va rebre un premi per unes postres fetes amb una coneguda beguda alcohòlica. Quina? Premi: Una ampolla de cava brut gran reserva gentilesa d'Agustí Torelló i Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 290 – La Fonda Sala al Lluçanès
  Escolta àudio

  MeteoTaula 290 – La Fonda Sala al Lluçanès

  Al bell mig d'Olost, trobareu un restaurant familiar de cuina casolana evolucionada amb les noves tendències culinàries. Toni Sala, propietari, ens defineix els seus plats i els que no podem deixar a banda.

  Pregunta: A la Fonda Sala, les postres també són una prioritat i, n'hi ha unes que cal demanar que et preparin quan et prenen nota. Quines?
  Premi: Una ampolla de cava brut gran reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Al bell mig d'Olost, trobareu un restaurant familiar de cuina casolana evolucionada amb les noves tendències culinàries. Toni Sala, propietari, ens defineix els seus plats i els que no podem deixar a banda. Pregunta: A la Fonda Sala, les postres també són una prioritat i, n'hi ha unes que cal demanar que et preparin quan et prenen nota. Quines? Premi: Una ampolla de cava brut gran reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 289 – Un pa artesanal genuí a Sant Boi de Lluçanès. Al Lluçanès, trobem un pa especial
  Escolta àudio

  MeteoTaula 289 – Un pa artesanal genuí a Sant Boi de Lluçanès. Al Lluçanès, trobem un pa especial

  Al Lluçanès trobem un pa molt especial amb una massa mare que té dècades i dècades. Comptem amb el forner Dani Pla, propietari del forn Can Pujals de Sant Boi de Lluçanès, i Josep Martínez Castro, cap de Promoció i Turisme del Lluçanès, per explicar-nos les característiques d'aquest pa únic.

  Pregunta: Des de quina dècada assaborim aquest pa de Sant Boi de Lluçanès?
  Premi: Una ampolla de cava brut gran reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Al Lluçanès trobem un pa molt especial amb una massa mare que té dècades i dècades. Comptem amb el forner Dani Pla, propietari del forn Can Pujals de Sant Boi de Lluçanès, i Josep Martínez Castro, cap de Promoció i Turisme del Lluçanès, per explicar-nos les característiques d'aquest pa únic. Pregunta: Des de quina dècada assaborim aquest pa de Sant Boi de Lluçanès? Premi: Una ampolla de cava brut gran reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 288 – Cal Sastre, un restaurant referent
  Escolta àudio

  MeteoTaula 288 – Cal Sastre, un restaurant referent

  Ens impregnen de passat, present i futur a Cal Sastre. Un fogons que arrenquen a principis del segle XX i han evolucionat amb una base tradicional que ens porta a uns plats moderns que us sorprendran. Jesús Pont, propietari del restaurant, ens defineix la cuina i ens fa les recomanacions dels plats que no ens podem perdre.

  Pregunta: Un dels plats locals de la zona de Santa Pau més coneguts és...?
  Premi: Una ampolla de cava gran reserva Barrica, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Ens impregnen de passat, present i futur a Cal Sastre. Un fogons que arrenquen a principis del segle XX i han evolucionat amb una base tradicional que ens porta a uns plats moderns que us sorprendran. Jesús Pont, propietari del restaurant, ens defineix la cuina i ens fa les recomanacions dels plats que no ens podem perdre. Pregunta: Un dels plats locals de la zona de Santa Pau més coneguts és...? Premi: Una ampolla de cava gran reserva Barrica, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 287 – La cuina Pirinenca de la Cerdanya
  Escolta àudio

  MeteoTaula 287 – La cuina Pirinenca de la Cerdanya

  El compromís pel territori i la qualitat del món de la restauració de la Cerdanya té un nom: la cuina pirinenca de la Cerdanya. Ramon Torruella, president de Cuina Pirinenca de la Cerdanya, ens parla dels objectius, de les característiques d'aquesta cuina i com els podem reconèixer.

  Pregunta: a la cuina pirinenca de la Cerdanya hi trobem plats de caça i pesca?
  Premi: una ampolla de cava gran reserva barrica, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  El compromís pel territori i la qualitat del món de la restauració de la Cerdanya té un nom: la cuina pirinenca de la Cerdanya. Ramon Torruella, president de Cuina Pirinenca de la Cerdanya, ens parla dels objectius, de les característiques d'aquesta cuina i com els podem reconèixer. Pregunta: a la cuina pirinenca de la Cerdanya hi trobem plats de caça i pesca? Premi: una ampolla de cava gran reserva barrica, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 286 – "La cuina sostenible" d'Ada Parellada
  Escolta àudio

  MeteoTaula 286 – "La cuina sostenible" d'Ada Parellada

  Una cuina per no llençar res. Aquesta és la base de la filosofia d'Ada Parellada reflectida en el llibre "La cuina sostenible". En l'entrevista, ens comenta la quantitat de menjar que acaba a les escombraries i els trucs i les idees per aprofitar al màxim els aliments.

  Pregunta: Viure de renda és un terme econòmic que aplica l'Ada a la cuina sostenible?
  Premi: 1 Lot amb 3 pots de mel de 250 g, (amb canyella, amb pròpolis, i agredolç de taronger) i 2 pots de mel de 125 g, (de taronger i d'avellanes), gentilesa de Mels Alemany.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Una cuina per no llençar res. Aquesta és la base de la filosofia d'Ada Parellada reflectida en el llibre "La cuina sostenible". En l'entrevista, ens comenta la quantitat de menjar que acaba a les escombraries i els trucs i les idees per aprofitar al màxim els aliments. Pregunta: Viure de renda és un terme econòmic que aplica l'Ada a la cuina sostenible? Premi: 1 Lot amb 3 pots de mel de 250 g, (amb canyella, amb pròpolis, i agredolç de taronger) i 2 pots de mel de 125 g, (de taronger i d'avellanes), gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 285 – Restaurant L'Estany Clar
  Escolta àudio

  MeteoTaula 285 – Restaurant L'Estany Clar

  Ens entaulem a Cercs, en una antiga masia, per gaudir de la cuina tradicional amb aires moderns. Sergi Fernández, cap de pastisseria, Jaume Sebastian, cap de cuina, i Ignasi Xandri, coordinador, us sorprendran per la seva joventut i la seva capacitat de treball per innovar.

  Pregunta: Si dinem a l'Estany Clar podrem allotjar-nos a la casa La...?
  Premi: 1 lot amb 3 pots de mel de 250 g, (amb canyella, amb pròpolis, i agredolç de taronger) i 2 pots de mel de 125 g, (de taronger i d'avellanes), gentilesa de Mels Alemany.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Ens entaulem a Cercs, en una antiga masia, per gaudir de la cuina tradicional amb aires moderns. Sergi Fernández, cap de pastisseria, Jaume Sebastian, cap de cuina, i Ignasi Xandri, coordinador, us sorprendran per la seva joventut i la seva capacitat de treball per innovar. Pregunta: Si dinem a l'Estany Clar podrem allotjar-nos a la casa La...? Premi: 1 lot amb 3 pots de mel de 250 g, (amb canyella, amb pròpolis, i agredolç de taronger) i 2 pots de mel de 125 g, (de taronger i d'avellanes), gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut